Autobus - vozni red

13:25 04:40
Date: 13.12.2018.
13:25 04:40
15:15h 1
Učitavanje...
317.69 HRK
1

O putovanju

Iz: Vukovar, HR Za: Venice, IT
Udaljenost
Buses 1
Prosječno trajanje puta 15 h 0 min
Cijena karte od 317.7 HRK

Bus prijevoznici na ovoj liniji

  Vukovar - Venecija

  Prelazeći relaciju od Vukovra do Venecije slijedi vožnja za koje prelazite ukupno 672 km. Ovo putovanje je definitivno mirno i sigurno.

  Nove i sigurne prometnice čine da ste bezbrižni, opušteni, ali i da odmorite. Vrijedno je naglasiti da autobus na ruti Vukovar - Venecija prelazi tu udaljenost i vodi vas do odredišta skoro svakodnevno.

  Veliki broj prijevoznika stavlja na tržište mnogo linija na ruti između kojih onda možete birati. Autobusi kreću prvi put u danu na svoje putovanje do navedenog grada u 17:00. Ovu rutu vozi samo prijevoznik Flixbus.

  Napomenimo i da autobusni prijevoznici na ovoj konkretnoj relaciji u 24 sata u glavnini prelaze put 2 puta sa polaskom u 17:00. Puno polazaka daje priliku da svi putnici, bilo domaći, bilo inozemni planiraju polazak u konkretan sat i vrijeme te da prema tom organiziraju svoj prijevoz do smještaja.

  Okvirna, odnosno prosječna cijena spomenutog puta je 625 HRK. Dok putuje autobus staje do 1 puta, a za tih stajanja možete popiti brzinsku kavicu iz aparata i porazgovarati sa suputnikom.

  Svoj put busom uz Vollo možete isplanirati iz svoga doma. Ukoliko hoćete na autobusni kolodvor ne zaboravite da ste kada dođete tamo u prilici ući u kontakt i upitati na šalteru za informacije u vezi bilo kakvih eventualnih nejasnoća, kao i za novi vozni red, točne obavijesti i novosti.

  Lista prijevoznika Vukovar - Venecija

  Jedini prijevoznik koji vozi ovu liniju je Flixbus.

  Autobusni kolodvor Vukovar

  Busni kolodvor može, nađete li se tamo ranije od vremena kada vam bus kreće, ponuditi brojnost tamošnjih sadržaja i usluga. Za one i prije kretanja iscrpljene tu su fast food objekti u kojima na brzinu utažite glad pa produžite dalje do obližnjeg caffe bara.

  Od ostalih kolodvorskih usluga na kolodvoru po potrebi potražite: trgovine mješovitom robom, pekare, bankomate, mjenjačnicu i parking. Samo mala napomena, osigurajte si kovanice za: parking, garderobu i toalet, odnosno nemojte sa novčanicom od 200 kuna plaćati primjerice 3 HRK za toalet.

  Nije baš zgodno da vozač i ostali putnici čekaju samo tebe. Pazite da se vratite i budete na vrijeme na kolodvoru.

  Putovanje Vukovar - Venecija

  Informacija o liniji mogla bi vam poboljšati put. Uoči putovanja svakako se raspitajte ide li bus kojega birate manjim lokalnim cestama ili autocestom.

  Ipak uglavnom vrijedi da je putovanje zabavnije putujemo li lokalnim cestama, jer time smo u prilici promatrati kako su raspoređena sela i gradovi kojima prolazimo i kako izgledaju te kako tamošnji stanovnici žive. Naime, putovanje autocestom znači vožnju koja je brža i sigurnija za putnika.

  Istina je da ćete autocestom doputovati prije, budući da vam njom treba otprilike 6 sati. Međugradskim cestama trebat će vam dulje te često tim putem i više od jednog sata budete u zaostatku.

  Autobusni kolodvor Venecija

  Po dolasku na vaše odredište savjetujemo da kofere predate u garderobu, a u slučaju da je skroz popunjena raspitajte se postoji li neka druga garderoba. U Veneciji se uputite do obližnjeg birca pa se zasjednite i popijte u miru svoju kavu, a onda dolazi vrijeme da krenete istraživati grad.

