Autobus - vozni red

14:00 12:00
Date: 13.12.2018.
14:00 12:00
22:00h 1
Učitavanje...
464.85 HRK
1
14:00 19:25
Date: 13.12.2018.
14:00 19:25
5:25h 1
Učitavanje...
591.17 HRK
1
14:00 09:00
Date: 13.12.2018.
14:00 09:00
19:00h 1
Učitavanje...
450.74 HRK
1

O putovanju

Iz: Vinkovci, HR Za: Prague, CZ
Udaljenost
Buses 3
Prosječno trajanje puta 23 h 20 min
Cijena karte od 450.7 HRK

Bus prijevoznici na ovoj liniji

  Vinkovci - Prag

  Ovo putovanje je zasigurno mirno i sigurno. Na liniji od Vinkovcia do Prga slijedi vožnja tijekom koje prolazite ukupno 809 km.

  Vrijedno je naglasiti da autobus na ruti Vinkovci - Prag prelazi tu udaljenost i vodi vas do odredišta u pravilu praktički iz dana u dan. Nove i sigurne autoceste čine da ste za putovanja bez brige i opušteni.

  Ovu relaciju vozi samo prijevoznik Flixbus. Prvi autobusi u danu polaze na svoje putovanje na navedenoj ruti u 14:45. Mnogo autobusnih prijevoznika garantira znatan broj ruta.

  Puno polazaka daje priliku da si i strani i domaći putnici planiraju polazak u konkretan sat i vrijeme ali i da prema tom organiziraju svoj prijevoz do sobe. Istaknimo i da poduzeća za buseve na ovoj konkretnoj relaciji u 24 sata uobičajeno kreću na put 1 put sa polaskom u 14:45.

  U tijeku prelaska puta autobus stane do 1 puta, a za tih pauzi možete pojesti sendvič kojega ste eventualno ponijeli sa sobom na put ili porazgovarati sa svojim suputnikom. Okvirna cijena spomenutog putovanja je 594 HRK.

  Svoj put autobusom uz Vollo možete isplanirati iz svoga doma. U slučaju da želite na glavni autobusni kolodvor znajte da ste kada dođete tamo u prilici kontaktirati na šalteru za informacije u vezi kakvih specifičnih pitanja, kao i za akcije, novosti i obavijesti.

  Lista prijevoznika Vinkovci - Prag

  Jedini prijevoznik koji vozi ovu liniju je Flixbus.

  Autobusni kolodvor Vinkovci

  Za one umorne tu su caffe barovi i fast food objekti u kojima možete predahnuti dok čekate na svoj bus. Busni kolodvor može, dođete li puno ranije od vremena kretanja vašeg autobusa, ponuditi uistinu gomilu kolodvorskih sadržaja i usluga.

  Od ostalih dodatnih sadržaja i usluga na kolodvoru po potrebi potražite: pekarnicu, trgovinu, kao i bankomate i mjenjačnicu. Samo kratka napomena, osigurajte si kovanice za: toalet, garderobu i parking, odnosno nemojte sa novčanicom od 100 kuna plaćati cca 3 HRK za toalet.

  Nije ni malo kul da autobus i hrpa putnika čekaju samo tebe. Osigurajte da budete u pravo vrijeme na kolodvoru.

  Putovanje Vinkovci - Prag

  Informacija o liniji mogla bi vam poboljšati vrijeme provedeno na putu. Prije nego krenete na put bez ikakva suzdržavanja pitajte ide li autobus za kojega kupujete kartu autocestom.

  Naime, putovanje autocestom znači vožnju koja je brža i sigurnija za putnika. Ipak nerijetko vrijedi da je putovanje interesantnije idemo li lokalnim cestama, jer tim putem smo u prilici razgledavati kako izgledaju mjesta kojima prolazimo vozeći se busem.

  Istina je da ćete autocestom stići prije, budući da vam je idući njom potrebno otprilike 7 sati. Lokalnim cestama trebat će vam dulje te tim putem nerijetko i preko sat vremena budete u zaostatku.

  Autobusni kolodvor Prag

  U Prgu odite do obližnjeg birca pa odahnite i popijte kavicu, a onda dolazi vrijeme da se smjestite u sobi i potom odete u obilazak. Po dolasku na autobusni kolodvor savjetujemo da se riješite prtljage koja ionako samo smeta i predate ju na čuvanje u garderobu, a ukoliko je krcata, tj. da nema mjesta istražite postoji li oko kolodvora druga garderoba kojom bi se mogli poslužiti.

