Autobus - vozni red

10:25 15:00
Date: 27.05.2019.
10:25 15:00
4:35h 5
Učitavanje...
145 HRK
1
16:30 20:25
Date: 27.05.2019.
16:30 20:25
3:55h 5
Učitavanje...
145 HRK
1

O putovanju

Iz: Zagreb, HR Za: Prijedor, BA
Udaljenost
Buses 2
Prosječno trajanje puta 4 h 15 min
Cijena karte od 140.8 HRK

Bus prijevoznici na ovoj liniji

  Zagreb - Prijedor

  Ovo putovanje je definitivno mirno i sigurno. Prelazeći relaciju od Zagreba do Prijedora slijedi vožnja koja iziskuje prelazak ukupno 160 km.

  Valja naglasiti da autobus na ruti Zagreb - Prijedor prelazi tu udaljenost i vodi vas do odredišta u pravilu gotovo svakoga dana. Nove i sigurne autoceste čine da budete opušteni i da se odmorite za putovanja.

  Prvi autobusi u danu počinju svoje putovanje na navedenoj ruti u 09:00. Ovu relaciju vozi samo prijevoznik Pepeks Zagreb. Puno autobusnih poduzeća osigurava puno polazaka u danu.

  Istaknimo i da poduzeća za buseve na opisanoj relaciji u 24 sata uobičajeno polaze 5 puta i to od 09:00 do 20:00. Puno polazaka na najbolji mogući način omogućava da si svaki putnik planiraju dolazak na odredište u točno određeni sat tako da prema tom organiziraju svoj prijevoz do hotela, tj. apartmana.

  Okvirna, odnosno prosječna cijena dotična putovanja je 139 HRK. Dok putuje autobus napravi pauzu od 5 do 6 puta, a za tih pauzi možete prolistati novine, tj. pročitati u miru koju stranicu knjige koju ste ponijeli sa sobom.

  Svoj put busom uz Vollo možete isplanirati iz vlastita doma. U slučaju da morate na glavni autobusni kolodvor znajte da ste ovdje u prilici priupitati zaposlenika na šalteru za informacije u vezi kakvih specifičnih pitanja, kao i za novosti, akcije, obavijesti i novi vozni red.

  Lista prijevoznika Zagreb - Prijedor

  Jedini prijevoznik koji vozi ovu liniju je Pepeks Zagreb.

  Autobusni kolodvor Zagreb

  Busni kolodvor može, nađete li se tamo puno ranije od vremena polaska autobusa, ponuditi zaista velik broj vlastitih sadržaja i usluga. Za konstantno pospane tu su caffe barovi idealni za jednu kratku crnu kavu za razbuđivanje.

  Od ostalih sadržaja i usluga na kolodvoru po potrebi potražite: bankomate i mjenjačnicu, trgovine mješovitom robom i pekare. Sitna napomena, provjerite imate li kovanice za: garderobu i toalet, odnosno nemojte sa 100-200 HRK plaćati kojih 3 HRK za WC na kolodvoru.

  Vodite računa o tome da bar pet minuta prije busa budete na kolodvoru. Nije baš zgodno da bus, tj. vozač i ostali putnici s nestrpljenjem očekuju tebe.

  Putovanje Zagreb - Prijedor

  Informacija o liniji mogla bi vam olakšati vrijeme na putu. Prije putovanja svakako provjerite ide li autobus za kojega kupujete kartu autocestom.

  Naime, putovanje autocestom znači vožnju koja je brža i sigurnija za putnika. Ipak obično vrijedi da je putovanje zabavnije i manje jednolično idemo li lokalnim cestama, jer time smo u prilici promatrati kako žive stanovnici mjesta i gradova paralelno kojih prolazimo.

  Starijim cestama trebat će vam duže da stignete kamo ste naumili te tim putem nerijetko i preko sat vremena budete u zaostatku. Ipak istina je da ćete autocestom doputovati brže, budući da vam njom treba u prosjeku 2 sata.

  Autobusni kolodvor Prijedor

  Kada stignete na vaš autobusni kolodvor savjetujemo da svu svoju prtljagu privremeno odložite u garderobu, a ako je skroz popunjena istražite postoji li i gdje se nalazi druga. U Prijedoru se uputite do obližnjeg birca pa upijajte novi grad i njegove ljude dok ispijate svoj espresso, a onda dolazi vrijeme da vaša avantura u novom gradu počne.

