Otkrij kako najpovoljnije do Dubrovnika

rsz_croatia-1185084_1280

Svega je nekoliko stvari koje baš svi roditelji svoje klince i klinceze uče od malena, a koje se tiču hrvatskih gradova. Tako kad jednom napokon stavimo teške školske torbe na kržljava ramena bolje nego abecedu znamo da je: Zagreb glavni grad Republike Hrvatske, Split je drugi po veličini i ima veliku palaču nazvanu po nekom “stričeku” Dioklecijanu, Rijeka je naša najvažnija luka, a Dubrovnik?

Dubrovnik, osim što je skup pa tata mrmlja sebi u bradu svaki put kad mama spomene #ImeTogGrada, ima zidine, ima Stradun, ima brojne trgove koje razgledavaju rijeke turista.

rsz_ivan-ivankovic-2416

A onda se dogodi život. Onda klinci i klinceze odrastu i dogodi se Vollo. Pa jedni, umjesto da kupuju školski pribor, sada rade turu po hrvatskim gradovima, a drugi nakon Ultre bježe po dozu kulture. I jedne i druge put vodi u nedosanjani Dubrovnik – iliti u hrvatski biser.

I tu nastupamo mi – tim koji voli ostvarivati snove!

Povratne autobusne karte iz Zagreba do Dubrovnika nudimo već po cijeni od 265,00 HRK. Imate li djecu, povedite i njih. Djeca do druge godine plaćaju samo 71,00 HRK, dok oni od 2 do 12 putuju za 177,00 HRK. Učenici, studenti i umirovljenici također ostvaruju popust pa za 239,00 HRK imaju priliku uživo vidjeti zidine.

Za one usidrene u Splitu, pripremili smo još primamljiviju ponudu! 150,00 HRK za povratnu kartu. Za djecu do 4 godine roditelji plaćaju 40,00 HRK. Cijena za malo starije, od 4 do 12 godina, a sukladno poznatoj “Što veća djeca, veći trošak”, plaćaju 100,00 HRK. Šalimo se, jasno. 🙂

Shvaćamo da su djeca svojim roditeljima najveći dragulj, no ne bi li bilo lijepo udružiti dragulje pa u srcima i na zidu zauvijek čuvati jednu uspomenu na posjet ovom magičnom, poviješću opasanom, mjestu?

Kupi autobusnu kartu za svoje sljedeće putovanje na Vollo