Autobus - vozni red

🏢 🚧 🏢

We are doing everything we can to connect Zagreb i Petrovac na Moru.
Leave us your mail, so we can contact you when we connect it.

O putovanju

Iz: Zagreb, HR Za: Petrovac na Moru, ME
Udaljenost
Buses 0
Prosječno trajanje puta 0 h 0 min
Cijena karte od 0 HRK

Bus prijevoznici na ovoj liniji

  Zagreb - Petrovac na Moru

  Na putovanju od Zagreba do Petrovac na Morua slijedi vožnja koja iziskuje prelazak ukupno 732 km. Ovo putovanje je nesumnjivo mirno i sigurno.

  Važno je naglasiti da autobus na ruti Zagreb - Petrovac na Moru polazi u pravilu gotovo svaki dan. Moderne autoceste čine da se opustite i odmorite tijekom svog puta.

  Velika brojka autobusnih tvrtki stavlja na tržište znatan broj ruta. Busevi prvi put u danu kreću na svoje putovanje od jednog do drugog mjesta u 21:00. Tu liniju vozi samo prijevoznik CROATIA BUS d.o.o.

  Istaknimo i da prijevoznici na ovoj liniji u danu općenito govoreći polaze 2 puta i to od 21:00 do 22:30. Puno polazaka na najbolji mogući način omogućava da svi putnici, bilo domaći, bilo inozemni planiraju polazak u određeni sat pa da si prema tom organiziraju svoj prijevoz do hotela.

  Prosječna, odnosno okvirna cijena tog putovanja je 419 HRK. Kod putovanja autobus zastane od 11 do 18 puta, a u tim pauzama možete kupiti kakvu sitnicu poput suvenira za prijatelje, čipsa, čokolade i sl..

  Ukoliko želite na autobusni kolodvor sjetite se da ste ovdje u prilici upitati zaposlenika na šalteru za informacije u vezi bilo kakvih dvojbi, kao i za akcije, novosti i obavijesti. Svoj put busom uz Vollo možete organizirati iz vlastita doma.

  Lista prijevoznika Zagreb - Petrovac na Moru

  Jedini prijevoznik koji vozi ovu liniju je CROATIA BUS d.o.o.

  Autobusni kolodvor Zagreb

  Za konstantno pospane tu su caffe barovi i fast food objekti u kojima možete predahnuti dok čekate na svoj bus. Glavni autobusni kolodvor može, stignete li puno ranije od vremena polaska autobusa, ponuditi raznovrsnost i brojnost dodatnih sadržaja i usluga.

  Brzinska napomena, izdvojite si kovanice za: WC i garderobu, odnosno nemojte sa 200 HRK plaćati cca 3 HRK za toalet. Od ostalih dodatnih sadržaja i usluga na kolodvoru po potrebi potražite: bankomate i mjenjačnicu, trgovine mješovitom robom i pekare.

  Pripazite da bar pet minuta prije busa budete na kolodvoru. Nije ni malo kul da svi ostali putnici i vozač čekaju samo tebe.

  Putovanje Zagreb - Petrovac na Moru

  Uoči puta bez ikakva suzdržavanja pitajte ide li vaš bus autocestom ili manjim prometnicama. Informacija o liniji mogla bi vam poboljšati put.

  Ipak obično vrijedi da je putovanje zanimljivije krenemo li lokalnim cestama, jer tim putem smo u prilici vidjeti kako su raspoređena sela i gradovi kojima prolazimo i kako izgledaju te kako tamošnji stanovnici žive. Naime, putovanje autocestom osigurava vožnju koja je sigurnija, udobnija i brža za putnika.

  Bez ikakve sumnje ćete autocestom doputovati brže, budući da vam njom treba oko 8 sati. Lokalnim cestama trebat će vam duže te tim putem nekada i više od jednog sata budete u zaostatku.

  Autobusni kolodvor Petrovac na Moru

  U Petrovac na Moruu odite do obližnjeg bara pa ispijajući svoj espresso guštajte u za vas svježem okruženju, a onda dolazi vrijeme da se bacite u nepoznato i počnete s istraživanjem. Po pristizanju na vaše odredište savjetujemo da prvo odložite svoje stvari u garderobu, a ako je skroz popunjena saznajte postoji li neka druga garderoba u blizini kolodvora.

