Autobus - vozni red

15:00 10:20
Date: 13.12.2018.
15:00 10:20
19:20h 1
Učitavanje...
390.94 HRK
1
15:00 15:15
Date: 13.12.2018.
15:00 15:15
0:15h 1
Učitavanje...
450.74 HRK
1
19:15 18:40
Date: 13.12.2018.
19:15 18:40
23:25h 1
Učitavanje...
458.13 HRK
1
19:15 16:45
Date: 13.12.2018.
19:15 16:45
21:30h 1
Učitavanje...
421.17 HRK
1

O putovanju

Iz: Virovitica, HR Za: Köln, DE
Udaljenost
Buses 4
Prosječno trajanje puta 21 h 45 min
Cijena karte od 390.9 HRK

Bus prijevoznici na ovoj liniji

  Virovitica - Keln

  Ovo putovanje je nesumnjivo sigurno i udobno. Na liniji od Virovitice do Kelna slijedi vožnja koja iziskuje prelazak ukupno 1.176 km.

  Valja naglasiti da autobus na ruti Virovitica - Keln kreće praktički iz dana u dan. Moderne autoceste čine da ste za putovanja bez brige i opušteni.

  Tu liniju vozi samo prijevoznik Flixbus. Prvi autobusi u danu polaze na svoje putovanje do navedenog grada u 20:05. Velika brojka autobusnih prijevoznika osigurava mnogo linija na ruti između kojih onda možete birati.

  Valja spomenuti i da autobusni prijevoznici na ovdje opisanoj ruti u danu u glavnini voze 2 puta sa polaskom u 20:05. Puno polazaka bez sumnje omogućuje da si svaki putnik planiraju putovanje u određeni sat ali i da prema tom planiraju svoj prijevoz do hotela, tj. apartmana.

  Dok putuje autobus zastane do 1 puta, a za tih pauzi možete pojesti sendvič kojega ste eventualno ponijeli sa sobom na put ili porazgovarati sa svojim suputnikom. Prosječna, odnosno okvirna cijena spomenutog puta je 479 HRK.

  Ako hoćete na busni kolodvor sjetite se da ste ondje u prilici upitati osobu zaposlenu na šalteru za informacije u vezi kakvih specifičnih pitanja, kao i za novi vozni red, točne obavijesti i novosti. Svoj put busom uz Vollo možete planirati iz svoje fotelje.

  Lista prijevoznika Virovitica - Keln

  Jedini prijevoznik koji vozi ovu liniju je Flixbus.

  Autobusni kolodvor Virovitica

  Za konstantno pospane tu su lokalni, ili bolje reći kolodvorski caffe barovi u kojima možete naručiti brzinsku kavu. Kolodvor za buseve može, pristignete li puno ranije od vremena kretanja vašeg autobusa, ponuditi uistinu gomilu kolodvorskih sadržaja i usluga.

  Od ostalih sadržaja i usluga na kolodvoru po potrebi potražite: bankomate i mjenjačnicu, trgovine mješovitom robom i pekare. Sitna napomena, usitnite si novac za: toalet, garderobu i parking, odnosno nemojte sa novčanicom od 100 kuna plaćati cca 3 HRK za toalet.

  Obratite pažnju na to da budete u pravo vrijeme na kolodvoru. Prilično je nezgodno da autobus i hrpa putnika iščekuju samo tebe.

  Putovanje Virovitica - Keln

  Informacija o ruti mogla bi vam uljepšati, odnosno olakšati vožnju. Uoči puta definitivno provjerite ide li vaš bus autocestom ili manjim prometnicama.

  Ipak uglavnom vrijedi da je putovanje interesantnije idemo li lokalnim cestama, jer na taj način smo u prilici promatrati kako su raspoređena sela i gradovi kojima prolazimo i kako izgledaju te kako tamošnji stanovnici žive. Naime, putovanje autocestom znači vožnju koja je ugodnija i brža za putnika.

  Istina je da ćete autocestom biti ranije na odredištu, budući da vam njom treba u prosjeku 11 sati. Cestama koje su lokalne trebat će vam duže te nekada tim putem i više od sat vremena budete u zaostatku.