  Oprema autobusa na relaciji Zagreb - Prijedor

  Prije svega, istina je da se nekad u autobusu nađe i toalet za putnike, no, ovo je iznimika i ne valja se na tu mogućnost oslanjati. Autobusi na liniji od Zagreba do Prijedora opremljeni su sa klima uređajem i TV-om, a neki imaju čak šoko utočnice pa ćete imati mogućnost priključiti svoj mobitel.

  Internet signal u busu nije najbolji, odnosno nerijetko šteka. Putnici se pokušavaju u isti čas spojiti na internet pa zbog slabe veze dolazi do nemogućnosti korištenja usluge.

  Zašto je autobus najbolji odabir na liniji Zagreb - Prijedor

  Najprimjerenija prijevozna sredstva na liniju su ova: automobil, autobus, vlak i avion. Put od Zagreba do Prijedora pokriven je različitim vozilima. Usporedimo sada autobus s ovdje iznesenim s drugim iznesenim oblicima prijevoza.

  Za primjer, nedostatak automobila je taj što benzin drži cijenu, a to očigledno nije samostalni trošak. U prvi mah se automobil doima kao savršeno rješenje. Govoreći o automobilu pridružimo računici cestarinu.

  Manjkavost vlaka, odnosno željeznica jest ta da na putu provedete sate i sate, a linije između kojih možete birati prilično su oskudne. Dakle, nemate mogućnost birati među brojnim polazaka, ali ste slobodni i u prilici odvojiti si mnogobrojne sate za put.

  Nema sumnje, autobus jamči udobnost i sigurnost vožnje. Bus jamči pristupačne cijene jednosmjernih i povratnih karata.

  Avionom je putovanje kraće je i skuplje. Svi već znaju da avionske piste nisu i ne mogu biti u neposrednoj blizini centra grada, nego definitivno moraju biti izgrađeni u njegovoj široj okolici. Računajte, također, vrijeme i novac potreban da bi uopće došli do aerodroma, a kasnije i s aerodroma do grada u koji ste se uputili.

  Gradovi i mjesta koja prolaze autobusi na liniji Zagreb - Prijedor

  Vožnja autocestom zna biti dosadnjikava, jednolična te čak i naporna pa zato nakon što dođete u kakav grad upijajte baš sve. Putujući autobusom prolazite uistinu puno mirnih i poviješću bogatih gradova i mjesta.

  Putujući od Zagreba do Prijedor proći ćete: Novska, Bosanska Gradiška, Nova Topola, i Laktaši. Iskoristite priliku i promatrajte ih.

  O Zagrebu

  U ovom gradu nemojte smetnuti s uma gradske znamenitosti, a ako niste sigurni po kojima je grad ponajviše poznat bez ikakva premišljanja se konzultirajte s starosjediocima i gradskim znancima, ili pitajte gdje je smještena kakva turistička agencija gdje se mogu dobiti vodiči. U Zagrebu prvo razgledajte centar.

  Na trgu ćete vidjeti grad u njegovom pomalo divljem ritmu. Centralni gradski trg poslastica je za one željne najvažnijih gradskih događanja.

  Interesiraju li vas sakralne gradnje pratite gradske putokaze, odnosno pitajte mještane ili pretražite internet. Ovo je mjesto bogato poviješću te je prava šteta ne uzeti si dovoljno vremena za njegovo razgledavanje.

  O Prijedoru

  Bilo da želite posjetiti divne oaze prirode, bilo da želite svjedočiti povijesnim bogatstvima i diviti se impresivnim građevinama Prijedor je neupitno vaše odredište. Izgleda da ste birali ovaj grad jer na divan način spaja što skrivene, što oku očite prirodne ljepote, ne samo kroz svoje parkove nego i kroz gradsko okružje, i urbani stil života.

  U slučaju da biste htjeli nastaviti svoje putovanje u druge europske destinacije sigurni smo da ćete za koji trenutak pronaći svoju destinaciju na Vollo.hr, a ako vam je pak želja detaljnije istražili Hrvatsku, tu su: Umag, Rovinj, Novi Vinodolski, Zadar, Pag i Dubrovnik. Za prave zaljubljenike kontinentalnih područja u RH tu su: Požega, Slavonski Brod, Vukovar i Zagreb.