Autobus - vozni red

🏢 🚧 🏢

We are doing everything we can to connect Zagreb i Budva.
Leave us your mail, so we can contact you when we connect it.

O putovanju

Iz: Zagreb, HR Za: Budva, ME
Udaljenost
Buses 0
Prosječno trajanje puta 0 h 0 min
Cijena karte od 0 HRK

Bus prijevoznici na ovoj liniji

  Zagreb - Budva

  Prelazeći relaciju od Zagreba do Budve slijedi vožnja tijekom koje prolazite ukupno 715 km. Ovo putovanje je zasigurno mirno i sigurno.

  Nove i sigurne autoceste čine da ste bezbrižni, opušteni, ali i da odmorite. Valja naglasiti da autobus na ruti Zagreb - Budva putuje u pravilu praktički iz dana u dan.

  Velika brojka autobusnih poduzeća garantira i više nego dovoljan broj dnevnih autobusnih linija. Spomenutu rutu vozi samo prijevoznik CROATIA BUS d.o.o. Prvi autobusi u danu počinju svoje putovanje na opisanoj relaciji u 21:00.

  Spomenimo i da autobusne tvrtke na ovdje opisanoj ruti u jednom danu u glavnini voze 2 puta i to od 21:00 do 22:30. Puno polazaka bez sumnje omogućuje da si svaki putnik planiraju dolazak na odredište u određeni sat ali i da prema tom planiraju svoj prijevoz do smještaja.

  Prosječna, odnosno okvirna cijena toga puta je 399 HRK. U tijeku prelaska puta autobus napravi stajanje od 10 do 17 puta, a za te pauze možete obaviti eventualno propušten telefonski poziv, odgovoriti na mail ili jednostavno malo predahnuti i razgibati noge.

  Svoj put busom uz Vollo možete planirati iz praktički svog kreveta. Ako želite na glavni autobusni kolodvor znajte da ste na njemu u prilici kontaktirati na šalteru za informacije u vezi kakvih specifičnih pitanja, kao i za obavijesti, novosti, akcije i novi vozni red.

  Lista prijevoznika Zagreb - Budva

  Jedini prijevoznik koji vozi ovu liniju je CROATIA BUS d.o.o.

  Autobusni kolodvor Zagreb

  Za one umorne tu su lokalni, ili bolje reći kolodvorski caffe barovi u kojima možete naručiti brzinsku kavu. Kolodvor za autobuse može, stignete li ranije od vremena polaska autobusa, ponuditi puno tamošnjih sadržaja i usluga.

  Od ostalih usluga i sadržaja na kolodvoru po potrebi potražite: bankomate i mjenjačnicu, trgovine mješovitom robom i pekare. Sitna napomena, izdvojite si kovanice za: garderobu, toalet te eventualno parking, odnosno nemojte sa novčanicom od 200 kuna plaćati kojih 3 HRK za WC na kolodvoru.

  Pripazite da se vratite i budete na vrijeme na kolodvoru. Nema nekog smisla da vozač i ostali putnici čekaju samo tebe.

  Putovanje Zagreb - Budva

  Uoči puta potrudite se saznati, odnosno pitajte ide li vaš bus autocestom ili manjim prometnicama. Informacija o ruti mogla bi vam uljepšati, odnosno olakšati put.

  Ipak vrlo često vrijedi da je putovanje zabavnije i manje jednolično putujemo li lokalnim cestama, jer tako smo u prilici promatrati kako izgledaju mjesta paralelno kojih prolazimo i kako tamošnji stanovnici provode svoje dane. Naime, putovanje autocestom osigurava vožnju koja je brža i sigurnija za putnika.

  Nema sumnje da ćete autocestom biti ranije na odredištu, budući da vam njom treba u prosjeku 8 sati. Nekadašnjim rutama trebat će vam dulje te tim putem nerijetko i preko sat vremena budete u zaostatku.

  Autobusni kolodvor Budva

  Kad dođete na autobusni kolodvor svojeg odredišta savjetujemo da prvo odložite svoje stvari u garderobu, a ako je skroz popunjena saznajte postoji li i gdje se nalazi druga. U Budvi krenite do obližnjeg caffe bara pa se zasjednite i popijte u miru svoju kavu, a onda dolazi vrijeme da obiđete smještaj, smjestite se i započnete svoju avanturu.

