Autobus - vozni red

12:00 17:30
Date: 27.05.2019.
12:00 17:30
5:30h 7
Učitavanje...
216 HRK
1
19:00 00:30
Date: 27.05.2019.
19:00 00:30
5:30h 7
Učitavanje...
216 HRK
1
23:45 05:30
Date: 27.05.2019.
23:45 05:30
5:45h 7
Učitavanje...
216 HRK
1

O putovanju

Iz: Zagreb, HR Za: Tuzla, BA
Udaljenost
Buses 3
Prosječno trajanje puta 5 h 35 min
Cijena karte od 209.8 HRK

Bus prijevoznici na ovoj liniji

  Zagreb - Tuzla

  Ovo putovanje je zasigurno sigurno i udobno. Na ruti od Zagreba do Tuzle slijedi vožnja tijekom koje prolazite ukupno 337 km.

  Bitno je naglasiti da autobus na ruti Zagreb - Tuzla polazi u pravilu gotovo svakoga dana. Novoizgrađene ceste, odnosno u glavnini autoceste čine da ne brinete, odnosno da se opustite.

  Prvi autobusi u danu počinju svoje putovanje od jednog do drugog mjesta u 12:00. Značajan broj prijevoznika garantira mnogo linija na ruti između kojih onda možete birati. Ovu rutu vozi samo prijevoznik Pepeks Zagreb.

  Puno polazaka daje priliku da domaćini i turisti planiraju putovanje u konkretno vrijeme tako da si prema tom organiziraju svoj prijevoz do smještaja. Spomenimo i da autobusna poduzeća na ovoj liniji u 24 sata općenito govoreći prelaze put 3 puta i to od 12:00 do 23:45.

  Okvirna cijena spomenutog puta je 216 HRK. Kod putovanja autobus zastane do 7 puta, a za tih pauzi možete kupiti kakvu sitnicu poput suvenira za prijatelje, čipsa, čokolade i sl..

  Ako morate na busni kolodvor podsjećamo da ste tamo u prilici razgovarati, tj. priupitati zaposlenika na šalteru za informacije u vezi bilo kakvih eventualnih nejasnoća, kao i za novosti, akcije, obavijesti i novi vozni red. Svoj put autobusom uz Vollo možete planirati iz praktički svog kreveta.

  Lista prijevoznika Zagreb - Tuzla

  Jedini prijevoznik koji vozi ovu liniju je Pepeks Zagreb.

  Autobusni kolodvor Zagreb

  Kolodvor za autobuse može, dođete li puno ranije od vremena kada vam bus kreće, ponuditi puno kolodvorskih sadržaja i usluga. Za konstantno pospane tu su fast food objekti u kojima na brzinu utažite glad pa produžite dalje do obližnjeg caffe bara.

  Od ostalih sadržaja na kolodvoru po potrebi potražite: bankomate i mjenjačnicu, trgovine mješovitom robom i pekare. Samo mala napomena, usitnite si novac za: WC i garderobu, odnosno nemojte sa 100-200 HRK plaćati cca 3 HRK za WC.

  Nije baš zgodno da svi ostali putnici i vozač iščekuju samo tebe. Obratite pažnju na to da budete u pravo vrijeme na kolodvoru.

  Putovanje Zagreb - Tuzla

  Uoči puta bez ikakva suzdržavanja pitajte ide li autobus za kojega kupujete kartu autocestom. Informacija o ruti mogla bi vam uljepšati, odnosno olakšati vrijeme provedeno na putu.

  Ipak vrlo često vrijedi da je putovanje zabavnije idemo li lokalnim cestama, jer tim putem smo u prilici promatrati kako ti gradovi i mjesta dišu. Naime, putovanje autocestom znači vožnju koja je ne samo sigurnija, nego i brža i udobnija za putnika.

  Međugradskim cestama trebat će vam više vremena te tim putem nerijetko i preko sat vremena budete u zaostatku. U redu, istina je da ćete autocestom putovati manje, budući da vam je idući njom potrebno prosječno 3 sata.

  Autobusni kolodvor Tuzla

  U Tuzli krenite do obližnjeg kafića pa se zasjednite i popijte u miru svoju kavu, a onda dolazi vrijeme da obiđete smještaj, smjestite se i započnete svoju avanturu. Po dolasku na vaš autobusni kolodvor savjetujemo da svu svoju prtljagu privremeno odložite u garderobu, a u slučaju da je puna i da više nemaju mjesta istražite postoji li oko kolodvora druga garderoba kojom bi se mogli poslužiti.

