Autobus - vozni red

07:15 07:10
Date: 27.05.2019.
07:15 07:10
23:55h 1
Učitavanje...
474.91 HRK
1
10:15 08:45
Date: 27.05.2019.
10:15 08:45
22:30h 1
Učitavanje...
452.64 HRK
1
10:15 12:45
Date: 27.05.2019.
10:15 12:45
2:30h 1
Učitavanje...
437.80 HRK
1
12:00 10:30
Date: 27.05.2019.
12:00 10:30
22:30h 1
Učitavanje...
408.11 HRK
1
17:00 23:55
Date: 27.05.2019.
17:00 23:55
6:55h 1
Učitavanje...
512.02 HRK
1
19:05 15:40
Date: 27.05.2019.
19:05 15:40
20:35h 1
Učitavanje...
474.91 HRK
1

O putovanju

Iz: Zagreb, HR Za: Amsterdam, NL
Udaljenost
Buses 6
Prosječno trajanje puta 23 h 50 min
Cijena karte od 408.1 HRK

Bus prijevoznici na ovoj liniji

  Zagreb - Amsterdam

  Putujući linijom od Zagreba do Amsterdma slijedi vožnja koja je duga ukupno 1.332 km. Ovo putovanje je garantirano ugodno, mirno i sigurno.

  Vrijedi naglasiti da autobus na ruti Zagreb - Amsterdam prelazi tu udaljenost i vodi vas do odredišta skoro svaki dan. Novoizgrađene prometnice čine da nemate razloga za brigu pa i da odrijemate za puta.

  Mnogo autobusnih poduzeća stavlja na tržište i više nego dovoljan broj dnevnih autobusnih linija. Tu liniju vozi samo prijevoznik Flixbus. Prvi busevi u danu polaze na svoje putovanje od jednog do drugog mjesta u 08:00.

  Valja spomenuti i da poduzeća za buseve na opisanoj relaciji u danu uobičajeno voze 5 puta i to od 08:00 do 23:00. Puno polazaka na najbolji mogući način omogućava da domaćini i turisti planiraju put u točno određeni sat te da prema tom dogovore svoj prijevoz do smještaja.

  Prosječna cijena dotična putovanja je 737 HRK. U tijeku prelaska puta autobus napravi stajanje do 1 puta, a za tih stajanja možete popiti brzinsku kavicu iz aparata i porazgovarati sa suputnikom.

  Ako želite na središnji autobusni kolodvor ne zaboravite da ste kada dođete tamo u prilici razgovarati, tj. priupitati na šalteru za informacije u vezi kakvih nedoumica, kao i za obavijesti, novosti, akcije i novi vozni red. Svoj put autobusom uz Vollo možete planirati iz svoje sobe.

  Lista prijevoznika Zagreb - Amsterdam

  Jedini prijevoznik koji vozi ovu liniju je Flixbus.

  Autobusni kolodvor Zagreb

  Autobusni kolodvor može, pristignete li puno ranije od vremena polaska busa, ponuditi zaista velik broj kolodvorskih sadržaja i usluga. Za one iscrpljene tu su caffe barovi idealni za jednu kratku crnu kavu za razbuđivanje.

  Od ostalih dodatnih sadržaja i usluga na kolodvoru po potrebi potražite: parking, bankomate, mjenjačnicu, pekarnicu i trgovinu mješovitom robom. Jednostavna napomena, pripremite si sitan novac za: WC i garderobu, odnosno nemojte sa novčanicom od 200 kuna plaćati kojih 3 HRK za WC na kolodvoru.

  Obratite pažnju na to da na vrijeme budete i čekate na kolodvoru. Nema nekog smisla da vozač i ostali putnici nestrpljivo čekaju samo tebe.

  Putovanje Zagreb - Amsterdam

  Informacija o ruti mogla bi vam popraviti, tj. olakšati vrijeme na putu. Prije putovanja bez ikakva suzdržavanja pitajte ide li vaš bus autocestom ili manjim prometnicama.

  Ipak uglavnom vrijedi da je putovanje zabavnije i manje jednolično putujemo li lokalnim cestama, jer tim putem smo u prilici razgledavati kako su raspoređena sela i gradovi kojima prolazimo i kako izgledaju te kako tamošnji stanovnici žive. Naime, putovanje autocestom osigurava vožnju koja je ugodnija i brža za putnika.

  Istina je da ćete autocestom doputovati brže, budući da vam njom treba oko 13 sati. Lokalnim cestama trebat će vam više te tim putem nerijetko čak preko sat vremena budete u zaostatku.