  Oprema autobusa na relaciji Vukovar - Venecija

  Autobusi na relaciji od Vukovra do Venecije opremljeni su sa klimom i WiFi-jem, a neki imaju čak šoko utočnice pa ćete biti u prilici priključiti svoj smartphone. Prije svega, istina je da se nekad u autobusu nađe i WC za putnike, no, ovo je izuzeće i ne valja se na tu mogućnost oslanjati.

  Internet u busu često prilično šteka. I inozemni i domaći turisti se pokušavaju istovremeno spojiti na internet pa zbog slabe veze dolazi do njena pucanja i nemogućnosti korištenja net-a.

  Zašto je autobus najbolji odabir na liniji Vukovar - Venecija

  Najznačajnija prijevozna sredstva na liniju su ova: automobil, autobus, vlak i avion. Usporedimo sada autobus s ostalim s drugim iznesenim oblicima prijevoza. Put od Vukovra do Venecije pokriven je raznovrsnim vozilima.

  Govoreći o automobilu ne zaboravimo cestarinu. Ispočetka se automobil doima kao idealno rješenje. Za primjer, nedostatak automobila je taj što automobilsko gorivo drži cijenu, a to uistinu nije isključivi trošak.

  Manjkavost vlaka, odnosno željeznica jest ta da je oskudan broj dostupnih linija, a ogroman broj sati na putu. Dakle, nemate mogućnost birati među više svakodnevnih polazaka, ali ste u prilici i slobodni osloboditi si duge sate za put.

  Autobus jamči široko povoljne cijene kako jednosmjernih tako i dvosmjernih karata. Nema sumnje, autobus jamči udobnost i sigurnost vožnje.

  Koliko je putovanje avionom kraće, toliko je skuplje. Već svi znaju da zrakoplovne piste nisu i ne mogu biti u gradskim centrima, nego moraju biti izgrađeni izvan njega. Računajte, također, vrijeme i novac potreban za dolazak s aerodroma do smještaja.

  Gradovi i mjesta koja prolaze autobusi na liniji Vukovar - Venecija

  Vozeći se autobusom prolazite ogroman broj predivnih gradova i mjesta. Vožnja autocestom zna biti dosadnjikava, jednolična te čak i naporna pa zato onda kada uđete u kakav grad upijajte, odnosno promatrajte baš sve.

  Iskoristite priliku i promatrajte ih.

  O Vukovru

  U Vukovru prvo razgledajte centar. U ovom gradu ne zaboravite gradske znamenitosti, a ako niste sigurni koje su ponajviše bitne bez zadrške se konzultirajte s tamošnjim stanovnicima, tj. pitajte gdje se nalazi kakva turistička agencija u kojoj se mogu dobiti vodiči.

  Najvažniji gradski trg poslastica je za one željne ritma grada. Na trgu ćete vidjeti grad u njegovom divljem i opuštenom ritmu.

  Zanimaju li vas sakralne gradnje pratite gradske putokaze, odnosno pitajte mještane ili pretražite net. Ovo mjesto obiluje poviješću te je prava šteta ne ukrasti si dovoljno vremena za njegovo upoznavanje.

  O Veneciji

  Bilo da želite posjetiti prekrasne prirodne oaze, bilo da želite svjedočiti djelićima povijesti i diviti se impresivnim građevinskim postignućima Venecija je vaše odredište. Izgleda da ste birali ovaj grad jer na odličan način spaja što skrivene, što oku očite prirodne ljepote, ne samo kroz svoje parkove nego i kroz okolno područje, i moderan životni stil.

  U slučaju da biste htjeli nastaviti svoj put u druge europske destinacije sigurni smo da ćete bez imalo frke pronaći svoju destinaciju na Vollo.hr, a ako rađe želite detaljnije istražili Hrvatsku, imate ove: Umag, Rijeka, Zadar, Split i Dubrovnik. Za ljubitelje kontinentalnih područja u RH tu su: Požega, Slavonski Brod, Vukovar i Zagreb.