Autobus - vozni red

🏢 🚧 🏢

We are doing everything we can to connect Virovitica i Venice.
Leave us your mail, so we can contact you when we connect it.

O putovanju

Iz: Virovitica, HR Za: Venice, IT
Udaljenost
Buses 0
Prosječno trajanje puta 0 h 0 min
Cijena karte od 0 HRK

Bus prijevoznici na ovoj liniji

  Virovitica - Venecija

  Ovo putovanje je nesumnjivo ugodno, mirno i sigurno. Na liniji od Virovitice do Venecije slijedi vožnja tijekom koje prolazite ukupno 530 km.

  Važno je naglasiti da autobus na ruti Virovitica - Venecija putuje u pravilu praktički svaki dan. Nove ceste čine da ne brinete, odnosno da se opustite.

  Značajan broj autobusnih tvrtki osigurava puno polazaka u danu. Busevi prvi put u danu kreću na svoje putovanje između dva spomenuta grada u 20:05. Ovu relaciju vozi samo prijevoznik Flixbus.

  Puno polazaka bez sumnje omogućuje da domaći i inozemni putnici planiraju dolazak u grad u točno određeno vrijeme pa da si prema tom planiraju svoj prijevoz do sobe. Valja spomenuti i da prijevoznici na ovdje opisanoj ruti u okviru jednog dana uobičajeno polaze 2 puta sa polaskom u 20:05.

  Kod putovanja autobus stane do 1 puta, a u tim pauzama možete popiti brzinsku kavicu iz aparata i porazgovarati sa suputnikom. Prosječna, odnosno okvirna cijena toga puta je 625 HRK.

  Ako morate na autobusni kolodvor ne zaboravite da ste kada dođete tamo u prilici upitati djelatnika na šalteru za informacije u vezi bilo kakvih nejasnoća, kao i za novosti, akcije, obavijesti i novi vozni red. Svoj put autobusom uz Vollo možete organizirati iz praktički svog kreveta.

  Lista prijevoznika Virovitica - Venecija

  Jedini prijevoznik koji vozi ovu liniju je Flixbus.

  Autobusni kolodvor Virovitica

  Glavni autobusni kolodvor može, dođete li puno ranije od vremena polaska autobusa, ponuditi brojnost tamošnjih sadržaja i usluga. Za one i prije kretanja iscrpljene tu su lokalni, ili bolje reći kolodvorski caffe barovi u kojima možete naručiti brzinsku kavu.

  Od ostalih dodatnih sadržaja i usluga na kolodvoru po potrebi potražite: parking, bankomate, mjenjačnicu, pekarnicu i trgovinu mješovitom robom. Brzinska napomena, izdvojite si kovanice za: garderobu i toalet, odnosno nemojte sa 200 HRK plaćati cca 3 HRK za kolodvorski toalet.

  Pazite da na vrijeme budete i čekate na kolodvoru. Nema nekog smisla da autobus i hrpa putnika nervozno iščekuju tebe.

  Putovanje Virovitica - Venecija

  Informacija o ruti mogla bi vam olakšati vrijeme provedeno na putu. Prije puta svakako se raspitajte ide li vaš bus autocestom ili manjim prometnicama.

  Naime, putovanje autocestom osigurava vožnju koja je ugodnija i brža za putnika. Ipak uglavnom vrijedi da je putovanje interesantnije putujemo li lokalnim cestama, jer tako smo u prilici razgledavati kako ti gradovi i mjesta dišu.

  U redu, istina je da ćete autocestom putovati manje, budući da vam je idući njom potrebno prosječno 5 sati. Cestama koje su lokalne trebat će vam duže da stignete kamo ste naumili te tim putem nekada i više od jednog sata budete u zaostatku.

  Autobusni kolodvor Venecija

  U Veneciji prošetajte do obližnjeg birca pa odahnite i popijte kavicu, a onda dolazi vrijeme da obiđete smještaj, smjestite se i započnete svoju avanturu. Kada stignete na vaš autobusni kolodvor savjetujemo da stavite svoju prtljagu u garderobu, a za slučaj da je skroz popunjena saznajte postoji li oko kolodvora druga garderoba kojom bi se mogli poslužiti.