  Oprema autobusa na relaciji Zagreb - Budva

  Prije svega, istina je da se ponekad u busu nađe i toalet, no, ovo je specifičnost i ne valja se na tu mogućnost oslanjati. Autobusi na liniji od Zagreba do Budve opremljeni su sa klimom, TV-om i WiFi internetom, a neki imaju čak utičnice za napajanje pa ćete imati odličnu priliku priključiti svoj mobitel.

  Putnici se pokušavaju automatski spojiti na internet pa zbog slabe veze dolazi do prekida i nemogućnosti normalnog, iliti ikakvog surfanja. Internet signal u busu često prilično šteka.

  Zašto je autobus najbolji odabir na liniji Zagreb - Budva

  Najbolja prijevozna sredstva na liniju su ova: automobil, autobus, vlak i avion. Put od Zagreba do Budve pokriven je mnogobrojnim vozilima. Usporedimo sada autobus s iznesenim s drugim iznesenim oblicima prijevoza.

  Za primjer, nedostatak automobila je taj što gorivo drži cijenu, a to očigledno nije isključivi trošak. Govoreći o automobilu imajmo na umu cestarinu. U prvi mah se automobil čini kao savršeno rješenje.

  Dakle, niste u prilici birati među praktički zavidnim brojem svakodnevnih polazaka, ali ste u situaciji raščistiti si nebrojene sate za put. Očita negativnost vlaka jest ta da na putu provedete sate i sate, a linije između kojih možete birati prilično su oskudne.

  Prijevoz autobusom jamči povoljne cijene jednosmjernih i povratnih karata. Nema sumnje, autobus jamči udobnost i sigurnost vožnje.

  Visina cijene avionske karte ide pod ruku s kraćim vremenom putovanja. Računajte, također, vrijeme i novac potreban za dolazak do grada s aerodroma. Svima je jasno i znaju da zračne luke nisu i ne mogu biti u gradskim središtima, no moraju biti Ipozicionirani u njegovoj široj okolici.

  Gradovi i mjesta koja prolaze autobusi na liniji Zagreb - Budva

  Vožnja autocestom zna biti dosadna i jednolična pa zato po ulasku u kakav grad promatrajte baš sve. Krenuvši na put autobusom prolazite ogroman broj mirnih i poviješću bogatih gradova i mjesta.

  Iskoristite priliku i promatrajte ih. Putujući od Zagreba do Budva proći ćete: Varaždin, Karlovac, Knin, i Sinj.

  O Zagrebu

  U Zagrebu prvo posjetite i obiđete centar. U ovom gradu ne zaboravite gradske znamenitosti, a ako niste sigurni po kojima je grad ponajviše poznat bez ikakva premišljanja se konzultirajte s starosjediocima i gradskim znancima, tj. pitajte gdje je smještena kakva turistička agencija u kojoj se mogu dobiti vodiči.

  Na trgu ćete vidjeti grad u njegovom najglasnijem ritmu. Središnjica grada, tj. glavni trg, poslastica je za one željne ritma grada.

  Zanimaju li vas sakralne gradnje pratite gradske putokaze, odnosno pitajte mještane ili pretražite web stranice tog sadržaja. Ovo mjesto obiluje poviješću te je prava šteta ne odvojiti si dovoljno vremena za njegovo razgledavanje i upoznavanje.

  O Budvi

  Bilo da želite posjetiti divne oaze prirode, bilo da želite svjedočiti povijesnim bogatstvima i diviti se impresivnim građevinskim zdanjima Budva je za vas najbolja destinacija. Izgleda da ste birali ovaj grad jer na divan način spaja netaknuti duh prirode, ne samo kroz svoje parkove nego i kroz okružje grada, i suvremen, odnosno moderan stil života.

  Za slučaj da biste htjeli nastaviti putovati dalje u druge europske destinacije sigurni smo da ćete praktički odmah pronaći svoju destinaciju na Vollo.hr, a ako vam je pak želja detaljnije istražili Hrvatsku, prelažemo da razmislite o ovima: Umag, Rijeka, Zadar, Split i Dubrovnik. Za fanove kontinentalnih područja u RH tu su: Osijek, Samobor, Varaždin, Vukovar i Zagreb.