Autobus - vozni red

13:25 13:10
Date: 13.12.2018.
13:25 13:10
23:45h 1
Učitavanje...
480.30 HRK
1
13:25 13:50
Date: 13.12.2018.
13:25 13:50
0:25h 1
Učitavanje...
458.13 HRK
1

O putovanju

Iz: Vukovar, HR Za: Köln, DE
Udaljenost
Buses 2
Prosječno trajanje puta 23 h 30 min
Cijena karte od 458.1 HRK

Bus prijevoznici na ovoj liniji

  Vukovar - Keln

  Na ruti od Vukovra do Kelna slijedi vožnja za koje prelazite ukupno 1.368 km. Ovo putovanje je garantirano sigurno i udobno.

  Novoizgrađene ceste, odnosno u glavnini autoceste čine da budete opušteni i da se odmorite za putovanja. Važno je naglasiti da autobus na ruti Vukovar - Keln kreće praktički svakodnevno.

  Veliki broj autobusnih poduzeća garantira i više nego dovoljan broj dnevnih autobusnih linija. Prvi busevi u danu polaze na svoje putovanje od jednog do drugog mjesta u 17:00. Spomenutu rutu vozi samo prijevoznik Flixbus.

  Puno polazaka bez sumnje omogućuje da domaći i inozemni putnici planiraju polazak u određeni sat pa da si prema tom organiziraju svoj prijevoz do apartamana. Spomenimo i da poduzeća za buseve na opisanoj relaciji u 24 sata najčešće prelaze put 2 puta sa polaskom u 17:00.

  Okvirna, odnosno prosječna cijena spomenutog putovanja je 479 HRK. Putujući autobus napravi pauzu do 1 puta, a u tim pauzama možete prolistati novine, tj. pročitati u miru koju stranicu knjige koju ste ponijeli sa sobom.

  Za slučaj da inzistirate na busni kolodvor imajte na umu da ste tamo u prilici priupitati djelatnika na šalteru za informacije u vezi kakvih nedoumica, kao i za akcije, obavijesti i novi vozni red. Svoj put autobusom uz Vollo možete organizirati iz praktički svog kreveta.

  Lista prijevoznika Vukovar - Keln

  Jedini prijevoznik koji vozi ovu liniju je Flixbus.

  Autobusni kolodvor Vukovar

  Busni kolodvor može, dođete li puno ranije od vremena polaska busa, ponuditi uistinu gomilu svojih sadržaja i usluga. Za one koji se nisu naspavali tu su caffe barovi idealni za jednu kratku crnu kavu za razbuđivanje.

  Od ostalih usluga i sadržaja na kolodvoru po potrebi potražite: bankomate i mjenjačnicu, trgovine mješovitom robom i pekare. Samo mala napomena, provjerite imate li kovanice za: WC i garderobu, odnosno nemojte sa 200 HRK plaćati primjerice 3 HRK za WC.

  Pazite da na vrijeme budete i čekate na kolodvoru. Nije neka fora da bus, tj. vozač i ostali putnici nervozno iščekuju tebe.

  Putovanje Vukovar - Keln

  Informacija o liniji mogla bi vam olakšati put. Prije nego krenete na put potrudite se saznati, odnosno pitajte ide li bus kojega birate manjim lokalnim cestama ili autocestom.

  Naime, putovanje autocestom osigurava vožnju koja je ugodnija i brža za putnika. Ipak najčešće vrijedi da je putovanje zabavnije krenemo li lokalnim cestama, jer time smo u prilici vidjeti kako izgledaju mjesta kojima prolazimo vozeći se busem.

  Cestama koje su lokalne trebat će vam duže te tim putem nekada i više od jednog sata budete u zaostatku. Ipak istina je da ćete autocestom biti ranije na odredištu, budući da vam njom treba u prosjeku 13 sati.

  Autobusni kolodvor Keln

  Nakon što dođete na vaše odredište savjetujemo da stavite svoju prtljagu u garderobu, a ako je ona zauzeta saznajte postoji li i gdje se nalazi druga. U Kelnu krenite do obližnjeg birca pa se zasjednite i popijte u miru svoju kavu, a onda dolazi vrijeme da krenete istraživati grad.

