Autobus - vozni red

14:40 14:45
Date: 18.12.2018.
14:40 14:45
0:05h 1
Učitavanje...
516.84 HRK
1
14:40 13:10
Date: 18.12.2018.
14:40 13:10
22:30h 1
Učitavanje...
509.45 HRK
1

O putovanju

Iz: Županja, HR Za: Köln, DE
Udaljenost
Buses 2
Prosječno trajanje puta 23 h 0 min
Cijena karte od 509.5 HRK

Bus prijevoznici na ovoj liniji

  Županja - Keln

  Ovo putovanje je definitivno mirno i sigurno. Na liniji od Županje do Kelna slijedi vožnja koja je duga ukupno 1.327 km.

  Vrijedno je naglasiti da autobus na ruti Županja - Keln ide na put u pravilu praktički svakodnevno. Nove ceste, odnosno u glavnini autoceste čine da budete opušteni i da se odmorite za putovanja.

  Ovu relaciju vozi samo prijevoznik Flixbus. Mnogo prijevoznika stavlja na tržište i više nego dovoljan broj dnevnih autobusnih linija. Autobusi kreću prvi put u danu na svoje putovanje do navedenog grada u 15:25.

  Valja spomenuti i da autobusna poduzeća na ovdje opisanoj ruti tijekom dana općenito govoreći kreću na put 2 puta sa polaskom u 15:25. Puno polazaka omogućava da domaći i inozemni putnici planiraju dolazak na odredište u konkretan sat i vrijeme te da prema tom organiziraju svoj prijevoz do apartamana.

  Prosječna, odnosno okvirna cijena dotična putovanja je 564 HRK. Dok putuje autobus napravi pauzu do 1 puta, a u tim pauzama možete popiti brzinsku kavicu iz aparata i porazgovarati sa suputnikom.

  Svoj put autobusom uz Vollo možete organizirati iz vlastita doma. U slučaju da morate na središnji autobusni kolodvor znajte da ste tamo u prilici priupitati djelatnika na šalteru za informacije u vezi bilo kakvih nejasnoća, kao i za obavijesti, novosti, akcije i novi vozni red.

  Lista prijevoznika Županja - Keln

  Jedini prijevoznik koji vozi ovu liniju je Flixbus.

  Autobusni kolodvor Županja

  Za one koji se nisu naspavali tu su fast food objekti u kojima na brzinu utažite glad pa produžite dalje do obližnjeg caffe bara. Busni kolodvor može, pristignete li puno prije od vremena kada vam bus kreće, ponuditi puno svojih sadržaja i usluga.

  Samo mala napomena, pripremite si sitan novac za: garderobu, toalet te eventualno parking, odnosno nemojte sa 200 HRK plaćati npr. 3 HRK za uslugu toaleta. Od ostalih sadržaja na kolodvoru po potrebi potražite: parking, bankomate, mjenjačnicu, pekarnicu i trgovinu mješovitom robom.

  Nema nekog smisla da vozač i svi putnici s nestrpljenjem očekuju tebe. Pripazite da budete u pravo vrijeme na kolodvoru.

  Putovanje Županja - Keln

  Prije putovanja potrudite se saznati, odnosno pitajte ide li bus kojega birate manjim lokalnim cestama ili autocestom. Informacija o ruti mogla bi vam uljepšati, odnosno olakšati put.

  Naime, putovanje autocestom garantira vožnju koja je sigurnija i udobnija za putnika. Ipak najčešće vrijedi da je putovanje interesantnije putujemo li lokalnim cestama, jer tako smo u prilici razgledavati kako su raspoređena sela i gradovi kojima prolazimo i kako izgledaju te kako tamošnji stanovnici žive.

  Nekadašnjim rutama trebat će vam duže da stignete kamo ste naumili te često tim putem i više od jednog sata budete u zaostatku. Nema sumnje da ćete autocestom stići prije, budući da vam je idući njom potrebno otprilike 12 sati.

  Autobusni kolodvor Keln

  Po dolasku na vaše odredište savjetujemo da se riješite prtljage koja ionako samo smeta i predate ju na čuvanje u garderobu, a ako je krcata i da nedostaje mjesta raspitajte se postoji li neko drugo mjesto za odlaganje prtljage u blizini. U Kelnu se uputite do obližnjeg caffe bara pa odahnite i popijte kavicu, a onda dolazi vrijeme da vaša avantura u novom gradu počne.