  Autobusni kolodvor Amsterdam

  Kad dođete na vaše odredište savjetujemo da kofere predate u garderobu, a ako je krcata i da nedostaje mjesta pitajte postoji li oko kolodvora druga garderoba kojom bi se mogli poslužiti. U Amsterdmu odite do obližnjeg kafića pa upijajte novi grad i njegove ljude dok ispijate svoj espresso, a onda dolazi vrijeme da obiđete smještaj, smjestite se i započnete svoju avanturu.

  Oprema autobusa na relaciji Zagreb - Amsterdam

  Autobusi na relaciji od Zagreba do Amsterdma opremljeni su sa TV prijamnicima i klimom, a neki imaju čak šoko utočnice pa ćete imati mogućnost priključiti svoj laptop. Prije svega, istina je da se ponekad u busu nađe i toalet, no, ovo je izuzeće i ne valja se na tu mogućnost oslanjati.

  Internet signal u busu često ne radi najbolje. Domaći i strani putnici se pokušavaju instant spojiti na internet pa zbog slabe veze dolazi do nemogućnosti korištenja usluge.

  Zašto je autobus najbolji odabir na liniji Zagreb - Amsterdam

  Put od Zagreba do Amsterdma pokriven je mnogobrojnim vozilima. Usporedimo sada autobus s drugim vozilima. Najučestalija prijevozna sredstva na liniju su ova: automobil, autobus, vlak i avion.

  Za primjer, nedostatak automobila je taj što automobilsko gorivo drži cijenu, a to uistinu nije samostalni trošak. Govoreći o automobilu pridružimo računici cestarinu. Naizgled se automobil doima kao ponajbolje rješenje.

  Mana putovanja vlakom jest ta da općenito vrijedi manjak linija i višak sati na putu. Dakle, niste si slobodni birati među velikim brojem polazaka, ali ste u prilici i slobodni osloboditi si sate i sate za put.

  Nema sumnje, autobus jamči udobnost i sigurnost vožnje. Busni prijevoz jamči široko povoljne cijene bilo jednosmjernih, bilo dvosmjernih karata.

  Računajte, također, vrijeme i novac potreban da bi uopće došli do aerodroma, a kasnije i s aerodroma do grada u koji ste se uputili. Svima je jasno i znaju da zrakoplovne piste nisu i ne mogu biti u neposrednoj blizini centra grada, nego definitivno moraju biti Ipozicionirani izvan njega. Koliko je putovanje avionom kraće, toliko je skuplje.

  Gradovi i mjesta koja prolaze autobusi na liniji Zagreb - Amsterdam

  Vožnja autocestom zna biti dosadna i jednolična pa zato nakon što uđete u kakav grad promatrajte baš sve. Putujući autobusom prolazite ogroman broj lijepih gradova i mjesta.

  Dobro ih promotrite i usput isplanirajte svoje sljedeće putovanje.

  O Zagrebu

  U Zagrebu prvo prošećite i razgledajte centar. U ovom gradu tijekom obilaska posjetite i gradske znamenitosti, a ako niste sigurni po kojima je grad ponajviše poznat bez imalo ustručavanja se konzultirajte s mještanima, odnosno pitajte gdje se nalazi kakva turistička agencija u kojoj se mogu dobiti vodiči.

  Na trgu ćete vidjeti grad u njegovom divljem i opuštenom ritmu. Središnjica grada, tj. glavni trg, poslastica je za one željne gradske vrve.

  Preferirate li obići sakralne gradnje pratite gradske putokaze, odnosno pitajte mještane ili pretražite internet stranice tog sadržaja. Ovo je mjesto povijesno gledano zaista bitno poviješću te je prava šteta ne uzeti si dovoljno vremena za njegovo razgledavanje.

  O Amsterdmu

  Bilo da želite posjetiti prekrasne prirodne oaze, bilo da želite svjedočiti povijesnim ljepotama i diviti se velebnim građevinama Amsterdam je vaše odredište. Vjerojatno ste birali ovaj grad jer na ponajbolji način spaja prirodne ljepote, ne samo kroz svoje parkove nego i kroz okružje grada, i suvremen, odnosno moderan ovdašnji životni stil.

  Želite li nastaviti svoje putovanje u druge europske destinacije sigurni smo da ćete za koji trenutak pronaći svoju destinaciju na Vollo.hr, a ako rađe želite detaljnije istražili Hrvatsku, razmotrite: Opatija, Rijeka, Šibenik, Makarska i Dubrovnik. Za one koji ne ljube toliko plaže i Sunce, već su ljubitelji kontinentalnih područja u RH tu su: Osijek, Požega, Samobor, Varaždin, Vukovar i Zagreb.