  Autobusni kolodvor Keln

  U Kelnu odite do obližnjeg kafića pa ispijajući svoj espresso guštajte u za vas svježem okruženju, a onda dolazi vrijeme da krenete istraživati grad. Kada stignete na autobusni kolodvor svojeg odredišta savjetujemo da stavite svoju prtljagu u garderobu, a za slučaj da je ona zauzeta pitajte, tj. saznajte postoji li neka druga garderoba.

  Oprema autobusa na relaciji Virovitica - Keln

  Autobusi na liniji od Virovitice do Kelna opremljeni su sa klimom i WiFi-jem, a neki imaju čak utičnice za napajanje pa ćete imati odličnu priliku priključiti svoj laptop. Prije svega, istina je da se u busu nekad nađe i toalet za putnike, no, ovo je specifičnost i ne valja se na tu mogućnost oslanjati.

  Internet signal u busu nije najbolji, odnosno nerijetko šteka. Putnici se pokušavaju instant spojiti na internet pa zbog slabe veze dolazi do praktički neupotrebljivosti ove usluge.

  Zašto je autobus najbolji odabir na liniji Virovitica - Keln

  Put od Virovitice do Kelna pokriven je mnogobrojnim vozilima. Usporedimo sada autobus s drugim istaknutim s drugim iznesenim oblicima prijevoza. Najčešća prijevozna sredstva na liniju su ova: automobil, autobus, vlak i avion.

  Govoreći o automobilu pridružimo računici cestarinu. Naizgled se automobil doima kao savršeno rješenje. Za primjer, nedostatak automobila je taj što benzin drži cijenu, a to apsolutno nije jedini trošak.

  Nedostatak vlaka jest ta da na putu provedete sate i sate, a linije između kojih možete birati prilično su oskudne. Dakle, niste si slobodni birati među više svakodnevnih polazaka, ali ste slobodni i u prilici osigurati si puste sate za put.

  Bus jamči svima pristupačne cijene svih karata. Nema sumnje, autobus jamči visoku kvalitetu, udobnost, iskustvo vozača i sigurnost vožnje.

  Svi već znaju da aerodromi nisu i ne mogu biti u gradskim centrima, nego definitivno moraju biti smješteni u njegovoj široj okolici. Računajte, također, vrijeme i novac potreban za dolazak do aerodroma te s njega do smještaja. Kratkoću putovanja avionom, nadoknađuje visina cijene.

  Gradovi i mjesta koja prolaze autobusi na liniji Virovitica - Keln

  Vožnja autocestom zna biti dosadnjikava radi svoje jednoličnosti pa zato nakon što uđete u kakav grad upijajte baš sve. Vozeći se autobusom prolazite uistinu puno zanimljivih mjesta i gradova.

  Uživajte promatrajući ih i paralelno planirajući svoje sljedeće putovanje.

  O Virovitici

  U ovom gradu nemojte smetnuti s uma gradske znamenitosti, a ako niste sigurni koje su za grad najvažnije definitivno se konzultirajte s s ondašnjim ljudima, ili pitajte u kojem je dijelu grada smještena kakva turistička agencija a u okviru se koje mogu dobiti vodiči. U Virovitici prvo prošećite i razgledajte centar.

  Najvažniji gradski trg poslastica je za one željne gradske vrve. Na trgu ćete vidjeti grad u njegovom najužurbanijem ritmu.

  Volite li sakralne gradnje pratite gradske putokaze, odnosno pitajte mještane ili pretražite web. Ovo je mjesto povijesno gledano zaista bitno poviješću te je prava šteta ne uzeti si dovoljno vremena za njegovo razgledavanje.

  O Kelnu

  Izgleda da ste birali ovaj grad jer na divan način spaja što skrivene, što oku očite prirodne ljepote, ne samo kroz svoje parkove nego i kroz gradsku okolicu, i moderan stil života. Bilo da želite posjetiti divne oaze prirode, bilo da želite svjedočiti djelićima povijesti i diviti se impresivnim građevinama Keln je za vas najbolja destinacija.

  Za prave zaljubljenike kontinentalnih područja u RH tu su: Delnice, Osijek, Samobor, Varaždin i Zagreb. U slučaju da biste htjeli nastaviti svoj put u druge europske destinacije sigurni smo da ćete za koji trenutak pronaći svoju destinaciju na Vollo.hr, a ako vam je pak želja detaljnije istražili Hrvatsku, tu su: Umag, Rijeka, Zadar, Split i Dubrovnik.