  Oprema autobusa na relaciji Zagreb - Tuzla

  Autobusi na relaciji od Zagreba do Tuzle opremljeni su sa TV prijamnicima i klimom, a neki imaju čak utičnice za napajanje pa ćete imati mogućnost priključiti svoj tablet. Prije svega, istina je da se ponekad u busu nađe i toalet, no, ovo je specifičnost i ne valja se na tu mogućnost oslanjati.

  WiFi mreža u busu često ne radi najbolje. Putnici se pokušavaju odmah po ulasku u bus spojiti na internet pa zbog slabe veze dolazi do prekida i nemogućnosti normalnog, iliti ikakvog surfanja.

  Zašto je autobus najbolji odabir na liniji Zagreb - Tuzla

  Usporedimo sada autobus s drugim sredstvima za prijevoz. Najznačajnija prijevozna sredstva na liniju su ova: automobil, autobus, vlak i avion. Put od Zagreba do Tuzle pokriven je raznim vozilima.

  Za primjer, nedostatak automobila je taj što gorivo drži cijenu, a to apsolutno nije jedini trošak. Govoreći o automobilu uzmimo u obzir cestarinu. Isprva se automobil čini kao bez premca najbolje rješenje.

  Negativnost vlaka jest ta da se sati na putu množe, dok se broj polazaka reducira. Dakle, nemate mogućnost birati među velikim brojem polazaka, ali ste slobodni i u prilici osigurati si sate i sate za put.

  Nema sumnje, autobus jamči udobnost, visoku kvalitetu i sigurnost vožnje. Busni prijevoz jamči pristupačne cijene bilo jednosmjernih, bilo dvosmjernih karata.

  Računajte, također, vrijeme i novac potreban da bi uopće došli do aerodroma, a kasnije i s aerodroma do grada u koji ste se uputili. Avionom je putovanje kraće je i skuplje. Jasno je i već svi znaju da zračne luke nisu i ne mogu biti u središtima grada, nego moraju biti Ipozicionirani u njegovoj oklici.

  Gradovi i mjesta koja prolaze autobusi na liniji Zagreb - Tuzla

  Vožnja autocestom zna biti dosadnjikava radi svoje jednoličnosti pa zato onda kada uđete u kakav grad upijajte, odnosno promatrajte baš sve. Vozeći se autobusom prolazite ogroman broj mirnih i poviješću bogatih gradova i mjesta.

  Iskoristite to vrijeme i uživajte promatrajući ih. Putujući od Zagreba do Tuzla proći ćete: Pula, Labin, Rijeka, i Slavonski Brod.

  O Zagrebu

  U Zagrebu prvo razgledajte i tako upoznajte centar. U ovom gradu ne zaboravite gradske znamenitosti, a ako niste sigurni kojima da prilikom razgledavanja date prednost, tj. koje ne smijete propustiti bez ikakva premišljanja se konzultirajte s domaćinima, tj. pitajte u kojem je dijelu grada smještena kakva turistička agencija a u okviru se koje mogu dobiti vodiči.

  Na trgu ćete vidjeti grad u njegovom najužurbanijem ritmu. Glavni gradski trg poslastica je za one željne gradske vrve.

  Zanimaju li vas sakralne gradnje pratite gradske putokaze, odnosno pitajte mještane ili pretražite internet stranice tog sadržaja. Ovo mjesto obiluje poviješću te je prava šteta ne osigurati si dovoljno vremena za obilazak njega.

  O Tuzli

  Vjerujemo da ste birali ovaj grad jer na ponajbolji način spaja netaknuti duh prirode, ne samo kroz svoje parkove nego i kroz gradsku okolicu, i suvremen tj. urbani stil života. Bilo da želite posjetiti krasne komadiće prirode, bilo da želite svjedočiti povijesnim bogatstvima i diviti se impresivnim građevinama Tuzla je za vas najbolje odredište.

  Ako biste htjeli nastaviti putovanje u druge europske destinacije sigurni smo da ćete gotovo instant pronaći svoju destinaciju na Vollo.hr, a ako biste radije detaljnije istražili Hrvatsku, razmislite o ovima: Opatija, Rijeka, Šibenik, Makarska i Dubrovnik. Za one koji ne ljube toliko plaže i Sunce, već su ljubitelji kontinentalnih područja u RH tu su: Delnice, Osijek, Samobor, Varaždin i Zagreb.