Autobus - vozni red

🏢 🚧 🏢

We are doing everything we can to connect Zagreb i Bar.
Leave us your mail, so we can contact you when we connect it.

O putovanju

Iz: Zagreb, HR Za: Bar, ME
Udaljenost
Buses 0
Prosječno trajanje puta 0 h 0 min
Cijena karte od 0 HRK

Bus prijevoznici na ovoj liniji

  Zagreb - Bar

  Na ruti od Zagreba do Bara slijedi vožnja za koje prelazite ukupno 766 km. Ovo putovanje je garantirano mirno i sigurno.

  Novoizgrađene ceste čine da se opustite i odmorite tijekom svog puta. Vrijedi naglasiti da autobus na ruti Zagreb - Bar kreće praktički svaki dan.

  Tu liniju vozi samo prijevoznik CROATIA BUS d.o.o. Puno prijevoznika garantira znatan broj ruta. Busevi prvi put u danu kreću na svoje putovanje na opisanoj relaciji u 22:30.

  Naglasimo i da autobusne tvrtke na ovoj konkretnoj relaciji tijekom dana najčešće voze 1 put sa polaskom u 22:30. Puno polazaka pruža odličnu priliku da domaćini i turisti planiraju dolazak na odredište u točno određeni sat pa da si prema tom organiziraju svoj prijevoz do hotela.

  U tijeku prelaska puta autobus napravi pauzu do 12 puta, a za tih stajanja možete pojesti sendvič kojega ste eventualno ponijeli sa sobom na put ili porazgovarati sa svojim suputnikom. Okvirna, odnosno prosječna cijena dotična puta je 380 HRK.

  Ako želite na središnji autobusni kolodvor imajte na umu da ste ondje u prilici priupitati djelatnika u informacijskom uredu u vezi bilo kakvih nejasnoća, kao i za novi vozni red, točne obavijesti i novosti. Svoj put autobusom uz Vollo možete organizirati iz svoje sobe.

  Lista prijevoznika Zagreb - Bar

  Jedini prijevoznik koji vozi ovu liniju je CROATIA BUS d.o.o.

  Autobusni kolodvor Zagreb

  Za one i prije kretanja iscrpljene tu su lokalni, ili bolje reći kolodvorski caffe barovi u kojima možete naručiti brzinsku kavu. Busni kolodvor može, dođete li puno prije od vremena polaska busa, ponuditi puno kolodvorskih sadržaja i usluga.

  Od ostalih dodatnih sadržaja i usluga na kolodvoru po potrebi potražite: bankomate i mjenjačnicu, trgovine mješovitom robom i pekare. Samo kratka napomena, izdvojite si kovanice za: parking, garderobu i toalet, odnosno nemojte sa novčanicom od 100 kuna plaćati jedva 3 HRK za uslugu toaleta.

  Nije ni malo kul da vozač i svi putnici nervozno iščekuju tebe. Pripazite da na vrijeme budete i čekate na kolodvoru.

  Putovanje Zagreb - Bar

  Informacija o liniji mogla bi vam uljepšati, odnosno olakšati vožnju. Uoči putovanja definitivno provjerite ide li autobus za kojega kupujete kartu autocestom.

  Ipak vrlo često vrijedi da je putovanje zanimljivije idemo li lokalnim cestama, jer tim putem smo u prilici promatrati kako žive stanovnici mjesta i gradova paralelno kojih prolazimo. Naime, putovanje autocestom osigurava vožnju koja je brža i sigurnija za putnika.

  Cestama koje su lokalne trebat će vam više vremena te tim putem nekada i više od jednog sata budete u zaostatku. U redu, istina je da ćete autocestom putovati manje, budući da vam je idući njom potrebno oko 9 sati.

  Autobusni kolodvor Bar

  Kad dođete na autobusni kolodvor svojeg odredišta savjetujemo da se riješite prtljage koja ionako samo smeta i predate ju na čuvanje u garderobu, a ako je puna i da više nemaju mjesta raspitajte se postoji li i gdje se nalazi druga. U Baru prošetajte do obližnjeg caffe bara pa se zasjednite i popijte u miru svoju kavu, a onda dolazi vrijeme da se bacite u nepoznato i počnete s istraživanjem.

