Autobus - vozni red

14:15 21:50
Date: 27.05.2019.
14:15 21:50
7:35h 1
Učitavanje...
192.80 HRK
1
22:30 04:55
Date: 27.05.2019.
22:30 04:55
6:25h 0
Učitavanje...
163.19 HRK
1

O putovanju

Iz: Zagreb, HR Za: Padova, IT
Udaljenost
Buses 2
Prosječno trajanje puta 6 h 30 min
Cijena karte od 163.2 HRK

Bus prijevoznici na ovoj liniji

  Zagreb - Padova

  Na putovanju od Zagreba do Padove slijedi vožnja za koje prelazite ukupno 403 km. Ovo putovanje je garantirano sigurno i udobno.

  Valja naglasiti da autobus na ruti Zagreb - Padova polazi skoro svakodnevno. Moderne ceste čine da nemate razloga za brigu pa i da odrijemate za puta.

  Tu liniju prelaze mnogobrojne autobusne prijevozničke tvrtke, a u danu prvi na put kreće prijevoznik Črnja tours. Autobusi kreću prvi put u danu na svoje putovanje do navedenog grada u 04:55. Značajan broj autobusnih poduzeća stavlja na tržište i više nego dovoljan broj dnevnih autobusnih linija.

  Napomenimo i da prijevoznici na dotičnoj ruti u okviru jednog dana općenito govoreći kreću na put 2 puta i to od 04:55 do 23:00. Puno polazaka daje priliku da si i strani i domaći putnici planiraju dolazak na odredište u točno određeno vrijeme te da prema tom dogovore svoj prijevoz do apartamana.

  Okvirna, odnosno prosječna cijena toga putovanja je 414 HRK. Kod putovanja autobus zastane od 1 do 3 puta, a za tih pauzi možete popiti brzinsku kavicu iz aparata i porazgovarati sa suputnikom.

  Ako morate na busni kolodvor podsjećamo da ste kada dođete tamo u prilici priupitati djelatnika u informacijskom uredu u vezi kakvih specifičnih pitanja, kao i za akcije, novosti i obavijesti. Svoj put busom uz Vollo možete realizirati iz svoje fotelje.

  Lista prijevoznika Zagreb - Padova

  • Črnja tours
  • Flixbus

  Autobusni kolodvor Zagreb

  Za one i prije kretanja iscrpljene tu su caffe barovi idealni za jednu kratku crnu kavu za razbuđivanje. Busni kolodvor može, nađete li se tamo puno ranije od vremena kretanja busa, ponuditi uistinu gomilu dodatnih sadržaja i usluga.

  Od ostalih usluga i sadržaja na kolodvoru po potrebi potražite: bankomate, mjenjačnice i trgovine mješovitom robom. Sitna napomena, osigurajte si kovanice za: parking, garderobu i toalet, odnosno nemojte sa novčanicom od 100 kuna plaćati cca 3 HRK za toalet.

  Pripazite da se vratite i budete na vrijeme na kolodvoru. Nije neka fora da vozač i ostali putnici s nestrpljenjem očekuju tebe.

  Putovanje Zagreb - Padova

  Informacija o liniji mogla bi vam uljepšati, odnosno olakšati putovanje. Prije putovanja bez ikakva suzdržavanja pitajte ide li bus kojega birate manjim lokalnim cestama ili autocestom.

  Naime, putovanje autocestom znači vožnju koja je brža i sigurnija za putnika. Ipak vrlo često vrijedi da je putovanje zanimljivije idemo li lokalnim cestama, jer na taj način smo u prilici vidjeti kako izgledaju mjesta paralelno kojih prolazimo i kako tamošnji stanovnici provode svoje dane.

  Nema sumnje da ćete autocestom putovati manje, budući da vam njom treba prosječno 4 sata. Lokalnim cestama trebat će vam više te tim putem nerijetko čak preko sat vremena budete u zaostatku.

  Autobusni kolodvor Padova

  Po dolasku na vaš autobusni kolodvor savjetujemo da prvo odložite svoje stvari u garderobu, a ukoliko je krcata i da nedostaje mjesta istražite postoji li neka druga garderoba u blizini kolodvora. U Padovi prošetajte do obližnjeg caffe bara pa se zasjednite i popijte u miru svoju kavu, a onda dolazi vrijeme da krenete istraživati grad.

