Autobus - vozni red

19:15 14:15
Date: 27.05.2019.
19:15 14:15
19:00h 1
Učitavanje...
385.84 HRK
1

O putovanju

Iz: Virovitica, HR Za: Frankfurt, DE
Udaljenost
Buses 1
Prosječno trajanje puta 19 h 0 min
Cijena karte od 385.8 HRK

Bus prijevoznici na ovoj liniji

  Virovitica - Frankfurt

  Prelazeći relaciju od Virovitice do Frankfurta slijedi vožnja tijekom koje prolazite ukupno 995 km. Ovo putovanje je garantirano mirno i sigurno.

  Nove i sigurne ceste čine da budete opušteni i da se odmorite za putovanja. Vrijedi naglasiti da autobus na ruti Virovitica - Frankfurt prelazi tu udaljenost i vodi vas do odredišta u pravilu gotovo svaki dan.

  Značajan broj tvrtki za prijevoz putnika autobusom garantira mnogo autobusnih polazaka u danu. Spomenutu rutu vozi samo prijevoznik Flixbus. Prvi autobusi u danu polaze na svoje putovanje na opisanoj relaciji u 20:05.

  Puno polazaka bez sumnje omogućuje da domaćini i turisti planiraju putovanje u konkretan sat i vrijeme pa da si prema tom dogovore svoj prijevoz do apartamana. Napomenimo i da prijevoznici na ovoj liniji tijekom dana uobičajeno kreću na put 2 puta sa polaskom u 20:05.

  Prosječna cijena tog puta je 409 HRK. Putujući autobus stane do 1 puta, a u tim pauzama možete kupiti kakvu sitnicu poput suvenira za prijatelje, čipsa, čokolade i sl..

  Svoj put autobusom uz Vollo možete planirati iz svoga doma. Ako hoćete na busni kolodvor znajte da ste ondje u prilici ući u kontakt i upitati osobu zaposlenu na šalteru za informacije u vezi bilo kakvih dvojbi, kao i za obavijesti, novosti, akcije i novi vozni red.

  Lista prijevoznika Virovitica - Frankfurt

  Jedini prijevoznik koji vozi ovu liniju je Flixbus.

  Autobusni kolodvor Virovitica

  Autobusni kolodvor može, dođete li puno ranije od vremena kretanja vašeg autobusa, ponuditi puno svojih sadržaja i usluga. Za one umorne tu su caffe barovi i fast food objekti u kojima možete predahnuti dok čekate na svoj bus.

  Sitna napomena, pripremite si sitan novac za: toalet, garderobu i parking, odnosno nemojte sa novčanicom od 100 kuna plaćati primjerice 3 HRK za WC na kolodvoru. Od ostalih sadržaja na kolodvoru po potrebi potražite: parking, bankomate, mjenjačnicu, pekarnicu i trgovinu mješovitom robom.

  Osigurajte da se nacrtate u ispravno vrijeme na kolodvoru. Nema nekog smisla da bus, tj. vozač i ostali putnici s nestrpljenjem očekuju tebe.

  Putovanje Virovitica - Frankfurt

  Informacija o ruti mogla bi vam popraviti, tj. olakšati vrijeme na putu. Uoči puta svakako se raspitajte ide li autobus za kojega kupujete kartu autocestom.

  Naime, putovanje autocestom osigurava vožnju koja je ne samo sigurnija, nego i brža i udobnija za putnika. Ipak nerijetko vrijedi da je putovanje zabavnije i manje jednolično idemo li lokalnim cestama, jer tim putem smo u prilici promatrati kako izgledaju mjesta kojima prolazimo vozeći se busem.

  Ipak istina je da ćete autocestom putovati manje, budući da vam je idući njom potrebno u prosjeku 10 sati. Starijim cestama trebat će vam duže da stignete kamo ste naumili te nekada tim putem i više od sat vremena budete u zaostatku.

  Autobusni kolodvor Frankfurt

  U Frankfurtu prošetajte do obližnjeg caffe bara pa odahnite i popijte kavicu, a onda dolazi vrijeme da obiđete smještaj, smjestite se i započnete svoju avanturu. Nakon što dođete na autobusni kolodvor savjetujemo da stavite svoju prtljagu u garderobu, a za slučaj da je ona zauzeta pitajte postoji li neko drugo mjesto za odlaganje prtljage u blizini.

