Autobus - vozni red

🏢 🚧 🏢

We are doing everything we can to connect Vrgorac i Vienna.
Leave us your mail, so we can contact you when we connect it.

O putovanju

Iz: Vrgorac, HR Za: Vienna, AT
Udaljenost
Buses 0
Prosječno trajanje puta 0 h 0 min
Cijena karte od 0 HRK

Bus prijevoznici na ovoj liniji

  Vrgorac - Beč

  Ovo putovanje je nesumnjivo mirno i udobno. Prelazeći relaciju od Vrgorca do Beča slijedi vožnja koja je duga ukupno 835 km.

  Valja naglasiti da autobus na ruti Vrgorac - Beč prelazi tu udaljenost i vodi vas do odredišta skoro svakodnevno. Novoizgrađene autoceste čine da ste bezbrižni, opušteni, ali i da odmorite.

  Veliki broj autobusnih tvrtki jamči i više nego dovoljan broj dnevnih autobusnih linija. Autobusi kreću prvi put u danu na svoje putovanje do navedenog grada u 00:00. Tu liniju vozi samo prijevoznik CROATIA BUS d.o.o.

  Spomenimo i da autobusni prijevoznici na opisanoj relaciji u jednom danu općenito govoreći kreću na put 4 puta i to od 00:00 do 15:15. Puno polazaka daje priliku da domaći i inozemni putnici planiraju put u konkretan sat i vrijeme ali i da prema tom organiziraju svoj prijevoz do apartamana.

  U tijeku prelaska puta autobus staje od 3 do 9 puta, a za te pauze možete prolistati novine, tj. pročitati u miru koju stranicu knjige koju ste ponijeli sa sobom. Prosječna, odnosno okvirna cijena toga putovanja je 289 HRK.

  U slučaju da trebate na busni kolodvor sjetite se da ste na njemu u prilici kontaktirati djelatnika na šalteru za informacije u vezi kakvih specifičnih pitanja, kao i za akcije, novosti i obavijesti. Svoj put busom uz Vollo možete organizirati iz svoje sobe.

  Lista prijevoznika Vrgorac - Beč

  Jedini prijevoznik koji vozi ovu liniju je CROATIA BUS d.o.o.

  Autobusni kolodvor Vrgorac

  Za one i prije kretanja iscrpljene tu su caffe barovi idealni za jednu kratku crnu kavu za razbuđivanje. Glavni autobusni kolodvor može, pristignete li ranije od vremena kretanja busa, ponuditi puno dodatnih sadržaja i usluga.

  Od ostalih sadržaja na kolodvoru po potrebi potražite: bankomate, mjenjačnice i trgovine mješovitom robom. Sitna napomena, pripremite si sitan novac za: toalet, garderobu i parking, odnosno nemojte sa 200 HRK plaćati cca 3 HRK za WC na kolodvoru.

  Nije baš zgodno da bus, tj. vozač i ostali putnici nervozno iščekuju tebe. Pripazite da na vrijeme budete i čekate na kolodvoru.

  Putovanje Vrgorac - Beč

  Prije puta definitivno provjerite ide li taj autobus kojega pikirate autocestom ili tamošnjom lokalnom cestom. Informacija o ruti mogla bi vam popraviti, tj. olakšati vrijeme provedeno na putu.

  Naime, putovanje autocestom jamči vožnju koja je brža i sigurnija za putnika. Ipak najčešće vrijedi da je putovanje značajno zanimljivije i zabavnije idemo li lokalnim cestama, jer tako smo u prilici uočavati kako su raspoređena sela i gradovi kojima prolazimo i kako izgledaju te kako tamošnji stanovnici žive.

  Cestama koje su lokalne trebat će vam više vremena te nekada tim putem i više od sat vremena budete u zaostatku. Nema sumnje da ćete autocestom doputovati prije, budući da vam njom treba prosječno 7 sati.

  Autobusni kolodvor Beč

  U Beču se prošećite do obližnjeg bara pa ispijajući svoj espresso guštajte u za vas svježem okruženju, a onda dolazi vrijeme da krenete istraživati grad. Po dolasku na vaše odredište savjetujemo da kofere predate u garderobu, a ukoliko je krcata i da nedostaje mjesta raspitajte se postoji li neka druga garderoba u blizini kolodvora.

