Autobus - vozni red

🏢 🚧 🏢

We are doing everything we can to connect Zagreb i Ulcinj.
Leave us your mail, so we can contact you when we connect it.

O putovanju

Iz: Zagreb, HR Za: Ulcinj, ME
Udaljenost
Buses 0
Prosječno trajanje puta 0 h 0 min
Cijena karte od 0 HRK

Bus prijevoznici na ovoj liniji

  Zagreb - Ulcinj

  Ovo putovanje je nesumnjivo udobno, ali i sigurno. Na putovanju od Zagreba do Ulcinja slijedi vožnja tijekom koje prolazite ukupno 792 km.

  Sigurne i moderne ceste čine da budete opušteni i da se odmorite za putovanja. Vrijedi naglasiti da autobus na ruti Zagreb - Ulcinj prelazi tu udaljenost i vodi vas do odredišta skoro svakodnevno.

  Spomenutu rutu vozi samo prijevoznik CROATIA BUS d.o.o. Puno tvrtki za prijevoz putnika autobusom nudi znatan broj ruta. Prvi autobusi u danu počinju svoje putovanje na navedenoj ruti u 22:30.

  Spomenimo i da prijevoznici na ovoj konkretnoj relaciji u jednom danu najčešće polaze 1 put sa polaskom u 22:30. Puno polazaka daje priliku da svi putnici, bilo domaći, bilo inozemni planiraju polazak u određeni sat pa da si prema tom planiraju svoj prijevoz do hotela.

  Prosječna, odnosno okvirna cijena toga putovanja je 400 HRK. Za vrijeme putovanja autobus napravi stajanje do 13 puta, a za te pauze možete prolistati novine, tj. pročitati u miru koju stranicu knjige koju ste ponijeli sa sobom.

  Svoj put autobusom uz Vollo možete organizirati iz svoje sobe. Za slučaj da inzistirate na autobusni kolodvor imajte na umu da ste tamo u prilici priupitati osobu zaposlenu na šalteru za informacije u vezi kakvih specifičnih pitanja, kao i za akcije, novosti i obavijesti.

  Lista prijevoznika Zagreb - Ulcinj

  Jedini prijevoznik koji vozi ovu liniju je CROATIA BUS d.o.o.

  Autobusni kolodvor Zagreb

  Za one koji se nisu naspavali tu su lokalni, ili bolje reći kolodvorski caffe barovi u kojima možete naručiti brzinsku kavu. Busni kolodvor može, dođete li ranije od vremena polaska busa, ponuditi zaista velik broj svojih sadržaja i usluga.

  Od ostalih sadržaja i usluga na kolodvoru po potrebi potražite: trgovine mješovitom robom, pekare, bankomate, mjenjačnicu i parking. Sitna napomena, provjerite imate li kovanice za: garderobu, toalet te eventualno parking, odnosno nemojte sa 200 HRK plaćati primjerice 3 HRK za WC.

  Nije neka fora da autobus i hrpa putnika nestrpljivo čekaju samo tebe. Pazite da se nacrtate u ispravno vrijeme na kolodvoru.

  Putovanje Zagreb - Ulcinj

  Prije putovanja potrudite se saznati, odnosno pitajte ide li vaš bus autocestom ili manjim prometnicama. Informacija o liniji mogla bi vam olakšati vrijeme na putu.

  Ipak obično vrijedi da je putovanje zabavnije i manje jednolično idemo li lokalnim cestama, jer tako smo u prilici uočavati kako žive stanovnici mjesta i gradova paralelno kojih prolazimo. Naime, putovanje autocestom osigurava vožnju koja je brža i sigurnija za putnika.

  Međugradskim cestama trebat će vam dulje te tim putem nekada i više od jednog sata budete u zaostatku. Ipak istina je da ćete autocestom doputovati brže, budući da vam njom treba cca 9 sati.

  Autobusni kolodvor Ulcinj

  U Ulcinju prošetajte do obližnjeg birca pa upijajte novi grad i njegove ljude dok ispijate svoj espresso, a onda dolazi vrijeme da se bacite u nepoznato i počnete s istraživanjem. Kad dođete na autobusni kolodvor svojeg odredišta savjetujemo da stavite svoju prtljagu u garderobu, a u slučaju da je ona zauzeta saznajte postoji li oko kolodvora druga garderoba kojom bi se mogli poslužiti.