  Oprema autobusa na relaciji Zagreb - Bar

  Prije svega, istina je da se u pokojem autobusu nađe i toalet za putnike, no, ovo je iznimika i ne valja se na tu mogućnost oslanjati. Autobusi na relaciji od Zagreba do Bara opremljeni su sa TV prijamnicima i klimom, a neki imaju čak šoko utočnice pa ćete biti u mogućnosti priključiti svoj smartphone.

  Turisti se pokušavaju istovremeno spojiti na internet pa zbog slabe veze dolazi do njena pucanja i nemogućnosti korištenja net-a. Internet signal u busu često prilično šteka.

  Zašto je autobus najbolji odabir na liniji Zagreb - Bar

  Najčešća prijevozna sredstva na liniju su ova: automobil, autobus, vlak i avion. Put od Zagreba do Bara pokriven je različitim vozilima. Usporedimo sada autobus s ovdje iznesenim prijevoznim sredstvima.

  Za primjer, nedostatak automobila je taj što litra goriva drži cijenu, a to očigledno nije izolirani trošak. Govoreći o automobilu ne zaboravimo cestarinu. U prvi mah se automobil doima kao ponajbolje rješenje.

  Dakle, ne postoji mogućnost pa da možete birati među brojnim polazaka, ali ste slobodni i u prilici izdvojiti si nebrojene sate za put. Negativnost vlaka jest ta da se sati na putu množe, dok se broj polazaka reducira.

  Nema sumnje, autobus jamči udobnost i sigurnost vožnje. Busni prijevoz jamči povoljne cijene kako jednosmjernih tako i dvosmjernih karata.

  Svi već znaju da zrakoplovne piste nisu i ne mogu biti u središtima grada, nego definitivno moraju biti smješteni izvan njega. Računajte, također, vrijeme i novac potreban za dolazak do aerodroma te s njega do smještaja. Koliko je putovanje avionom kraće, toliko je skuplje.

  Gradovi i mjesta koja prolaze autobusi na liniji Zagreb - Bar

  Vožnja autocestom zna biti dosadnjikava radi svoje jednoličnosti pa zato nakon što uđete u kakav grad upijajte baš sve. Krenuvši na put autobusom prolazite ogroman broj divnih mjesta i gradova.

  Iskoristite priliku i promatrajte ih. Putujući od Zagreba do Bar proći ćete: Varaždin, Karlovac, Knin, i Sinj.

  O Zagrebu

  U ovom gradu tijekom obilaska posjetite i gradske znamenitosti, a ako niste sigurni koje su ponajviše bitne bez ikakva premišljanja se konzultirajte s domaćinima, iliti pitajte u kojem je dijelu grada smještena kakva turistička agencija u kojoj se mogu dobiti vodiči. U Zagrebu prvo razgledajte centar.

  Središnjica grada, tj. glavni trg, poslastica je za one željne gradske vrve. Na trgu ćete vidjeti grad u njegovom najglasnijem ritmu.

  Zanimaju li vas sakralne gradnje pratite gradske putokaze, odnosno pitajte mještane ili pretražite internet stranice tog sadržaja. Ovo mjesto obiluje poviješću te je prava šteta ne ukrasti si dovoljno vremena za njegovo razgledavanje i upoznavanje.

  O Baru

  Bilo da želite posjetiti skrivena prirodna blaga, bilo da želite svjedočiti povijesnim ljepotama i diviti se impresivnim građevinskim postignućima Bar je za vas najbolje odredište. Vjerujemo da ste birali ovaj grad jer na divan način spaja ponajljepše prirodne ljepote, ne samo kroz svoje parkove nego i kroz okolno područje, i suvremen tj. urbani stil života.

  Za ljubitelje kontinentalnih područja u RH tu su: Delnice, Osijek, Samobor, Varaždin i Zagreb. U slučaju da biste htjeli nastaviti putovanje u druge europske destinacije sigurni smo da ćete praktički odmah pronaći svoju destinaciju na Vollo.hr, a ako želite detaljnije istražili Hrvatsku, razmotrite: Rovinj, Crikvenica, Zadar, Šibenik i Split.