Vollo i HT u sinergiji: Karte još bliže kupcima. Sljedeći korak kolodvori?

rsz_1ht_govornica

Ne da ti se do kolodvora, ali zaobilaziš plaćanje karticama? Sustav koji je Vollo implementirao u pametne govornice u Zadru nudi ti da od sada kešom kupiš svoju kartu te da ju odmah dobiješ na ruke.

10 govornica na 10 popularnih lokacija u Zadru samo su početak ove revolucije! Naime, očekuje se da će ovaj pilot-projekt kojega smo realizirali zajedno s Vendotelom uskoro zaživjeti te da će se sustav starih telefonskih govornica zamijeniti ovim zanimljivim, jednostavnim i opće korisnim rješenjem. Putem njega uz karte za međugradski prijevoz možeš kupiti razne sitnice kao što su: žvakaće, slušalice, parking karte te bonovi za mobitel neovisno operateru.

Ova suradnja s HT-om tek je početak razvoja smart city revolucije, a za očekivati je da će ju u budućnosti doživjeti i drugi gradovi u RH te da će ovakvi uređaji biti dostupni na frekventnim mjestima kako bi građanima i turistima u svakome trenutku maksimalno olakšali pristup informacijama.

rsz_zadar_govornice

Važno je težiti digitalizaciji transporta što podrazumijeva efikasnije prijevozne operacije i konkurentnije cijene. Naime, digitalizacija je neminovna, a hibridna je prodaja najjednostavniji način približavanja krajnjem korisniku.

Pokretanje revolucije tzv. “pametnih gradova” stoga nije tek san. Svrstani u top 10 smart city i mobility startup-a od strane FIA-e, iliti Međunarodne automobilske federacije, imali smo se prilike u Berlinu susresti s DLV i FIA – vodećim stručnjacima i investitorima iz područja razvoja transportne infrastrukture i izgradnje tzv. “smart cities” te poslušati njihova iskustva i savijete.

S ciljem integracije svih vrsta prijevoza od početka ljeta nudimo korisne informacije te vozne redove za željeznički i trajektni promet. Dodajmo i da je unazad dva dana pokrenuto naše predstavništvo u BiH kako bi na što jednostavniji, sigurniji i efikasniji način spojili naše poslovanje u ove dvije, susjedne, zemlje.

Brine li vas sigurnost dovoljno je reći da su putem našega servisa koji povezuje preko 20 zemalja, karte do sada kupovali ljudi iz ukupno 92 zemlje svijeta, a za slučaj da vi još uvijek niste skinuli svoju Vollo app evo prilike da to učinite upravo sada!

Kupi autobusnu kartu za svoje sljedeće putovanje na Vollo