Autobus - vozni red

13:25 12:30
Date: 13.12.2018.
13:25 12:30
23:05h 1
Učitavanje...
443.34 HRK
1

O putovanju

Iz: Vukovar, HR Za: Bonn, DE
Udaljenost
Buses 1
Prosječno trajanje puta 23 h 0 min
Cijena karte od 443.3 HRK

Bus prijevoznici na ovoj liniji

  Vukovar - Bon

  Putujući linijom od Vukovra do Bona slijedi vožnja za koje prelazite ukupno 1.354 km. Ovo putovanje je garantirano mirno i udobno.

  Bitno je naglasiti da autobus na ruti Vukovar - Bon prelazi tu udaljenost i vodi vas do odredišta praktički svaki novi dan. Nove ceste, odnosno u glavnini autoceste čine da nemate razloga za brigu pa i da odrijemate za puta.

  Autobusi kreću prvi put u danu na svoje putovanje između dva spomenuta grada u 17:00. Ovu relaciju vozi samo prijevoznik Flixbus. Značajan broj prijevoznika nudi mnogo linija na ruti između kojih onda možete birati.

  Puno polazaka omogućava da svi putnici, bilo domaći, bilo inozemni planiraju dolazak u grad u određeni sat tako da si prema tom organiziraju svoj prijevoz do hotela. Spomenimo i da poduzeća za buseve na ovoj liniji u jednom danu najčešće prelaze put 1 put sa polaskom u 17:00.

  Prosječna cijena dotična putovanja je 461 HRK. Putujući autobus napravi pauzu do 1 puta, a u tim pauzama možete popiti brzinsku kavicu iz aparata i porazgovarati sa suputnikom.

  Svoj put busom uz Vollo možete isplanirati iz praktički svog kreveta. Ukoliko hoćete na autobusni kolodvor sjetite se da ste ovdje u prilici kontaktirati zaposlenika na šalteru za informacije u vezi bilo kakvih nejasnoća, kao i za akcije, novosti i obavijesti.

  Lista prijevoznika Vukovar - Bon

  Jedini prijevoznik koji vozi ovu liniju je Flixbus.

  Autobusni kolodvor Vukovar

  Za konstantno pospane tu su caffe barovi idealni za jednu kratku crnu kavu za razbuđivanje. Autobusni kolodvor može, nađete li se tamo ranije od vremena kada vam bus kreće, ponuditi uistinu gomilu svojih sadržaja i usluga.

  Od ostalih kolodvorskih usluga na kolodvoru po potrebi potražite: parking, bankomate, mjenjačnicu, pekarnicu i trgovinu mješovitom robom. Samo mala napomena, usitnite si novac za: toalet, garderobu i parking, odnosno nemojte sa novčanicom od 200 kuna plaćati kojih 3 HRK za toalet.

  Nije ni malo kul da autobus i hrpa putnika iščekuju samo tebe. Obratite pažnju na to da bar pet minuta prije busa budete na kolodvoru.

  Putovanje Vukovar - Bon

  Informacija o liniji mogla bi vam popraviti, tj. olakšati put. Prije putovanja definitivno provjerite ide li vaš bus autocestom ili manjim prometnicama.

  Naime, putovanje autocestom osigurava vožnju koja je brža i sigurnija za putnika. Ipak najčešće vrijedi da je putovanje značajno zanimljivije i zabavnije idemo li lokalnim cestama, jer tim putem smo u prilici razgledavati kako ti gradovi i mjesta dišu.

  Istina je da ćete autocestom stići prije, budući da vam je idući njom potrebno cca 13 sati. Cestama koje su lokalne trebat će vam duže te nekada tim putem i više od sat vremena budete u zaostatku.

  Autobusni kolodvor Bon

  U Bonu prošetajte do obližnjeg birca pa napokon guštajte u novom okruženju i finoj kavi, a onda dolazi vrijeme da se bacite u nepoznato i počnete s istraživanjem. Po pristizanju na vaš autobusni kolodvor savjetujemo da svu svoju prtljagu privremeno odložite u garderobu, a ako je krcata i da nedostaje mjesta saznajte postoji li oko kolodvora druga garderoba kojom bi se mogli poslužiti.

