Autobus - vozni red

🏢 🚧 🏢

We are doing everything we can to connect Virovitica i Bonn.
Leave us your mail, so we can contact you when we connect it.

O putovanju

Iz: Virovitica, HR Za: Bonn, DE
Udaljenost
Buses 0
Prosječno trajanje puta 0 h 0 min
Cijena karte od 0 HRK

Bus prijevoznici na ovoj liniji

  Virovitica - Bon

  Na putovanju od Virovitice do Bona slijedi vožnja za koje prelazite ukupno 1.162 km. Ovo putovanje je zasigurno udobno, ali i sigurno.

  Vrijedno je naglasiti da autobus na ruti Virovitica - Bon kreće praktički svakoga dana. Novoizgrađene ceste čine da ste bezbrižni, opušteni, ali i da odmorite.

  Spomenutu rutu vozi samo prijevoznik Flixbus. Prvi autobusi u danu polaze na svoje putovanje na opisanoj relaciji u 20:05. Puno autobusnih poduzeća nudi mnogo autobusnih polazaka u danu.

  Naglasimo i da prijevoznici na ovdje opisanoj ruti u 24 sata općenito govoreći voze 1 put sa polaskom u 20:05. Puno polazaka na najbolji mogući način omogućava da domaćini i turisti planiraju dolazak na odredište u konkretno vrijeme pa da si prema tom dogovore svoj prijevoz do smještaja.

  Putujući autobus staje do 1 puta, a za te pauze možete kupiti kakvu sitnicu poput suvenira za prijatelje, čipsa, čokolade i sl.. Prosječna cijena spomenutog putovanja je 461 HRK.

  Ako inzistirate na glavni autobusni kolodvor znajte da ste tamo u prilici kontaktirati djelatnika na šalteru za informacije u vezi bilo kakvih nejasnoća, kao i za novosti, akcije, obavijesti i novi vozni red. Svoj put autobusom uz Vollo možete planirati iz praktički svog kreveta.

  Lista prijevoznika Virovitica - Bon

  Jedini prijevoznik koji vozi ovu liniju je Flixbus.

  Autobusni kolodvor Virovitica

  Busni kolodvor može, dođete li ranije od vremena kada vam bus kreće, ponuditi raznovrsnost i brojnost tamošnjih sadržaja i usluga. Za one iscrpljene tu su caffe barovi i fast food objekti u kojima možete predahnuti dok čekate na svoj bus.

  Brzinska napomena, izdvojite si kovanice za: parking, garderobu i toalet, odnosno nemojte sa novčanicom od 100 kuna plaćati kojih 3 HRK za WC na kolodvoru. Od ostalih usluga i sadržaja na kolodvoru po potrebi potražite: parking, bankomate, mjenjačnicu, pekarnicu i trgovinu mješovitom robom.

  Vodite računa o tome da se nacrtate u ispravno vrijeme na kolodvoru. Prilično je nezgodno da vozač i ostali putnici iščekuju samo tebe.

  Putovanje Virovitica - Bon

  Uoči putovanja svakako se raspitajte ide li taj autobus kojega pikirate autocestom ili tamošnjom lokalnom cestom. Informacija o ruti mogla bi vam uljepšati, odnosno olakšati vožnju.

  Naime, putovanje autocestom garantira vožnju koja je sigurnija i udobnija za putnika. Ipak nerijetko vrijedi da je putovanje značajno zanimljivije i zabavnije putujemo li lokalnim cestama, jer time smo u prilici uočavati kako su raspoređena sela i gradovi kojima prolazimo i kako izgledaju te kako tamošnji stanovnici žive.

  Cestama koje su lokalne trebat će vam više te tim putem nekada i više od jednog sata budete u zaostatku. Bez ikakve sumnje ćete autocestom putovati manje, budući da vam je idući njom potrebno oko 11 sati.

  Autobusni kolodvor Bon

  U Bonu se uputite do obližnjeg caffe bara pa napokon guštajte u novom okruženju i finoj kavi, a onda dolazi vrijeme da krenete istraživati grad. Kada stignete na vaš autobusni kolodvor savjetujemo da kofere predate u garderobu, a u slučaju da je skroz popunjena istražite postoji li oko kolodvora druga garderoba kojom bi se mogli poslužiti.

