Lajkaš Vollo? Lajkat ćeš nas još više kada saznaš da ti od sada i preko pametne govornice omogućujemo kupovinu karata za međugradski prijevoz – u cashu!

rsz_pametna_govornica_u_zadru

Zadar je dobio prve pametne govornice u Hrvatskoj, a Vollo fanovi, kao i oni koji to tek imaju postati, putem njih su dobili mogućnost za kupovinu karata za međugradski prijevoz.

Tvrtke Hrvatski Telekom i  Vendotel jedine u zemlji nude cjelovita rješenja za pametne gradove, od razine ideje do konkretnih aplikacija po principu “ključ u ruke”, a upravo je naš Vollo tim taj koji je u popularne govornice integrirao sustav za pregled, usporedbu, rezervaciju i kupovinu karata. Nije ti se dalo do kolodvora, ali zaobilazio si online plaćanje karticama? Našim sustavom implementiranim u 10 pametnih govornica rasprostranjenih po popularnim lokacijama u Zadru, od sada si u mogućnosti i u gotovini kupiti svoju kartu.

“S jedne strane na naše sudjelovanje u ovome projektu gledamo kao na idealnu priliku za približavanje korisnicima naših usluga i njihovim potrebama u realnom vremenu. S druge je pak strane, ovo od posebnog značaja i za naše suradnike, prijevozničke tvrtke, koje se sada po prvi puta na ovako direktan način imaju priliku susresti s klijentima.” – objašnjava Marko Jukić, suosnivač Vollo-a

rsz_pametna_govornica_u_zadru_2

Građanima Zadra i njegovim brojnim turistima ove će govornice olakšati boravak u gradu te pružati niz korisnih, lokalnih informacija. Pored toga, korisnicima će biti dostupan i cijeli niz ICT usluga nove generacije koje će moći plaćati i kreditnim i debitnim karticama zahvaljujući rješenju Hrvatske poštanske banke. Putem njih bit ćete u prilici kupiti i primjerice: žvakaće, slušalice, parking karte te bonove za mobitel neovisno operateru.

“Naša je tvrtka ovom suradnjom s HT-om svakako naglasila tek početak razvoja smart city revolucije. Nadamo se da će ju u budućnosti doživjeti i drugi gradovi u RH te da će omogućiti ovakve uređaje na frekventnim mjestima kako bi olakšali pristup informacijama.” – dodaje Jukić i objašnjava: “Ekspanzija je riječ koja u najboljem svjetlu oslikava ono čemu težimo. Ekspanzija prijevoznih sredstava. Ekspanzija prijevozničkih tvrtki. Ekspanzija klijenata. Ekspanzija brenda.”

I dok se građani vesele jer će govornice omogućavati besplatan pristup WiFi mreži, što do sada u gradu nije bilo najsretnije riješeno, Vollo tim se veseli novim kontaktima, suradnjama i korisnicima svojih usluga. No, ni to nije sve… ako još niste skinuli Vollo app evo prilike da to učinite upravo sada!

Kupi autobusnu kartu za svoje sljedeće putovanje na Vollo