Vollo – Najpovoljniji način za brzinsko kotrljanje do Pule na Seasplash Festival

seasplash_vollo_blog_760

Dopusti da te Vollo, uz poseban popust, odveze do Seasplasha u Pulu. Ne razbijaj glavu dugotrajnim kombiniranjem prijevoza, radije to vrijeme iskoristi za planiranje obilaska Arene ili Zlatnih vrata!

Vollo je ozbiljan u svojoj namjeri da te odveze na Seasplash Festival koji se ovoga ljeta održava od 20. do 23. srpnja. Lokacija? Dojmljiva tvrđava Punta Christo kraj Štinjana, a koju okružuju prekrasne plaže s kojih se pruža pogled na pulski zaljev i NP Brijuni.

Sjećaš se popusta kojega spominjemo u uvodu? (Pogled gore.) Tako je, taj popust. Ne, to nije samo udica za hvatanje tvoje pozornosti. Svaki posjetitelj Seasplash Festivala ima pravo na 5% popusta na cjelokupnu cijenu autobusne karte.

Kako do popusta? Jednostavno je! Upiši promotivni kod SEASPLASH2017 prilikom kupnje i uživaj u popustu. E, i da ne zaboravimo… imaj na umu ovo dvoje. Prvo, Vollo ionako u prosjeku nudi 10-25% povoljnije cijene u odnosu na one kolodvorske. Drugo, korištenje ovoga popusta ne ograničava te da iskoristiš i neki drugi, primjerice studentski.

Samo malo… čim još uvijek čitaš članak, znači da nisi kupio svoju kartu! Ne nećkaj se. Odvoji minutu i posjeti Vollo web stranicu ili aplikaciju. Nakon brzinske kupovine ponovi gradivo, iliti odahni uz ritmove Digitron Sound Systema i Culture Shocka te se tako pripremi za pakleno dobar srpanj!

Kupi autobusnu kartu za svoje sljedeće putovanje na Vollo