  Oprema autobusa na relaciji Virovitica - Bon

  Prije svega, istina je da se u pokojem autobusu nađe i WC, no, ovo je specifičnost i ne valja se na tu mogućnost oslanjati. Autobusi na ruti od Virovitice do Bona opremljeni su sa TV-om i WiFi internetom, a neki imaju čak utičnice za napajanje pa ćete biti u prilici priključiti svoj mobitel.

  Putnici se pokušavaju instant spojiti na internet pa zbog slabe veze dolazi do praktički neupotrebljivosti ove usluge. WiFi signal u busu često ne radi najbolje.

  Zašto je autobus najbolji odabir na liniji Virovitica - Bon

  Usporedimo sada autobus s ovdje iznesenim prijevoznim sredstvima. Put od Virovitice do Bona pokriven je raznim vozilima. Najučestalija prijevozna sredstva na liniju su ova: automobil, autobus, vlak i avion.

  Za primjer, nedostatak automobila je taj što litra goriva drži cijenu, a to uistinu nije jedini trošak. Govoreći o automobilu uzmimo u obzir cestarinu. Ispočetka se automobil doima kao generalno najbolje rješenje.

  Dakle, niste si slobodni birati među praktički zavidnim brojem svakodnevnih polazaka, ali ste u prilici izdvojiti si nebrojene sate za put. Nedostatak vlaka jest ta da se sati na putu množe, dok se broj polazaka reducira.

  Nema sumnje, autobus jamči udobnost, visoku kvalitetu i sigurnost vožnje. Prijevoz busom jamči svima pristupačne cijene jednosmjernih i dvosmjernih karata.

  Svi već znaju da aerodromi nisu i ne mogu biti u gradskim centrima, nego moraju biti smješteni u njegovoj široj okolici. Visina cijene avionske karte ide pod ruku s kraćim vremenom putovanja. Računajte, također, vrijeme i novac potreban za dolazak do aerodroma te s njega do smještaja.

  Gradovi i mjesta koja prolaze autobusi na liniji Virovitica - Bon

  Putujući autobusom prolazite cijeli niz zanimljivih mjesta i gradova. Vožnja autocestom zna biti dosadnjikava, jednolična te čak i naporna pa zato po ulasku u kakav grad upijajte baš sve.

  Iskoristite to vrijeme i uživajte promatrajući ih.

  O Virovitici

  U Virovitici prvo razgledajte centar. U ovom gradu tijekom obilaska posjetite i gradske znamenitosti, a ako niste sigurni koje su ponajviše bitne bez zadrške se konzultirajte s mještanima, odnosno pitajte gdje je smještena kakva turistička agencija u kojoj se mogu dobiti vodiči.

  Najvažniji gradski trg poslastica je za one željne neprestane gradske vreve. Na trgu ćete vidjeti grad u njegovom najglasnijem ritmu.

  Preferirate li obići sakralne gradnje pratite gradske putokaze, odnosno pitajte mještane ili pretražite web stranice tog sadržaja. Ovo je područje bogato poviješću te je prava šteta ne dati si dovoljno vremena za obilazak njega.

  O Bonu

  Izgleda da ste birali ovaj grad jer na najbolji način spaja što skrivene, što oku očite prirodne ljepote, ne samo kroz svoje parkove nego i kroz okružje grada, i suvremen, odnosno moderan ovdašnji životni stil. Bilo da želite posjetiti krasne komadiće prirode, bilo da želite svjedočiti glavnim povijesnim vrednotama i diviti se impresivnim građevinama Bon je za vas najbolje odredište.

  Za totalne fanove kontinentalnih područja u RH tu su: Osijek, Požega, Samobor, Varaždin, Vukovar i Zagreb. Ako bi željeli nastaviti putovati u druge europske destinacije sigurni smo da ćete bez imalo frke pronaći svoju destinaciju na Vollo.hr, a ako vam je pak želja detaljnije istražili Hrvatsku, razmislite o ovima: Opatija, Rijeka, Šibenik, Makarska i Dubrovnik.