Autobus - vozni red

08:40 07:45
Date: 27.05.2019.
08:40 07:45
23:05h 1
Učitavanje...
489.76 HRK
1
10:15 10:00
Date: 27.05.2019.
10:15 10:00
23:45h 1
Učitavanje...
348.72 HRK
1
14:40 14:15
Date: 27.05.2019.
14:40 14:15
23:35h 1
Učitavanje...
534.29 HRK
1
16:45 17:10
Date: 27.05.2019.
16:45 17:10
0:25h 1
Učitavanje...
370.99 HRK
1
19:05 18:00
Date: 27.05.2019.
19:05 18:00
22:55h 1
Učitavanje...
415.53 HRK
1
23:35 21:05
Date: 27.05.2019.
23:35 21:05
21:30h 1
Učitavanje...
534.29 HRK
1

O putovanju

Iz: Zagreb, HR Za: Bremen, DE
Udaljenost
Buses 6
Prosječno trajanje puta 22 h 41 min
Cijena karte od 348.7 HRK

Bus prijevoznici na ovoj liniji

  Zagreb - Bremen

  Putujući linijom od Zagreba do Bremena slijedi vožnja koja iziskuje prelazak ukupno 1.252 km. Ovo putovanje je jamčano mirno i sigurno.

  Nove autoceste čine da se opustite i odmorite tijekom svog puta. Vrijedno je naglasiti da autobus na ruti Zagreb - Bremen putuje u pravilu gotovo svaki dan.

  Prvi autobusi u danu polaze na svoje putovanje do navedenog grada u 08:00. Puno prijevoznika jamči i više nego dovoljan broj dnevnih autobusnih linija. Ovu relaciju vozi samo prijevoznik Flixbus.

  Napomenimo i da poduzeća za buseve na ovoj konkretnoj relaciji u 24 sata uglavnom prometuju 5 puta i to od 08:00 do 23:00. Puno polazaka na najbolji mogući način omogućava da svi putnici, bilo domaći, bilo inozemni planiraju put u točno određeni sat te da prema tom dogovore svoj prijevoz do hotela.

  Kod putovanja autobus napravi stajanje do 1 puta, a za tih pauzi možete obaviti eventualno propušten telefonski poziv, odgovoriti na mail ili jednostavno malo predahnuti i razgibati noge. Okvirna cijena dotična puta je 572 HRK.

  Svoj put busom uz Vollo možete isplanirati iz svoga doma. Ukoliko inzistirate na autobusni kolodvor sjetite se da ste tamo u prilici ući u kontakt i upitati djelatnika u informacijskom uredu u vezi kakvih nedoumica, kao i za obavijesti, novosti, akcije i novi vozni red.

  Lista prijevoznika Zagreb - Bremen

  Jedini prijevoznik koji vozi ovu liniju je Flixbus.

  Autobusni kolodvor Zagreb

  Za one umorne tu su mnogobrojni kafići idealni za kratki espresso. Kolodvor za autobuse može, pristignete li puno ranije od vremena polaska autobusa, ponuditi zaista velik broj vlastitih sadržaja i usluga.

  Od ostalih sadržaja na kolodvoru po potrebi potražite: pekarnicu, trgovinu, kao i bankomate i mjenjačnicu. Samo mala napomena, usitnite si novac za: parking, garderobu i toalet, odnosno nemojte sa 100 kn plaćati cca 3 HRK za WC na kolodvoru.

  Nije neka fora da svi ostali putnici i vozač s nestrpljenjem očekuju tebe. Pripazite da bar pet minuta prije busa budete na kolodvoru.

  Putovanje Zagreb - Bremen

  Prije puta potrudite se saznati, odnosno pitajte ide li taj autobus kojega pikirate autocestom ili tamošnjom lokalnom cestom. Informacija o ruti mogla bi vam poboljšati putovanje.

  Naime, putovanje autocestom jamči vožnju koja je sigurnija i udobnija za putnika. Ipak vrlo često vrijedi da je putovanje zabavnije krenemo li lokalnim cestama, jer time smo u prilici uočavati kako su raspoređena sela i gradovi kojima prolazimo i kako izgledaju te kako tamošnji stanovnici žive.

  Cestama koje su lokalne trebat će vam dulje te nekada tim putem i više od sat vremena budete u zaostatku. U redu, istina je da ćete autocestom stići prije, budući da vam je idući njom potrebno oko 12 sati.