  Oprema autobusa na relaciji Virovitica - Frankfurt

  Prije svega, istina je da se u pokojem autobusu nađe i WC, no, ovo je rijetkost i ne valja se na tu mogućnost oslanjati. Autobusi na ruti od Virovitice do Frankfurta opremljeni su sa klimom, TV-om i WiFi internetom, a neki imaju čak šoko utočnice pa ćete biti u mogućnosti priključiti svoj smartphone.

  Internet u busu nije najbolji, odnosno nerijetko šteka. Domaći i strani turisti se pokušavaju automatski spojiti na internet pa zbog slabe veze dolazi do nemogućnosti korištenja usluge.

  Zašto je autobus najbolji odabir na liniji Virovitica - Frankfurt

  Najprimjerenija prijevozna sredstva na liniju su ova: automobil, autobus, vlak i avion. Put od Virovitice do Frankfurta pokriven je brojnim vozilima. Usporedimo sada autobus s iznesenim oblicima transporta putnika.

  Za primjer, nedostatak automobila je taj što tank drži cijenu, a to očigledno nije isključivi trošak. Govoreći o automobilu uzmimo u obzir cestarinu. Na prvi pogled se automobil čini kao savršeno rješenje.

  Mana putovanja vlakom jest ta da je oskudan broj dostupnih linija, a ogroman broj sati na putu. Dakle, nemate mogućnost birati među više svakodnevnih polazaka, ali ste u situaciji izdvojiti si sate i sate za put.

  Bus jamči povoljne cijene jednosmjernih i dvosmjernih karata. Nema sumnje, autobus jamči udobnost, visoku kvalitetu i sigurnost vožnje.

  Računajte, također, vrijeme i novac potreban za dolazak do aerodroma te s njega do smještaja. Svi već znaju da avionske piste nisu i ne mogu biti u neposrednoj blizini centra grada, nego definitivno moraju biti Ipozicionirani izvan njega. Koliko je putovanje avionom kraće, toliko je skuplje.

  Gradovi i mjesta koja prolaze autobusi na liniji Virovitica - Frankfurt

  Vožnja autocestom zna biti dosadnjikava radi svoje jednoličnosti pa zato po ulasku u kakav grad promatrajte baš sve. Putujući autobusom prolazite cijeli niz zanimljivih mjesta i gradova.

  Dobro ih promotrite i usput isplanirajte svoje sljedeće putovanje.

  O Virovitici

  U ovom gradu proučite i gradske znamenitosti, a ako niste sigurni koje su za grad najvažnije bez ikakva premišljanja se konzultirajte s starosjediocima i gradskim znancima, tj. pitajte gdje je kakva turistička agencija u kojoj se mogu dobiti vodiči. U Virovitici prvo posjetite i obiđete centar.

  Na trgu ćete vidjeti grad u njegovom najglasnijem ritmu. Centralni gradski trg poslastica je za one željne najvažnijih gradskih događanja.

  Volite li sakralne gradnje pratite gradske putokaze, odnosno pitajte mještane ili pretražite internet stranice tog sadržaja. Ovo mjesto obiluje poviješću te je prava šteta ne ukrasti si dovoljno vremena za obilazak njega.

  O Frankfurtu

  Najvjerojatnije ste birali ovaj grad jer na ponajbolji način spaja ponajljepše prirodne ljepote, ne samo kroz svoje parkove nego i kroz gradsko okružje, i moderan životni stil. Bilo da želite posjetiti skrivena prirodna blaga, bilo da želite svjedočiti povijesnim bogatstvima i diviti se impresivnim građevinskim zdanjima Frankfurt je za vas najbolja destinacija.

  Želite li nastaviti svoje putovanje u druge europske destinacije sigurni smo da ćete gotovo instant pronaći svoju destinaciju na Vollo.hr, a ako rađe želite detaljnije istražili Hrvatsku, imate ove: Umag, Rijeka, Zadar, Split i Dubrovnik. Za one koji ne ljube toliko plaže i Sunce, već su ljubitelji kontinentalnih područja u RH tu su: Osijek, Požega, Samobor, Varaždin, Vukovar i Zagreb.