Autobus - vozni red

19:15 08:15
Date: 27.05.2019.
19:15 08:15
13:00h 0
Učitavanje...
319.04 HRK
1
19:15 08:35
Date: 27.05.2019.
19:15 08:35
13:20h 0
Učitavanje...
319.04 HRK
1
19:15 13:35
Date: 27.05.2019.
19:15 13:35
18:20h 1
Učitavanje...
341.22 HRK
1

O putovanju

Iz: Virovitica, HR Za: Stuttgart, DE
Udaljenost
Buses 3
Prosječno trajanje puta 14 h 40 min
Cijena karte od 319 HRK

Bus prijevoznici na ovoj liniji

  Virovitica - Stuttgart

  Na ruti od Virovitice do Stuttgarta slijedi vožnja koja iziskuje prelazak ukupno 933 km. Ovo putovanje je garantirano sigurno i udobno.

  Nove i sigurne autoceste čine da ste za putovanja bez brige i opušteni. Vrijedno je naglasiti da autobus na ruti Virovitica - Stuttgart polazi u pravilu gotovo svakoga dana.

  Tu liniju vozi samo prijevoznik Flixbus. Busevi prvi put u danu kreću na svoje putovanje na navedenoj ruti u 20:05. Značajan broj tvrtki za prijevoz putnika autobusom stavlja na tržište puno polazaka u danu.

  Puno polazaka pruža odličnu priliku da domaćini i turisti planiraju polazak u točno određeno vrijeme tako da si prema tom organiziraju svoj prijevoz do smještaja. Napomenimo i da poduzeća za buseve na ovdje opisanoj ruti u okviru jednog dana uglavnom prometuju 2 puta sa polaskom u 20:05.

  Okvirna, odnosno prosječna cijena toga puta je 335 HRK. Putujući autobus napravi stajanje do 1 put, a za te pauze možete popiti brzinsku kavicu iz aparata i porazgovarati sa suputnikom.

  Za slučaj da inzistirate na glavni autobusni kolodvor imajte na umu da ste na njemu u prilici razgovarati, tj. priupitati osobu zaposlenu na šalteru za informacije u vezi kakvih nedoumica, kao i za akcije, obavijesti i novi vozni red. Svoj put busom uz Vollo možete realizirati iz svoga doma.

  Lista prijevoznika Virovitica - Stuttgart

  Jedini prijevoznik koji vozi ovu liniju je Flixbus.

  Autobusni kolodvor Virovitica

  Autobusni kolodvor može, pristignete li ranije od vremena kada vam bus kreće, ponuditi uistinu gomilu kolodvorskih sadržaja i usluga. Za one i prije kretanja iscrpljene tu su caffe barovi i fast food objekti u kojima možete predahnuti dok čekate na svoj bus.

  Od ostalih usluga i sadržaja na kolodvoru po potrebi potražite: bankomate, mjenjačnice i trgovine mješovitom robom. Sitna napomena, pripremite si sitan novac za: parking, garderobu i toalet, odnosno nemojte sa novčanicom od 200 kuna plaćati cca 3 HRK za WC.

  Nije ni malo kul da vozač i ostali putnici iščekuju samo tebe. Pazite da na vrijeme budete i čekate na kolodvoru.

  Putovanje Virovitica - Stuttgart

  Prije puta bez ikakva suzdržavanja pitajte ide li bus kojega birate manjim lokalnim cestama ili autocestom. Informacija o liniji mogla bi vam popraviti, tj. olakšati vožnju.

  Naime, putovanje autocestom jamči vožnju koja je sigurnija i udobnija za putnika. Ipak uglavnom vrijedi da je putovanje interesantnije idemo li lokalnim cestama, jer tim putem smo u prilici vidjeti kako ti gradovi i mjesta dišu.

  U redu, istina je da ćete autocestom doputovati prije, budući da vam je idući njom potrebno u prosjeku 9 sati. Starijim cestama trebat će vam dulje te tim putem nerijetko i preko sat vremena budete u zaostatku.

  Autobusni kolodvor Stuttgart

  U Stuttgartu krenite do obližnjeg kafića pa ispijajući svoj espresso guštajte u za vas svježem okruženju, a onda dolazi vrijeme da krenete istraživati grad. Nakon što dođete na vaše odredište savjetujemo da prvo odložite svoje stvari u garderobu, a u slučaju da je ona zauzeta saznajte postoji li neko drugo mjesto za odlaganje prtljage u blizini.

