Graffiti na Gradele te čeka: Kupi najpovoljniju kartu za bus i pravac festival

vollo_graffiti na gradele_blog_760

Festival Graffiti na Gradele ove se godine održava od 27. do 29. srpnja. Tri festivalska dana smještena su na otoku Braču, točnije u Bolu. Uz odlična glazbena imena, poput Ede Maajke i Kreše Bengalke, festival donosi i najveća regionalna imena writera i street art umjetnika.

Vollo je za posjetitelje ovog popularnog art festivala osigurao specijalan popust na kupnju autobusnih karata! Uostalom, kad već ne plaćaš upad na festival, ne bi bilo kul da razbijaš kasicu radi prijevoza, zar ne?

Normalno da ne bi, i baš zato – svaki posjetitelj festivala ostvaruje pravo na popust u iznosu od 5% na cjelokupan iznos svoje autobusne karte. Kako? Lako! Samo upiši promotivni kod GRAFFITINAGRADELE17 prilikom kupovine svoje karte i uživaj u najpovoljnijim cijenama!

Eee, i ne zaboravi da Vollo ionako nudi najniže cijene karata. U odnosu na druge dostupne kanale, cijene koje ćeš naći na Vollou u prosjeku su 10-25% niže! Plus, korištenjem promotivnog koda i dalje si u prilici iskoristiti razne druge popuste. Primjerice, one studentske! (Znamo, znamo… to te i zanimalo!)

Skokni na Vollo web te uživaj u brzoj & jednostavnoj kupovini svojih online karata

Kupi autobusnu kartu za svoje sljedeće putovanje na Vollo