Autobus - vozni red

🏢 🚧 🏢

We are doing everything we can to connect Zagreb i Mestre.
Leave us your mail, so we can contact you when we connect it.

O putovanju

Iz: Zagreb, HR Za: Mestre, IT
Udaljenost
Buses 0
Prosječno trajanje puta 0 h 0 min
Cijena karte od 0 HRK

Bus prijevoznici na ovoj liniji

  Zagreb - Mestre

  Ovo putovanje je nesumnjivo udobno, ali i sigurno. Putujući linijom od Zagreba do Mestrea slijedi vožnja koja je duga ukupno 373 km.

  Valja naglasiti da autobus na ruti Zagreb - Mestre ide na put praktički iz dana u dan. Nove prometnice čine da se opustite i odmorite tijekom svog puta.

  Velika brojka autobusnih poduzeća jamči mnogo autobusnih polazaka u danu. Tu liniju vozi samo prijevoznik Črnja tours. Autobusi kreću prvi put u danu na svoje putovanje na opisanoj relaciji u 04:55.

  Puno polazaka omogućava da domaćini i turisti planiraju putovanje u točno određeno vrijeme tako da prema tom organiziraju svoj prijevoz do hotela. Valja spomenuti i da poduzeća za buseve na opisanoj relaciji u okviru jednog dana uobičajeno prometuju 1 put sa polaskom u 04:55.

  Kod putovanja autobus napravi stajanje do 2 puta, a tijekom dotičnih stajanja možete obaviti eventualno propušten telefonski poziv, odgovoriti na mail ili jednostavno malo predahnuti i razgibati noge. Okvirna cijena tog puta je 282 HRK.

  Ukoliko inzistirate na središnji autobusni kolodvor sjetite se da ste ovdje u prilici ući u kontakt i upitati djelatnika na šalteru za informacije u vezi kakvih specifičnih pitanja, kao i za akcije, novosti i obavijesti. Svoj put autobusom uz Vollo možete isplanirati iz svoje fotelje.

  Lista prijevoznika Zagreb - Mestre

  Jedini prijevoznik koji vozi ovu liniju je Črnja tours.

  Autobusni kolodvor Zagreb

  Busni kolodvor može, pristignete li dosta prije od vremena polaska busa, ponuditi raznovrsnost i brojnost tamošnjih sadržaja i usluga. Za one iscrpljene tu su lokalni, ili bolje reći kolodvorski caffe barovi u kojima možete naručiti brzinsku kavu.

  Od ostalih sadržaja na kolodvoru po potrebi potražite: pekarnicu, trgovinu, kao i bankomate i mjenjačnicu. Samo mala napomena, osigurajte si kovanice za: parking, garderobu i toalet, odnosno nemojte sa novčanicom od 100 kuna plaćati cca 3 HRK za WC na kolodvoru.

  Nema nekog smisla da autobus i hrpa putnika iščekuju samo tebe. Pazite da bar pet minuta prije busa budete na kolodvoru.

  Putovanje Zagreb - Mestre

  Prije nego krenete na put svakako provjerite ide li taj autobus kojega pikirate autocestom ili tamošnjom lokalnom cestom. Informacija o ruti mogla bi vam popraviti, tj. olakšati vrijeme provedeno na putu.

  Naime, putovanje autocestom jamči vožnju koja je sigurnija, udobnija i brža za putnika. Ipak najčešće vrijedi da je putovanje značajno zanimljivije i zabavnije idemo li lokalnim cestama, jer tako smo u prilici vidjeti kako izgledaju mjesta kojima prolazimo vozeći se busem.

  Istina je da ćete autocestom doputovati brže, budući da vam je idući njom potrebno prosječno 3 sata. Nekadašnjim rutama trebat će vam dulje te tim putem nekada i više od jednog sata budete u zaostatku.

  Autobusni kolodvor Mestre

  U Mestreu se prošećite do obližnjeg bara pa se zasjednite i popijte u miru svoju kavu, a onda dolazi vrijeme da se bacite u nepoznato i počnete s istraživanjem. Kada stignete na vaše odredište savjetujemo da kofere predate u garderobu, a ako je puna i da više nemaju mjesta pitajte, tj. saznajte postoji li neka druga garderoba u blizini kolodvora.