  Oprema autobusa na relaciji Vukovar - Bon

  Autobusi na relaciji od Vukovra do Bona opremljeni su sa klimom, TV-om i WiFi internetom, a neki imaju čak šoko utočnice pa ćete imati odličnu priliku priključiti svoj tablet. Prije svega, istina je da se u pokojem autobusu nađe i WC, no, ovo je iznimika i ne valja se na tu opciju oslanjati.

  Domaći i strani putnici se pokušavaju u isti čas spojiti na internet pa zbog slabe veze dolazi do prekida i nemogućnosti normalnog, iliti ikakvog surfanja. Internet u busu često prilično šteka.

  Zašto je autobus najbolji odabir na liniji Vukovar - Bon

  Najčešća prijevozna sredstva na liniju su ova: automobil, autobus, vlak i avion. Put od Vukovra do Bona pokriven je raznim vozilima. Usporedimo sada autobus s ovdje iznesenim vozilima.

  Za primjer, nedostatak automobila je taj što tank drži cijenu, a to uistinu nije jedini trošak. Naizgled se automobil doima kao generalno najbolje rješenje. Govoreći o automobilu imajmo na umu cestarinu.

  Nedostatak vlaka jest ta da se sati na putu množe, dok se broj polazaka reducira. Dakle, niste si slobodni birati među velikim brojem polazaka, ali ste slobodni i u prilici osigurati si sate i sate za put.

  Busni prijevoz jamči povoljne cijene jednosmjernih i povratnih karata. Nema sumnje, autobus jamči udobnost, visoku kvalitetu i sigurnost vožnje.

  Računajte, također, vrijeme i novac potreban za dolazak s aerodroma do smještaja. Kratkoću putovanja avionom, nadoknađuje visina cijene. Svima je jasno i znaju da zračne luke nisu i ne mogu biti u gradskim centrima, no moraju biti izgrađeni u njegovoj oklici.

  Gradovi i mjesta koja prolaze autobusi na liniji Vukovar - Bon

  Vožnja autocestom zna biti naporna zbog jednoličnosti pa zato onda kada uđete u kakav grad upijajte baš sve. Krenuvši na put autobusom prolazite uistinu puno mirnih i poviješću bogatih gradova i mjesta.

  Dobro ih promotrite i usput isplanirajte svoje sljedeće putovanje.

  O Vukovru

  U ovom gradu ne zaboravite gradske znamenitosti, a ako niste sigurni koje su za grad najvažnije svakako se konzultirajte s starosjediocima i gradskim znancima, ili pitajte u kojem je dijelu grada smještena kakva turistička agencija a u okviru se koje mogu dobiti vodiči. U Vukovru prvo razgledajte i tako upoznajte centar.

  Središnji gradski trg poslastica je za one željne ritma grada. Na trgu ćete vidjeti grad u njegovom najglasnijem ritmu.

  Ako su vam bitne sakralne gradnje pratite gradske putokaze, odnosno pitajte mještane ili pretražite internet. Ovo mjesto obiluje poviješću te je prava šteta ne uzeti si dovoljno vremena za njegovo upoznavanje.

  O Bonu

  Bilo da želite posjetiti prekrasne prirodne oaze, bilo da želite svjedočiti povijesnim bogatstvima i diviti se tamošnjim građevinama Bon je vaša destinacija. Vjerojatno ste birali ovaj grad jer na najbolji način spaja svo zelenilo i svu ljepotu prirode, ne samo kroz svoje parkove nego i kroz gradsko okružje, i urbani životni stil.

  Za fanove kontinentalnih područja u RH tu su: Osijek, Požega, Vukovar i Zagreb. U slučaju da biste htjeli nastaviti putovati u druge europske destinacije sigurni smo da ćete bez imalo frke pronaći svoju destinaciju na Vollo.hr, a ako vam je pak želja detaljnije istražili Hrvatsku, tu su: Rovinj, Crikvenica, Zadar, Šibenik i Split.