1

Unesi osnovne podatke o putovanju

Tvoja poruka je poslana!
Molimo upiši plan putovanja!
2

Odrađujemo SVE kako bismo kreirali najbolju ponudu!

Čim primimo upit, pokrećemo našu specijaliziranu tražilicu i u najkraćem mogućem roku dostavljamo garantirano najbolju ponudu.

Veličine vozila

< 10
10 - 20
20 - 50
50 - 60
60 - 90

U potrazi si za organiziranim prijevozom? Neovisno radi li se o vjenčanju, ekskurziji, sportskom susretu ili kakvoj promociji - na pravom si mjestu! Oskudne informacije, cjelodnevno okretanje brojeva i paralelno stiskanje figa u džepu od sada je prošlost. Vollo nudi kompletnu uslugu organiziranja tvog prijevoza i 24-satnu podršku.

Ovisno o tvojim potrebama, broju putnika i duljini puta kreirat ćemo idealnu ponudu po najpovoljnijoj cijeni, a s obzirom na veliku bazu prijevoznika s kojima surađujemo, kapaciteti i opremljenost vozila u potpunosti će odgovarati tvojim potrebama!

Najbrže kreiranje prilagođene ponude

Kreiramo ponudu koja u potpunosti zadovoljava sve zahtjeve naših klijenata. Kvalitetno i pouzdano rješavamo svaki potencijalni izazov. Prilikom kreiranja ponude u potpunosti se prilagođavamo specifičnostima svakog eventa kako bi klijentima pružili maksimalno personaliziranu uslugu, a koja će na najbolji mogući način odgovarati njihovim potrebama.

Velika baza iskusnih i pouzdanih prijevoznika

Posjedujemo veliku bazu pouzdanih prijevoznika koju svakodnevno nadopunjavamo. Prijevoznici s kojima surađujemo nude isključivo vozila visoke turističke klase koji jamče sigurnost i udobnost tijekom vožnje, kao i profesionalne vozače s dugogodišnjim iskustvom.

Vollo komunicira s prijevoznicima

Komuniciramo s najboljim hrvatskim prijevoznicima i tražimo za tebe najbolju moguću ponudu po najpovoljnijoj cijeni. Kvalitetna komunikacija i jasno definiranje Vaših potreba zadatak je na koji odgovaramo brzo, efikasno i pouzdano.

Neovisni smo o lokaciji i vremenu putovanja

Nama je nevažno putuješ li s jednog na drugi kraj zemlje ili trebaš organizirani prijevoz do susjednog grada! Svaki zadatak ispunjavamo s maksimalnom odgovornošću. Na tebi je samo da nam pružiš informacije o željenom odredištu, vremenu i trajanju putovanja, sve ostalo je naš posao!

Transparentna i brza realizacija posla

Čim zaprimimo tvoj upit počinje naša potraga za najboljom ponudom koju ti dostavljamo u najkraćem mogućem roku!

Podrška 24/7

Jednom kada dogovorimo putovanje imaš našu konstantnu podršku! U slučaju bilo kakvih nedoumica uvijek nas možeš kontaktirati. Rado ćemo odgovoriti na svaki tvoj upit!