  Oprema autobusa na relaciji Vrgorac - Beč

  Autobusi na ruti od Vrgorca do Beča opremljeni su sa klimom i WiFi-jem, a neki imaju čak utičnice za napajanje pa ćete biti u prilici priključiti svoj mobitel. Prije svega, istina je da se nekad u autobusu nađe i WC za putnike, no, ovo je iznimika i ne valja se na tu opciju oslanjati.

  Internet mreža u busu nerijetko šteka. Domaći i strani putnici se pokušavaju u isti čas spojiti na internet pa zbog slabe veze dolazi do njena pucanja i nemogućnosti korištenja net-a.

  Zašto je autobus najbolji odabir na liniji Vrgorac - Beč

  Najučestalija prijevozna sredstva na liniju su ova: automobil, autobus, vlak i avion. Usporedimo sada autobus s drugim prijevoznim sredstvima. Put od Vrgorca do Beča pokriven je različitim vozilima.

  Govoreći o automobilu pridružimo računici cestarinu. Na prvi pogled se automobil doima kao ponajbolje rješenje. Za primjer, nedostatak automobila je taj što gorivo drži cijenu, a to očigledno nije jedini trošak.

  Mana putovanja vlakom jest ta da se sati na putu množe, dok se broj polazaka reducira. Dakle, manjka opcija, tj. ne možete birati među velikim brojem polazaka, ali ste slobodni raščistiti si duge sate za put.

  Nema sumnje, autobus jamči sigurnost i udobnost prilikom vožnje. Prijevoz autobusom jamči svima pristupačne cijene kako jednosmjernih tako i dvosmjernih karata.

  Avionom je putovanje uvjerljivo kraće, ali i skuplje. Računajte, također, vrijeme i novac potreban za dolazak s aerodroma do smještaja. Već svi znaju da aerodromi nisu i ne mogu biti u blizini gradskog središta, nego moraju biti Ipozicionirani u njegovoj široj okolici.

  Gradovi i mjesta koja prolaze autobusi na liniji Vrgorac - Beč

  Putujući autobusom prolazite uistinu puno mirnih i poviješću bogatih gradova i mjesta. Vožnja autocestom zna biti dosadna i jednolična pa zato onda kada uđete u kakav grad upijajte baš sve.

  Putujući od Vrgorca do Beč proći ćete: Dubrovnik, Metković, Ploče, i Split. Iskoristite priliku i uživajte promatrajući ih.

  O Vrgorcu

  U ovom gradu proučite i gradske znamenitosti, a ako niste sigurni koje su za turiste obavezne za obići bez imalo ustručavanja se konzultirajte s mještanima, ili pitajte gdje je kakva turistička agencija a u okviru se koje mogu dobiti vodiči. U Vrgorcu prvo prošećite i vidite centar.

  Središnji gradski trg poslastica je za one željne ritma grada. Na trgu ćete vidjeti grad u njegovom divljem i opuštenom ritmu.

  Preferirate li obići sakralne gradnje pratite gradske putokaze, odnosno pitajte mještane ili pretražite internet stranice tog sadržaja. Ovo mjesto obiluje poviješću te je prava šteta ne uzeti si dovoljno vremena za njegovo razgledavanje.

  O Beču

  Izgleda da ste birali ovaj grad jer na najbolji način spaja prirodne ljepote, ne samo kroz svoje parkove nego i kroz okružje grada, i suvremen tj. urbani životni stil. Bilo da želite posjetiti skrivene prirodne ljepote, bilo da želite svjedočiti draguljima povijesti i diviti se impresivnim građevinskim zdanjima Beč je neupitno vaše odredište.

  Za slučaj da biste htjeli nastaviti svoje putovanje u druge europske destinacije sigurni smo da ćete bez imalo frke pronaći svoju destinaciju na Vollo.hr, a ako rađe želite detaljnije istražili Hrvatsku, razmislite o ovima: Umag, Rovinj, Novi Vinodolski, Zadar, Pag i Dubrovnik. Za one koji ne ljube toliko plaže i Sunce, već su ljubitelji kontinentalnih područja u RH tu su: Delnice, Osijek, Samobor, Varaždin i Zagreb.