  Oprema autobusa na relaciji Županja - Keln

  Prije svega, istina je da se u pokojem autobusu nađe i WC, no, ovo je izuzeće i ne valja se na tu opciju oslanjati. Autobusi na liniji od Županje do Kelna opremljeni su sa klimom i WiFi-jem, a neki imaju čak utičnice za napajanje pa ćete biti u prilici priključiti svoj uređaj da se napuni.

  Internet signal u busu nerijetko šteka. Domaći i strani turisti se pokušavaju instant spojiti na internet pa zbog slabe veze dolazi do njena pucanja i nemogućnosti korištenja net-a.

  Zašto je autobus najbolji odabir na liniji Županja - Keln

  Najznačajnija prijevozna sredstva na liniju su ova: automobil, autobus, vlak i avion. Put od Županje do Kelna pokriven je različitim vozilima. Usporedimo sada autobus s ostalim prijevoznim sredstvima.

  Na prvi pogled se automobil doima kao savršeno rješenje. Govoreći o automobilu ne zaboravimo cestarinu. Za primjer, nedostatak automobila je taj što gorivo drži cijenu, a to uistinu nije samostalni trošak.

  Dakle, nemate mogućnost birati među velikim brojem polazaka, ali ste u prilici i slobodni odvojiti si duge sate za put. Manjkavost vlaka, odnosno željeznica jest ta da se sati na putu množe, dok se broj polazaka reducira.

  Busni prijevoz jamči široko povoljne cijene bilo jednosmjernih, bilo dvosmjernih karata. Nema sumnje, autobus jamči iskustvo vozača, dobru opremljenost busa i sigurnost vožnje.

  Svi već znaju da aerodromi nisu i ne mogu biti u blizini gradskog središta, nego definitivno moraju biti izgrađeni u njegovoj široj okolici. Računajte, također, vrijeme i novac potreban da biste došli do aerodroma, a potom od njega do smještaja. Avionom je putovanje uvjerljivo kraće, ali i skuplje.

  Gradovi i mjesta koja prolaze autobusi na liniji Županja - Keln

  Putujući autobusom prolazite cijeli niz predivnih gradova i mjesta. Vožnja autocestom zna biti dosadna i jednolična pa zato po ulasku u kakav grad upijajte, odnosno promatrajte baš sve.

  Iskoristite priliku i uživajte promatrajući ih.

  O Županji

  U ovom gradu proučite i gradske znamenitosti, a ako niste sigurni koje su za grad najvažnije svakako se konzultirajte s mještanima, iliti pitajte gdje se nalazi kakva turistička agencija gdje se mogu dobiti vodiči. U Županji prvo posjetite i obiđete centar.

  Najvažniji gradski trg poslastica je za one željne gradske vrve. Na trgu ćete vidjeti grad u njegovom najužurbanijem ritmu.

  Zanimaju li vas sakralne gradnje pratite gradske putokaze, odnosno pitajte mještane ili pretražite internet stranice tog sadržaja. Ovo je područje bogato poviješću te je prava šteta ne osigurati si dovoljno vremena za njegovo obilaženje.

  O Kelnu

  Bit će da ste birali ovaj grad jer na divan način spaja netaknuti duh prirode, ne samo kroz svoje parkove nego i kroz okolicu, i suvremen tj. urbani stil života. Bilo da želite posjetiti prekrasne prirodne oaze, bilo da želite svjedočiti povijesnim ljepotama i diviti se impresivnim građevinskim postignućima Keln je vaša destinacija.

  Ako bi željeli nastaviti svoj put u druge europske destinacije sigurni smo da ćete praktički odmah pronaći svoju destinaciju na Vollo.hr, a ako vam je pak želja detaljnije istražili Hrvatsku, razmislite o ovima: Umag, Rijeka, Zadar, Split i Dubrovnik. Za prave zaljubljenike kontinentalnih područja u RH tu su: Požega, Slavonski Brod, Vukovar i Zagreb.