  Oprema autobusa na relaciji Virovitica - Venecija

  Autobusi na relaciji od Virovitice do Venecije opremljeni su sa TV-om i WiFi internetom, a neki imaju čak šoko utočnice pa ćete biti u prilici priključiti svoj laptop. Prije svega, istina je da se u pokojem autobusu nađe i minijaturni toalet za putnike, no, ovo je specifičnost i ne valja se na tu opciju oslanjati.

  WiFi mreža u busu nerijetko šteka. I inozemni i domaći turisti se pokušavaju instant spojiti na internet pa zbog slabe veze dolazi do prekida signala i generalne nemogućnosti uživanja u surfanju.

  Zašto je autobus najbolji odabir na liniji Virovitica - Venecija

  Put od Virovitice do Venecije pokriven je raznim vozilima. Najznačajnija prijevozna sredstva na liniju su ova: automobil, autobus, vlak i avion. Usporedimo sada autobus s iznesenim prijevoznim sredstvima.

  Za primjer, nedostatak automobila je taj što automobilsko gorivo drži cijenu, a to apsolutno nije samostalni trošak. Govoreći o automobilu ne zaboravimo cestarinu. Na prvi pogled se automobil doima kao bez premca najbolje rješenje.

  Dakle, ne postoji mogućnost pa da možete birati među više svakodnevnih polazaka, ali ste slobodni odvojiti si duge sate za put. Negativnost vlaka jest ta da na putu provedete sate i sate, a linije između kojih možete birati prilično su oskudne.

  Nema sumnje, autobus jamči sigurnost i udobnost prilikom vožnje. Autobus jamči povoljne cijene kako jednosmjernih tako i dvosmjernih karata.

  Računajte, također, vrijeme i novac potreban za dolazak do aerodroma te s njega do smještaja. Svima je jasno i znaju da zračne luke nisu i ne mogu biti u gradskim središtima, no moraju biti smješteni u njegovoj oklici. Koliko je putovanje avionom kraće, toliko je skuplje.

  Gradovi i mjesta koja prolaze autobusi na liniji Virovitica - Venecija

  Vožnja autocestom zna biti dosadnjikava, jednolična te čak i naporna pa zato nakon što uđete u kakav grad promatrajte baš sve. Putujući autobusom prolazite ogroman broj zanimljivih mjesta i gradova.

  Iskoristite priliku i promatrajte ih.

  O Virovitici

  U Virovitici prvo razgledajte centar. U ovom gradu proučite i gradske znamenitosti, a ako niste sigurni kojima da prilikom razgledavanja date prednost, tj. koje ne smijete propustiti bez ikakva premišljanja se konzultirajte s domaćinima, odnosno pitajte gdje je smještena kakva turistička agencija u kojoj se mogu dobiti vodiči.

  Centralni gradski trg poslastica je za one željne neprestane gradske vreve. Na trgu ćete vidjeti grad u njegovom najživljem ritmu.

  Zanimaju li vas sakralne gradnje pratite gradske putokaze, odnosno pitajte mještane ili pretražite internet stranice tog sadržaja. Ovo je mjesto povijesno gledano zaista bitno poviješću te je prava šteta ne osigurati si dovoljno vremena za njegovo razgledavanje.

  O Veneciji

  Bilo da želite posjetiti divne oaze prirode, bilo da želite svjedočiti djelićima povijesti i diviti se impresivnim građevinskim postignućima Venecija je za vas najbolja destinacija. Vjerojatno ste birali ovaj grad jer na ponajbolji način spaja ponajljepše prirodne ljepote, ne samo kroz svoje parkove nego i kroz gradsko okružje, i suvremen, odnosno moderan životni stil.

  Za one koji ne ljube toliko plaže i Sunce, već su ljubitelji kontinentalnih područja u RH tu su: Osijek, Požega, Samobor, Varaždin, Vukovar i Zagreb. Ako bi željeli nastaviti putovanje u druge europske destinacije sigurni smo da ćete praktički odmah pronaći svoju destinaciju na Vollo.hr, a ako bi rađe detaljnije istražili Hrvatsku, imate ove: Umag, Rijeka, Split, Makarska i Dubrovnik.