Gdje za Badnjak? Top party destinacije adventa 2017.

Untitled design (10)

Saznaj koje su to top party destinacije po hrvatskim gradovima ovog adventa i kako najbrže i najpovoljnije možeš do njih. =)

OSIJEK

Na Trgu Vatroslava Lisinskog BB u nedjelju, 24. prosinca, čeka te Djed Mraz. Nema veze vjeruješ li u njega ili ne, dođi u Kaos Night Club i možda se razuvjeriš. Za glazbu ne brini. Za nju je zadužen već provjereni BIT bend.

ONE Club se smjestio na adresi Kneza Trpimira 16a. U tom te klubu očekuje urnebesan Christmas week, a ovdje saznaj detaljniji program.

ZAGREB

Među zaista masom događaja ovih blagdana, mi smo za tebe i tvoje društvo odlučili istaknuti njih nekoliko.

Prvo, BADNjAK u Katranu. U nedjelju, 24.12., na adresi Radnička 27 točno u ponoć otvaraju se Vrata i počinje party uz odličnu glazbu. Traje? Do fajrunta, do fajrunta.

Na istoj adresi samo sat vremena ranije, u 23 h, u DEPO klubu počinje Special X-Mass Night. Vodi ju Petar Dundov, a ako još nisi doživio njegov party, sada je pravo vrijeme.

Salsa party! Ljubitelji pokreta, mirisa i okusa Južne Amerike napokon će doći na svoje. Na Badnjak, 24.12., s početkom u 22 h, u klubu Ritam grada – u zagrebačkoj kući salse – na samom Trgu bana Jelačića.

Ako ti nijedna od ovih opcija nije po volji, imamo za tebe još jednu – Tradicionalni Badnjak na Tuškancu!

RIJEKA

Zaviri u Tunel Klub u Rijeci. Ondje te čeka veliki broj evenata, a mi smo odlučili posebno istaknuti Cutering, iliti posluživanje dobre klupske muzike. 

Neovisno tome, preferiraš li Život ili samo želiš neku alternativu, izdvojit ćemo još dva partyja na adresi Ružićeva 2Naime, 23. prosinca održat će se koncert Blažević & Borovich, a dan nakon Mile Voli Disko. A sasvim očito voli i Badnjak. Kako drugačije objasniti ulaz po cijeni od 10 kuna i dijeljenje majica, bedževa itd.? No, za to moraš pratiti FB event stranicu.

SPLIT

Uoči Badnjaka, Hari Rončević će svojim pjesmama razveseliti sve okupljene u Zenta Clubu. Adresa? Uvala Zenta 3. Međutim, ako se još premišljaš bi li išao na koncert ili ne, požuri! Kao i obično, u pretprodaji su karte povoljnije, a i tko ti garantira da ćeš na sam dan koncerta biti sretne ruke i zgrabiti kartu?

Nađeš li se u blizini Trga Gaje Bulata bb, na Badnjak ne propusti Kazetofon party. Trajanje? Od 23 sata pa sve do ranih jutarnjih sati na Božić. Taman da u pravi čas stigneš zaviriti pod bor.

DUBROVNIK

Kad je vrijeme za trash party ako ne na kraju tekuće godine? Slažeš li se, tvoje odredište ovog Badnjaka je Culture Club Revelin. Želiš li zaobići plaćanje ulaza, do 2:00 budi na odredištu.

Pssst… ista adresa, isto mjesto dan nakon trash partyja održava se koncert Jelene Rozge, po detalje dođeš ovdje.

Osim Revelina, opcija je i Skybar Dubrovnik gdje ćeš naići na totalno otkačene zabave od 22. pa sve do 25. prosinca kada je X-MASS MADNESS.

Obećali smo ti otkriti i kako najbrže & najpovoljnije možeš doći do njih. Link je tu, ti samo trebaš istražiti svoju rutu i odabrati odgovarajuće vrijeme i prijevoznika. I da, nisu nam stali svi… kako gradovi, tako ni partyji. Google, google, google. A po kartu već znaš di ćeš…  🙂

Kupi autobusnu kartu za svoje sljedeće putovanje na Vollo