  Autobusni kolodvor Bremen

  Kada stignete na autobusni kolodvor svojeg odredišta savjetujemo da se riješite prtljage koja ionako samo smeta i predate ju na čuvanje u garderobu, a ako je puna i da više nemaju mjesta pitajte, tj. saznajte postoji li oko kolodvora druga garderoba kojom bi se mogli poslužiti. U Bremenu odite do obližnjeg caffe bara pa napokon guštajte u novom okruženju i finoj kavi, a onda dolazi vrijeme da se bacite u nepoznato i počnete s istraživanjem.

  Oprema autobusa na relaciji Zagreb - Bremen

  Autobusi na ruti od Zagreba do Bremena opremljeni su sa TV-om i WiFi internetom, a neki imaju čak šoko utočnice pa ćete imati odličnu priliku priključiti svoj mobitel. Prije svega, istina je da se nekad u autobusu nađe i minijaturni toalet za putnike, no, ovo je rijetkost i ne valja se na tu mogućnost oslanjati.

  Turisti se pokušavaju automatski spojiti na internet pa zbog slabe veze dolazi do nemogućnosti korištenja usluge. Internet u busu često ne radi najbolje.

  Zašto je autobus najbolji odabir na liniji Zagreb - Bremen

  Usporedimo sada autobus s drugim s drugim iznesenim oblicima prijevoza. Najučestalija prijevozna sredstva na liniju su ova: automobil, autobus, vlak i avion. Put od Zagreba do Bremena pokriven je brojnim vozilima.

  Za primjer, nedostatak automobila je taj što automobilsko gorivo drži cijenu, a to uistinu nije samostalni trošak. Na prvi pogled se automobil doima kao savršeno rješenje. Govoreći o automobilu uzmimo u obzir cestarinu.

  Očita negativnost vlaka jest ta da općenito vrijedi manjak linija i višak sati na putu. Dakle, niste si slobodni birati među velikim brojem polazaka, ali ste u situaciji osigurati si duge sate za put.

  Nema sumnje, autobus jamči iskustvo vozača, dobru opremljenost busa i sigurnost vožnje. Autobus jamči daleko pristupačne cijene bilo jednosmjernih, bilo dvosmjernih karata.

  Visina cijene avionske karte ide pod ruku s kraćim vremenom putovanja. Već svi znaju da zračne luke nisu i ne mogu biti u blizini gradskog središta, nego definitivno moraju biti Ipozicionirani izvan njega. Računajte, također, vrijeme i novac potreban za dolazak do grada s aerodroma.

  Gradovi i mjesta koja prolaze autobusi na liniji Zagreb - Bremen

  Vožnja autocestom zna biti jednolična i dosadna pa zato onda kada uđete u kakav grad promatrajte baš sve. Putujući autobusom prolazite ogroman broj zanimljivih mjesta i gradova.

  Iskoristite priliku i uživajte promatrajući ih.

  O Zagrebu

  U ovom gradu tijekom obilaska posjetite i gradske znamenitosti, a ako niste sigurni koje su za grad najvažnije svakako se konzultirajte s mještanima, iliti pitajte gdje je smještena kakva turistička agencija u kojoj se mogu dobiti vodiči. U Zagrebu prvo prošećite i vidite centar.

  Centralni gradski trg poslastica je za one željne gradske vrve. Na trgu ćete vidjeti grad u njegovom najživljem ritmu.

  Zanimaju li vas sakralne gradnje pratite gradske putokaze, odnosno pitajte mještane ili pretražite net. Ovo mjesto obiluje poviješću te je prava šteta ne uzeti si dovoljno vremena za obilazak njega.

  O Bremenu

  Izgleda da ste birali ovaj grad jer na ponajbolji način spaja netaknuti duh prirode, ne samo kroz svoje parkove nego i kroz okolno područje, i moderan stil života. Bilo da želite posjetiti divne oaze prirode, bilo da želite svjedočiti glavnim povijesnim vrednotama i diviti se velebnim građevinama Bremen je za vas najbolje odredište.

  Želite li nastaviti putovati u druge europske destinacije sigurni smo da ćete gotovo instant pronaći svoju destinaciju na Vollo.hr, a ako želite detaljnije istražili Hrvatsku, tu su: Umag, Rijeka, Split, Makarska i Dubrovnik. Za ljubitelje kontinentalnih područja u RH tu su: Osijek, Požega, Vukovar i Zagreb.