Vollo & Nextbike – Nikad jednostavniji prelazak s busa na bicikl

vollo_nextbike_blog_960

Duže udaljenosti zahtijevaju četiri kotača, za lutanje po gradu dovoljna su dva. Vollo i Nextbike pripremili su idealan miks usluga kojima te čuvaju od ljetnih vrućina!

Jasno nam je da se ne želiš povlačiti po tramvajima i lokalnim busevima pržeći se i dišući na škrge. Također, za očekivati je da obasjan Suncem nećeš pedalirati do Zadra ili Makarske. Ne samo da nam je jasno, nego ti donosimo rješenje!

Svojom suradnjom Vollo i Nextbike stavljaju te u win-win situaciju. Startup Vollo nudi ti voucher kojim možeš obaviti svoju online kupovinu autobusne karte uz popust od 5%. Sve što trebaš da bi ga ostvario jest utipkati kod VOLLONEXTBIKE17. Zbrojiš li taj popust činjenici da je na Vollou cijena karata za autobus u prosjeku jeftinija 10-25% u odnosu na kolodvorske cijene, kao i da ovaj voucher ne isključuje korištenje drugih popusta, primjerice onih studentskih, jasno je da čekanje u redu na kolodvoru nema baš nikakvog smisla.

Od kad je posjećivanje kolodvora IN? Daj da ti autobusna karta kupljena preko Vollo weba ili aplikacije sleti na mail. Isprintaj kartu i uživaj u putu na četiri kotača!

Pitaš li se po dolasku na autobusni kolodvor kamo dalje, predlažemo ti da predahneš uz kavu i usput skineš Nextbike aplikaciju. Svaki korisnik Vollo usluga koji se još nije registrirao na Nextbike uz korištenje koda 140515 može si osigurati dodatnih 60 minuta besplatne vožnje svaki dan, i to svih 365 dana od dana registracije. Godišnja članarina iznosi 79 kuna, a to je samo 6,5 kuna mjesečno: bicikl je jeftiniji od jedne kave!

Kako funkcionira Nextbike? Jednostavno je: skini aplikaciju i koristi bikesharing uslugu nextbike sustava u više od 120 gradova u svijetu, a 15 tih gradova je u Hrvatskoj. Uzmi bicikl na bilo kojoj stanici i vrati ga na bilo koju drugu.

Uz kod 140515 imaš 60 minuta besplatne vožnje svaki dan. Pošalji ga na mail [email protected], sjedni i vozi! Više informacija pronađi na www.nextbike.hr.

Mudro je kupovati najpovoljnije karte za bus i poduplati free minute za vožnju biciklom. Budi i ti jedan od mudrih, kombiniraj svoj prijevoz!

Kupi autobusnu kartu za svoje sljedeće putovanje na Vollo