  Oprema autobusa na relaciji Zagreb - Mestre

  Prije svega, istina je da se nekad u autobusu nađe i minijaturni toalet za putnike, no, ovo je specifičnost i ne valja se na tu opciju oslanjati. Autobusi na ruti od Zagreba do Mestrea opremljeni su sa klima uređajem i TV-om, a neki imaju čak utičnice za napajanje pa ćete biti u mogućnosti priključiti svoj uređaj da se napuni.

  I inozemni i domaći turisti se pokušavaju odmah po ulasku u bus spojiti na internet pa zbog slabe veze dolazi do njena pucanja i nemogućnosti korištenja net-a. WiFi signal u busu često prilično šteka.

  Zašto je autobus najbolji odabir na liniji Zagreb - Mestre

  Usporedimo sada autobus s drugim vozilima. Najznačajnija prijevozna sredstva na liniju su ova: automobil, autobus, vlak i avion. Put od Zagreba do Mestrea pokriven je različitim vozilima.

  Naizgled se automobil čini kao bez premca najbolje rješenje. Za primjer, nedostatak automobila je taj što automobilsko gorivo drži cijenu, a to apsolutno nije izolirani trošak. Govoreći o automobilu uzmimo u obzir cestarinu.

  Nedostatak vlaka jest ta da na putu provedete sate i sate, a linije između kojih možete birati prilično su oskudne. Dakle, ne postoji mogućnost pa da možete birati među brojnim polazaka, ali ste slobodni raščistiti si puste sate za put.

  Nema sumnje, autobus jamči visoku kvalitetu, udobnost, iskustvo vozača i sigurnost vožnje. Prijevoz busom jamči pristupačne cijene jednosmjernih i dvosmjernih karata.

  Avionom je putovanje uvjerljivo kraće, ali i skuplje. Svi već znaju da zrakoplovne piste nisu i ne mogu biti u središtima grada, nego moraju biti izgrađeni u njegovoj oklici. Računajte, također, vrijeme i novac potreban za dolazak s aerodroma do smještaja.

  Gradovi i mjesta koja prolaze autobusi na liniji Zagreb - Mestre

  Putujući autobusom prolazite cijeli niz zanimljivih mjesta i gradova. Vožnja autocestom zna biti naporna zbog jednoličnosti pa zato onda kada uđete u kakav grad upijajte baš sve.

  Putujući od Zagreba do Mestre proći ćete: Ljubljana, Trieste, i Padova. Iskoristite to vrijeme i uživajte promatrajući ih.

  O Zagrebu

  U Zagrebu prvo posjetite i obiđete centar. U ovom gradu nemojte smetnuti s uma gradske znamenitosti, a ako niste sigurni koje su za turiste obavezne za obići bez zadrške se konzultirajte s tamošnjim stanovnicima, iliti pitajte u kojem je dijelu grada smještena kakva turistička agencija u kojoj se mogu dobiti vodiči.

  Središnjica grada, tj. glavni trg, poslastica je za one željne najvažnijih gradskih događanja. Na trgu ćete vidjeti grad u njegovom najužurbanijem ritmu.

  Preferirate li obići sakralne gradnje pratite gradske putokaze, odnosno pitajte mještane ili pretražite net. Ovo mjesto obiluje poviješću te je prava šteta ne odvojiti si dovoljno vremena za njegovo razgledavanje i upoznavanje.

  O Mestreu

  Bilo da želite posjetiti skrivene prirodne ljepote, bilo da želite svjedočiti povijesnim ljepotama i diviti se tamošnjim građevinama Mestre je za vas najbolja destinacija. Izgleda da ste birali ovaj grad jer na odličan način spaja svo zelenilo i svu ljepotu prirode, ne samo kroz svoje parkove nego i kroz okolicu, i moderan stil života.

  Ako biste htjeli nastaviti svoje putovanje u druge europske destinacije sigurni smo da ćete za koji trenutak pronaći svoju destinaciju na Vollo.hr, a ako bi rađe detaljnije istražili Hrvatsku, tu su: Rovinj, Crikvenica, Zadar, Šibenik i Split. Za totalne fanove kontinentalnih područja u RH tu su: Osijek, Samobor, Varaždin, Vukovar i Zagreb.