  Oprema autobusa na relaciji Zagreb - Padova

  Autobusi na liniji od Zagreba do Padove opremljeni su sa TV prijamnicima i klimom, a neki imaju čak šoko utočnice pa ćete imati odličnu priliku priključiti svoj smartphone. Prije svega, istina je da se ponekad u busu nađe i toalet, no, ovo je prije iznimka nego pravilo i ne valja se na tu opciju oslanjati.

  Putnici se pokušavaju istovremeno spojiti na internet pa zbog slabe veze dolazi do nemogućnosti korištenja usluge. Internet u busu nerijetko ne radi kako treba.

  Zašto je autobus najbolji odabir na liniji Zagreb - Padova

  Put od Zagreba do Padove pokriven je različitim vozilima. Najprimjerenija prijevozna sredstva na liniju su ova: automobil, autobus, vlak i avion. Usporedimo sada autobus s ostalim oblicima transporta putnika.

  Isprva se automobil čini kao ponajbolje rješenje. Govoreći o automobilu ne zaboravimo cestarinu. Za primjer, nedostatak automobila je taj što litra goriva drži cijenu, a to apsolutno nije jedini trošak.

  Negativnost vlaka jest ta da se sati na putu množe, dok se broj polazaka reducira. Dakle, ne postoji mogućnost pa da možete birati među brojnim polazaka, ali ste u prilici i slobodni raščistiti si mnogobrojne sate za put.

  Nema sumnje, autobus jamči iskustvo vozača, dobru opremljenost busa i sigurnost vožnje. Busni prijevoz jamči široko povoljne cijene kako jednosmjernih tako i dvosmjernih karata.

  Svima je jasno i znaju da zračne luke nisu i ne mogu biti u središtima grada, nego definitivno moraju biti Ipozicionirani izvan njega. Računajte, također, vrijeme i novac potreban da bi uopće došli do aerodroma, a kasnije i s aerodroma do grada u koji ste se uputili. Koliko je putovanje avionom kraće, toliko je skuplje.

  Gradovi i mjesta koja prolaze autobusi na liniji Zagreb - Padova

  Vozeći se autobusom prolazite veliki broj mirnih i poviješću bogatih gradova i mjesta. Vožnja autocestom zna biti dosadnjikava radi svoje jednoličnosti pa zato kada uđete u kakav grad promatrajte baš sve.

  Putujući od Zagreba do Padova proći ćete: Ljubljana, Trieste, i Mestre. Iskoristite to vrijeme i uživajte promatrajući ih.

  O Zagrebu

  U ovom gradu nemojte smetnuti s uma gradske znamenitosti, a ako niste sigurni koje su za turiste obavezne za obići svakako se konzultirajte s starosjediocima i gradskim znancima, ili pitajte u kojem je dijelu grada smještena kakva turistička agencija gdje se mogu dobiti vodiči. U Zagrebu prvo razgledajte i tako upoznajte centar.

  Najvažniji gradski trg poslastica je za one željne neprestane gradske vreve. Na trgu ćete vidjeti grad u njegovom najglasnijem ritmu.

  Ako su vam bitne sakralne gradnje pratite gradske putokaze, odnosno pitajte mještane ili pretražite web stranice tog sadržaja. Ovo je mjesto bogato poviješću te je prava šteta ne odvojiti si dovoljno vremena za njegovo upoznavanje.

  O Padovi

  Najvjerojatnije ste birali ovaj grad jer na odličan način spaja svo zelenilo i svu ljepotu prirode, ne samo kroz svoje parkove nego i kroz okružje grada, i suvremen, odnosno moderan ovdašnji životni stil. Bilo da želite posjetiti skrivene prirodne ljepote, bilo da želite svjedočiti glavnim povijesnim vrednotama i diviti se impresivnim građevinama Padova je neupitno vaše odredište.

  Za ljubitelje kontinentalnih područja u RH tu su: Delnice, Osijek, Samobor, Varaždin i Zagreb. Za slučaj da biste htjeli nastaviti putovanje u druge europske destinacije sigurni smo da ćete bez imalo frke pronaći svoju destinaciju na Vollo.hr, a ako biste radije detaljnije istražili Hrvatsku, razmotrite: Umag, Rijeka, Split, Makarska i Dubrovnik.