Hello Vollo

Jer i blog negdje mora početi

A, tu ste. I? Kako vam se sviđa ovaj naš Vollo?

Znam što mislite – treba li svijetu još jedna aplikacija za rezervaciju i uspoređivanje cijena karata – i odgovor je da. Za početak, naša aplikacija radi u Hrvatskoj.

 

Zašto Hrvatska?

Ako ste ikada bili u Hrvatskoj znate da to može biti kaotično, sporo i ponekad naporno iskustvo za vrijeme ljetnjih mjeseci kad se tisuće turista iz cijelog svijeta razmile posvuda. Nije ni čudo, Lijepa naša je park prirode od države, s više od 22% ukupne površine pod šumama i s više od 1000 otoka duž obale. Priča se da su birokratski nered i lijeni lokalci spasili Hrvatsku od betonizacije obale koja je pojela ljepote mnogih mediteranskih zemalja. Nama to zvuči uvjerljivo, ali ne vidimo vezu s očuvanjem prirode kad smo satima zaglavljeni na užarenoj busnoj stanici samo zato što ne znamo objasniti tetki koja prodaje karte gdje i kad želimo ići.

Zato recite hvala, umjesto da nas gadite.

Sve ćemo provjeriti za vas

Kad već putujemo uzduž i poprijeko Hrvatske da se dogovorimo  s raznim prijevozničkim tvrtkama podijeliti ćemo s vama, najdražim nam korisnicima, naša iskustva, saznanja i trikove s puta. Ako se vama zalomi neka dobra priča na tu temu, ili otkrijete neki dragulj o kome nitko ništa ne zna, podijelite to s nama. Ili još bolje, ako imate priču kako vas je Vollo spasio od čopora divljih majmuna koji su vas htjeli ispeći ispod peke – obavezno je pošaljite. (Bez brige, u Hrvatskoj ne postoje čopori divljih majmuna pekara, izumrli su odavno)

Jesmo nešto propustili?

Ako da, oprostite nam, uzbuđeni smo oko launcha nečeg što smo napravili vlastitim rukama. Javite se, pitajte, pišite nam i slikajte se s puta, a mi ćemo uz vašu podršku sigurno rasti dok ne budete mogli Vollom preko cijelog svijeta.

Sretno!

Kupi autobusnu kartu za svoje sljedeće putovanje na Vollo