  Oprema autobusa na relaciji Virovitica - Stuttgart

  Autobusi na relaciji od Virovitice do Stuttgarta opremljeni su sa TV prijamnicima i klimom, a neki imaju čak utičnice za napajanje pa ćete imati odličnu priliku priključiti svoj laptop. Prije svega, istina je da se u autobusu katkad nađe i minijaturni toalet za putnike, no, ovo je izuzeće i ne valja se na tu opciju oslanjati.

  Putnici se pokušavaju u isti čas spojiti na internet pa zbog slabe veze dolazi do prekida i nemogućnosti normalnog, iliti ikakvog surfanja. Internet u busu nerijetko ne radi kako treba.

  Zašto je autobus najbolji odabir na liniji Virovitica - Stuttgart

  Najbolja prijevozna sredstva na liniju su ova: automobil, autobus, vlak i avion. Usporedimo sada autobus s iznesenim sredstvima za prijevoz. Put od Virovitice do Stuttgarta pokriven je mnogobrojnim vozilima.

  Za primjer, nedostatak automobila je taj što tank drži cijenu, a to očigledno nije jedini trošak. Isprva se automobil čini kao bez premca najbolje rješenje. Govoreći o automobilu uzmimo u obzir cestarinu.

  Nedostatak vlaka jest ta da na putu provedete sate i sate, a linije između kojih možete birati prilično su oskudne. Dakle, nemate mogućnost birati među više svakodnevnih polazaka, ali ste u prilici osloboditi si mnogobrojne sate za put.

  Autobus jamči široko povoljne cijene bilo jednosmjernih, bilo dvosmjernih karata. Nema sumnje, autobus jamči udobnost, visoku kvalitetu i sigurnost vožnje.

  Svima je jasno i znaju da zrakoplovne piste nisu i ne mogu biti u blizini gradskog središta, nego definitivno moraju biti izgrađeni u njegovoj široj okolici. Avionom je putovanje kraće je i skuplje. Računajte, također, vrijeme i novac potreban za dolazak do aerodroma te s njega do smještaja.

  Gradovi i mjesta koja prolaze autobusi na liniji Virovitica - Stuttgart

  Vožnja autocestom zna biti naporna zbog jednoličnosti pa zato po ulasku u kakav grad upijajte, odnosno promatrajte baš sve. Putujući autobusom prolazite uistinu puno mirnih i poviješću bogatih gradova i mjesta.

  Dobro ih promotrite i usput isplanirajte svoje sljedeće putovanje.

  O Virovitici

  U Virovitici prvo prošećite i razgledajte centar. U ovom gradu proučite i gradske znamenitosti, a ako niste sigurni koje su za grad najvažnije definitivno se konzultirajte s s ondašnjim ljudima, ili pitajte u kojem je dijelu grada smještena kakva turistička agencija gdje se mogu dobiti vodiči.

  Na trgu ćete vidjeti grad u njegovom najužurbanijem ritmu. Središnjica grada, tj. glavni trg, poslastica je za one željne ritma grada.

  Ako su vam bitne sakralne gradnje pratite gradske putokaze, odnosno pitajte mještane ili pretražite web. Ovo je mjesto povijesno gledano zaista bitno poviješću te je prava šteta ne odvojiti si dovoljno vremena za njegovo razgledavanje i upoznavanje.

  O Stuttgartu

  Bilo da želite posjetiti skrivena prirodna blaga, bilo da želite svjedočiti povijesnim bogatstvima i diviti se impresivnim građevinskim zdanjima Stuttgart je za vas najbolje odredište. Najvjerojatnije ste birali ovaj grad jer na ponajbolji način spaja što skrivene, što oku očite prirodne ljepote, ne samo kroz svoje parkove nego i kroz okolicu, i suvremen, odnosno moderan stil života.

  Ako biste htjeli nastaviti svoje putovanje u druge europske destinacije sigurni smo da ćete bez problema pronaći svoju destinaciju na Vollo.hr, a ako biste radije detaljnije istražili Hrvatsku, razmotrite: Umag, Rijeka, Split, Makarska i Dubrovnik. Za totalne fanove kontinentalnih područja u RH tu su: Osijek, Samobor, Varaždin, Vukovar i Zagreb.