  Oprema autobusa na relaciji Zagreb - Petrovac na Moru

  Prije svega, istina je da se nekad u autobusu nađe i toalet za putnike, no, ovo je specifičnost i ne valja se na tu mogućnost oslanjati. Autobusi na relaciji od Zagreba do Petrovac na Morua opremljeni su sa klimom i WiFi-jem, a neki imaju čak utičnice za napajanje pa ćete biti u prilici priključiti svoj smartphone.

  Domaći i strani putnici se pokušavaju istovremeno spojiti na internet pa zbog slabe veze dolazi do njena pucanja i nemogućnosti korištenja net-a. Internet u busu nije najbolji, odnosno nerijetko šteka.

  Zašto je autobus najbolji odabir na liniji Zagreb - Petrovac na Moru

  Usporedimo sada autobus s drugim istaknutim vozilima. Put od Zagreba do Petrovac na Morua pokriven je brojnim vozilima. Najprimjerenija prijevozna sredstva na liniju su ova: automobil, autobus, vlak i avion.

  Isprva se automobil čini kao bez premca najbolje rješenje. Govoreći o automobilu pridružimo računici cestarinu. Za primjer, nedostatak automobila je taj što tank drži cijenu, a to zaista nije izolirani trošak.

  Dakle, niste u prilici birati među praktički zavidnim brojem svakodnevnih polazaka, ali ste slobodni i u prilici odvojiti si mnogobrojne sate za put. Negativnost vlaka jest ta da na putu provedete sate i sate, a linije između kojih možete birati prilično su oskudne.

  Nema sumnje, autobus jamči udobnost, visoku kvalitetu i sigurnost vožnje. Bus jamči široko povoljne cijene kako jednosmjernih tako i dvosmjernih karata.

  Koliko je putovanje avionom kraće, toliko je skuplje. Jasno je i već svi znaju da avionske piste nisu i ne mogu biti u blizini gradskog središta, nego moraju biti smješteni izvan njega. Računajte, također, vrijeme i novac potreban za dolazak do aerodroma te s njega do smještaja.

  Gradovi i mjesta koja prolaze autobusi na liniji Zagreb - Petrovac na Moru

  Vožnja autocestom zna biti naporna zbog jednoličnosti pa zato nakon što dođete u kakav grad upijajte, odnosno promatrajte baš sve. Vozeći se autobusom prolazite uistinu puno zanimljivih mjesta i gradova.

  Putujući od Zagreba do Petrovac na Moru proći ćete: Varaždin, Karlovac, Knin, i Sinj. Iskoristite priliku i promatrajte ih.

  O Zagrebu

  U Zagrebu prvo prošećite i vidite centar. U ovom gradu tijekom obilaska posjetite i gradske znamenitosti, a ako niste sigurni kojima da prilikom razgledavanja date prednost, tj. koje ne smijete propustiti definitivno se konzultirajte s domaćinima, odnosno pitajte u kojem je dijelu grada smještena kakva turistička agencija gdje se mogu dobiti vodiči.

  Na trgu ćete vidjeti grad u njegovom divljem i opuštenom ritmu. Najvažniji gradski trg poslastica je za one željne gradske vrve.

  Interesiraju li vas sakralne gradnje pratite gradske putokaze, odnosno pitajte mještane ili pretražite web. Ovo je mjesto povijesno gledano zaista bitno poviješću te je prava šteta ne odvojiti si dovoljno vremena za njegovo razgledavanje i upoznavanje.

  O Petrovac na Moruu

  Vjerojatno ste birali ovaj grad jer na odličan način spaja ponajljepše prirodne ljepote, ne samo kroz svoje parkove nego i kroz gradsko okružje, i suvremen, odnosno moderan ovdašnji životni stil. Bilo da želite posjetiti divne oaze prirode, bilo da želite svjedočiti povijesnim bogatstvima i diviti se impresivnim građevinskim postignućima Petrovac na Moru je neupitno vaše odredište.

  Ako bi željeli nastaviti svoje putovanje u druge europske destinacije sigurni smo da ćete za koji trenutak pronaći svoju destinaciju na Vollo.hr, a ako želite detaljnije istražili Hrvatsku, prelažemo da razmislite o ovima: Umag, Rijeka, Split, Makarska i Dubrovnik. Za ljubitelje kontinentalnih područja u RH tu su: Osijek, Požega, Vukovar i Zagreb.