  Oprema autobusa na relaciji Vinkovci - Prag

  Autobusi na ruti od Vinkovcia do Prga opremljeni su sa klimom, TV-om i WiFi internetom, a neki imaju čak utičnice za napajanje pa ćete imati priliku priključiti svoj tablet. Prije svega, istina je da se u autobusu katkad nađe i minijaturni toalet za putnike, no, ovo je izuzeće i ne valja se na tu opciju oslanjati.

  Domaći i strani turisti se pokušavaju odmah po ulasku u bus spojiti na internet pa zbog slabe veze dolazi do nemogućnosti korištenja usluge. Internet signal u busu često ne radi najbolje.

  Zašto je autobus najbolji odabir na liniji Vinkovci - Prag

  Usporedimo sada autobus s drugim istaknutim sredstvima za prijevoz. Put od Vinkovcia do Prga pokriven je različitim vozilima. Najznačajnija prijevozna sredstva na liniju su ova: automobil, autobus, vlak i avion.

  Govoreći o automobilu imajmo na umu cestarinu. Za primjer, nedostatak automobila je taj što automobilsko gorivo drži cijenu, a to zaista nije isključivi trošak. Ispočetka se automobil doima kao bez premca najbolje rješenje.

  Dakle, ne postoji mogućnost pa da možete birati među hrpom polazaka, ali ste slobodni i u prilici osigurati si duge sate za put. Mana putovanja vlakom jest ta da je broj linija osjetno manji, a putovanje osjetno dulje.

  Nema sumnje, autobus jamči udobnost i sigurnost vožnje. Prijevoz busom jamči široko povoljne cijene jednosmjernih i dvosmjernih karata.

  Avionom je putovanje kraće je i skuplje. Računajte, također, vrijeme i novac potreban za dolazak s aerodroma do smještaja. Već svi znaju da avionske piste nisu i ne mogu biti u gradskim središtima, no moraju biti Ipozicionirani u njegovoj oklici.

  Gradovi i mjesta koja prolaze autobusi na liniji Vinkovci - Prag

  Putujući autobusom prolazite uistinu puno mirnih i poviješću bogatih gradova i mjesta. Vožnja autocestom zna biti dosadnjikava, jednolična te čak i naporna pa zato kada uđete u kakav grad upijajte, odnosno promatrajte baš sve.

  Iskoristite to vrijeme i uživajte promatrajući ih.

  O Vinkovciu

  U ovom gradu ne zaboravite gradske znamenitosti, a ako niste sigurni koje su ponajviše bitne definitivno se konzultirajte s mještanima, iliti pitajte gdje je smještena kakva turistička agencija a u okviru se koje mogu dobiti vodiči. U Vinkovciu prvo prošećite i razgledajte centar.

  Centralni gradski trg poslastica je za one željne neprestane gradske vreve. Na trgu ćete vidjeti grad u njegovom najužurbanijem ritmu.

  Zanimaju li vas sakralne gradnje pratite gradske putokaze, odnosno pitajte mještane ili pretražite web. Ovo je mjesto povijesno gledano zaista bitno poviješću te je prava šteta ne dati si dovoljno vremena za njegovo obilaženje.

  O Prgu

  Vjerujemo da ste birali ovaj grad jer na najbolji način spaja netaknuti duh prirode, ne samo kroz svoje parkove nego i kroz okolicu, i suvremen, odnosno moderan ovdašnji životni stil. Bilo da želite posjetiti skrivena prirodna blaga, bilo da želite svjedočiti povijesnim bogatstvima i diviti se tamošnjim građevinama Prag je za vas najbolja destinacija.

  Ako biste htjeli nastaviti putovati u druge europske destinacije sigurni smo da ćete bez imalo frke pronaći svoju destinaciju na Vollo.hr, a ako vam je pak želja detaljnije istražili Hrvatsku, prelažemo da razmislite o ovima: Rovinj, Crikvenica, Zadar, Šibenik i Split. Za one koji ne ljube toliko plaže i Sunce, već su ljubitelji kontinentalnih područja u RH tu su: Osijek, Požega, Samobor, Varaždin, Vukovar i Zagreb.