  Oprema autobusa na relaciji Zagreb - Ulcinj

  Prije svega, istina je da se u autobusu katkad nađe i WC, no, ovo je rijetkost i ne valja se na tu mogućnost oslanjati. Autobusi na ruti od Zagreba do Ulcinja opremljeni su sa klimom i WiFi-jem, a neki imaju čak šoko utočnice pa ćete imati odličnu priliku priključiti svoj tablet.

  I inozemni i domaći turisti se pokušavaju odmah po ulasku u bus spojiti na internet pa zbog slabe veze dolazi do praktički neupotrebljivosti ove usluge. WiFi signal u busu nerijetko ne radi kako treba.

  Zašto je autobus najbolji odabir na liniji Zagreb - Ulcinj

  Usporedimo sada autobus s ostalim sredstvima za prijevoz. Put od Zagreba do Ulcinja pokriven je raznim vozilima. Najučestalija prijevozna sredstva na liniju su ova: automobil, autobus, vlak i avion.

  Govoreći o automobilu pridružimo računici cestarinu. Za primjer, nedostatak automobila je taj što automobilsko gorivo drži cijenu, a to definitivno nije isključivi trošak. Na prvi pogled se automobil doima kao generalno najbolje rješenje.

  Dakle, ne postoji mogućnost pa da možete birati među više svakodnevnih polazaka, ali ste u situaciji raščistiti si nebrojene sate za put. Manjkavost vlaka, odnosno željeznica jest ta da općenito vrijedi manjak linija i višak sati na putu.

  Nema sumnje, autobus jamči sigurnost i udobnost prilikom vožnje. Busni prijevoz jamči široko povoljne cijene jednosmjernih i povratnih karata.

  Avionom je putovanje kraće je i skuplje. Svi već znaju da aerodromi nisu i ne mogu biti u gradskim centrima, nego moraju biti izgrađeni u njegovoj oklici. Računajte, također, vrijeme i novac potreban za dolazak do grada s aerodroma.

  Gradovi i mjesta koja prolaze autobusi na liniji Zagreb - Ulcinj

  Vožnja autocestom zna biti naporna zbog jednoličnosti pa zato nakon što uđete u kakav grad upijajte, odnosno promatrajte baš sve. Putujući autobusom prolazite cijeli niz divnih mjesta i gradova.

  Putujući od Zagreba do Ulcinj proći ćete: Varaždin, Karlovac, Knin, i Sinj. Dobro ih promotrite i usput isplanirajte svoje sljedeće putovanje.

  O Zagrebu

  U Zagrebu prvo prošećite i vidite centar. U ovom gradu nemojte smetnuti s uma gradske znamenitosti, a ako niste sigurni koje su za turiste obavezne za obići bez ikakva premišljanja se konzultirajte s s ondašnjim ljudima, tj. pitajte gdje se nalazi kakva turistička agencija u kojoj se mogu dobiti vodiči.

  Na trgu ćete vidjeti grad u njegovom najužurbanijem ritmu. Središnji gradski trg poslastica je za one željne gradske vrve.

  Volite li sakralne gradnje pratite gradske putokaze, odnosno pitajte mještane ili pretražite internet stranice tog sadržaja. Ovo je područje bogato poviješću te je prava šteta ne ukrasti si dovoljno vremena za obilazak njega.

  O Ulcinju

  Izgleda da ste birali ovaj grad jer na najbolji način spaja ponajljepše prirodne ljepote, ne samo kroz svoje parkove nego i kroz gradsku okolicu, i suvremen, odnosno moderan ovdašnji životni stil. Bilo da želite posjetiti skrivena prirodna blaga, bilo da želite svjedočiti djelićima povijesti i diviti se impresivnim građevinama Ulcinj je neupitno vaše odredište.

  Za one koji ne ljube toliko plaže i Sunce, već su ljubitelji kontinentalnih područja u RH tu su: Požega, Slavonski Brod, Vukovar i Zagreb. Želite li nastaviti svoje putovanje u druge europske destinacije sigurni smo da ćete za koji trenutak pronaći svoju destinaciju na Vollo.hr, a ako vam je pak želja detaljnije istražili Hrvatsku, razmotrite: Umag, Rijeka, Split, Makarska i Dubrovnik.