  Oprema autobusa na relaciji Vukovar - Keln

  Prije svega, istina je da se u pokojem autobusu nađe i WC, no, ovo je rijetkost i ne valja se na tu mogućnost oslanjati. Autobusi na ruti od Vukovra do Kelna opremljeni su sa klimom i WiFi-jem, a neki imaju čak šoko utočnice pa ćete imati mogućnost priključiti svoj smartphone.

  Domaći i strani putnici se pokušavaju automatski spojiti na internet pa zbog slabe veze dolazi do njena pucanja i nemogućnosti korištenja net-a. WiFi mreža u busu nerijetko ne radi kako treba.

  Zašto je autobus najbolji odabir na liniji Vukovar - Keln

  Najčešća prijevozna sredstva na liniju su ova: automobil, autobus, vlak i avion. Put od Vukovra do Kelna pokriven je raznovrsnim vozilima. Usporedimo sada autobus s drugim oblicima transporta putnika.

  Govoreći o automobilu ne zaboravimo cestarinu. Za primjer, nedostatak automobila je taj što gorivo drži cijenu, a to definitivno nije samostalni trošak. Na prvi pogled se automobil čini kao ponajbolje rješenje.

  Dakle, manjka opcija, tj. ne možete birati među velikim brojem polazaka, ali ste u situaciji izdvojiti si mnogobrojne sate za put. Manjkavost vlaka, odnosno željeznica jest ta da je oskudan broj dostupnih linija, a ogroman broj sati na putu.

  Nema sumnje, autobus jamči iskustvo vozača, dobru opremljenost busa i sigurnost vožnje. Busni prijevoz jamči daleko pristupačne cijene jednosmjernih i dvosmjernih karata.

  Računajte, također, vrijeme i novac potreban za dolazak do grada s aerodroma. Koliko je putovanje avionom kraće, toliko je skuplje. Već svi znaju da piste za slijetanje aviona nisu i ne mogu biti u neposrednoj blizini centra grada, no moraju biti smješteni u njegovoj oklici.

  Gradovi i mjesta koja prolaze autobusi na liniji Vukovar - Keln

  Vožnja autocestom zna biti dosadnjikava, jednolična te čak i naporna pa zato kada uđete u kakav grad upijajte baš sve. Krenuvši na put autobusom prolazite veliki broj zanimljivih mjesta i gradova.

  Uživajte promatrajući ih i paralelno planirajući svoje sljedeće putovanje.

  O Vukovru

  U ovom gradu tijekom obilaska posjetite i gradske znamenitosti, a ako niste sigurni koje su ponajviše bitne definitivno se konzultirajte s tamošnjim stanovnicima, tj. pitajte u kojem je dijelu grada smještena kakva turistička agencija gdje se mogu dobiti vodiči. U Vukovru prvo posjetite i obiđete centar.

  Na trgu ćete vidjeti grad u njegovom najživljem ritmu. Središnji gradski trg poslastica je za one željne neprestane gradske vreve.

  Zanimaju li vas sakralne gradnje pratite gradske putokaze, odnosno pitajte mještane ili pretražite web stranice tog sadržaja. Ovo mjesto obiluje poviješću te je prava šteta ne dati si dovoljno vremena za njegovo upoznavanje.

  O Kelnu

  Izgleda da ste birali ovaj grad jer na najbolji način spaja svo zelenilo i svu ljepotu prirode, ne samo kroz svoje parkove nego i kroz gradsku okolicu, i urbani životni stil. Bilo da želite posjetiti skrivene prirodne ljepote, bilo da želite svjedočiti draguljima povijesti i diviti se tamošnjim građevinama Keln je vaša destinacija.

  Za prave zaljubljenike kontinentalnih područja u RH tu su: Osijek, Požega, Samobor, Varaždin, Vukovar i Zagreb. Za slučaj da biste htjeli nastaviti svoj put u druge europske destinacije sigurni smo da ćete bez imalo frke pronaći svoju destinaciju na Vollo.hr, a ako želite detaljnije istražili Hrvatsku, prelažemo da razmislite o ovima: Umag, Rijeka, Split, Makarska i Dubrovnik.