Autobus - vozni red

14:00 13:10
Date: 18.12.2018.
14:00 13:10
23:10h 1
Učitavanje...
509.45 HRK
1
14:00 14:45
Date: 18.12.2018.
14:00 14:45
0:45h 1
Učitavanje...
516.84 HRK
1

O putovanju

Iz: Vinkovci, HR Za: Köln, DE
Udaljenost
Buses 2
Prosječno trajanje puta 23 h 30 min
Cijena karte od 509.5 HRK

Bus prijevoznici na ovoj liniji

  Vinkovci - Keln

  Na putovanju od Vinkovcia do Kelna slijedi vožnja tijekom koje prolazite ukupno 1.346 km. Ovo putovanje je definitivno mirno i sigurno.

  Nove i sigurne autoceste čine da ste bezbrižni, opušteni, ali i da odmorite. Bitno je naglasiti da autobus na ruti Vinkovci - Keln kreće skoro svaki dan.

  Spomenutu rutu vozi samo prijevoznik Flixbus. Značajan broj tvrtki za prijevoz putnika autobusom osigurava puno polazaka u danu. Autobusi kreću prvi put u danu na svoje putovanje do navedenog grada u 14:45.

  Puno polazaka na najbolji mogući način omogućava da domaći i inozemni putnici planiraju dolazak u grad u točno određeno vrijeme tako da si prema tom dogovore svoj prijevoz do apartamana. Valja spomenuti i da autobusne tvrtke na dotičnoj ruti u okviru jednog dana najčešće voze 2 puta sa polaskom u 14:45.

  Okvirna cijena dotična puta je 564 HRK. Dok putuje autobus staje do 1 puta, a za tih pauzi možete popiti brzinsku kavicu iz aparata i porazgovarati sa suputnikom.

  Za slučaj da trebate na autobusni kolodvor sjetite se da ste ondje u prilici kontaktirati na šalteru za informacije u vezi kakvih specifičnih pitanja, kao i za novosti, akcije, obavijesti i novi vozni red. Svoj put autobusom uz Vollo možete organizirati iz svoga doma.

  Lista prijevoznika Vinkovci - Keln

  Jedini prijevoznik koji vozi ovu liniju je Flixbus.

  Autobusni kolodvor Vinkovci

  Kolodvor za autobuse može, stignete li puno ranije od vremena kada vam bus kreće, ponuditi zaista velik broj svojih sadržaja i usluga. Za one koji se nisu naspavali tu su caffe barovi i fast food objekti u kojima možete predahnuti dok čekate na svoj bus.

  Jednostavna napomena, pripremite si sitan novac za: garderobu i toalet, odnosno nemojte sa 200 HRK plaćati primjerice 3 HRK za WC na kolodvoru. Od ostalih kolodvorskih usluga na kolodvoru po potrebi potražite: bankomate i mjenjačnicu, trgovine mješovitom robom i pekare.

  Nije neka fora da vozač i ostali putnici nervozno iščekuju tebe. Vodite računa o tome da se vratite i budete na vrijeme na kolodvoru.

  Putovanje Vinkovci - Keln

  Informacija o ruti mogla bi vam olakšati putovanje. Prije puta bez ikakva suzdržavanja pitajte ide li taj autobus kojega pikirate autocestom ili tamošnjom lokalnom cestom.

  Naime, putovanje autocestom jamči vožnju koja je sigurnija i udobnija za putnika. Ipak uglavnom vrijedi da je putovanje zanimljivije krenemo li lokalnim cestama, jer time smo u prilici uočavati kako žive stanovnici mjesta i gradova paralelno kojih prolazimo.

  Cestama koje su lokalne trebat će vam duže da stignete kamo ste naumili te tim putem nekada i više od jednog sata budete u zaostatku. U redu, istina je da ćete autocestom stići prije, budući da vam njom treba otprilike 12 sati.

  Autobusni kolodvor Keln

  U Kelnu krenite do obližnjeg bara pa upijajte novi grad i njegove ljude dok ispijate svoj espresso, a onda dolazi vrijeme da krenete istraživati grad. Kad dođete na vaš autobusni kolodvor savjetujemo da stavite svoju prtljagu u garderobu, a u slučaju da je ona zauzeta pitajte postoji li neka druga garderoba.

  Oprema autobusa na relaciji Vinkovci - Keln

  Autobusi na ruti od Vinkovcia do Kelna opremljeni su sa TV prijamnicima i klimom, a neki imaju čak utičnice za napajanje pa ćete imati priliku priključiti svoj uređaj da se napuni. Prije svega, istina je da se ponekad u busu nađe i toalet za putnike, no, ovo je iznimika i ne valja se na tu opciju oslanjati.

  WiFi signal u busu nerijetko šteka. Domaći i strani turisti se pokušavaju u isti čas spojiti na internet pa zbog slabe veze dolazi do praktički neupotrebljivosti ove usluge.

  Zašto je autobus najbolji odabir na liniji Vinkovci - Keln

  Usporedimo sada autobus s drugim prijevoznim sredstvima. Put od Vinkovcia do Kelna pokriven je raznim vozilima. Najprimjerenija prijevozna sredstva na liniju su ova: automobil, autobus, vlak i avion.

  Za primjer, nedostatak automobila je taj što automobilsko gorivo drži cijenu, a to očigledno nije sami trošak. U prvi mah se automobil čini kao ponajbolje rješenje. Govoreći o automobilu ne zaboravimo cestarinu.

  Mana putovanja vlakom jest ta da općenito vrijedi manjak linija i višak sati na putu. Dakle, niste si slobodni birati među velikim brojem polazaka, ali ste u situaciji izdvojiti si puste sate za put.

  Prijevoz busom jamči pristupačne cijene bilo jednosmjernih, bilo dvosmjernih karata. Nema sumnje, autobus jamči udobnost, visoku kvalitetu i sigurnost vožnje.

  Svima je jasno i znaju da avionske piste nisu i ne mogu biti u središtima grada, no moraju biti smješteni izvan njega. Računajte, također, vrijeme i novac potreban za dolazak do grada s aerodroma. Visina cijene avionske karte ide pod ruku s kraćim vremenom putovanja.

  Gradovi i mjesta koja prolaze autobusi na liniji Vinkovci - Keln

  Vožnja autocestom zna biti naporna zbog jednoličnosti pa zato po ulasku u kakav grad promatrajte baš sve. Vozeći se autobusom prolazite ogroman broj zanimljivih mjesta i gradova.

  Dobro ih promotrite i usput isplanirajte svoje sljedeće putovanje.

  O Vinkovciu

  U Vinkovciu prvo prošećite i razgledajte centar. U ovom gradu ne zaboravite gradske znamenitosti, a ako niste sigurni koje su za grad najvažnije svakako se konzultirajte s s ondašnjim ljudima, tj. pitajte gdje je smještena kakva turistička agencija gdje se mogu dobiti vodiči.

  Na trgu ćete vidjeti grad u njegovom pomalo divljem ritmu. Središnji gradski trg poslastica je za one željne ritma grada.

  Zanimaju li vas sakralne gradnje pratite gradske putokaze, odnosno pitajte mještane ili pretražite internet stranice tog sadržaja. Ovo je mjesto bogato poviješću te je prava šteta ne osigurati si dovoljno vremena za njegovo upoznavanje.

  O Kelnu

  Najvjerojatnije ste birali ovaj grad jer na najbolji način spaja ponajljepše prirodne ljepote, ne samo kroz svoje parkove nego i kroz gradsko okružje, i suvremen tj. urbani životni stil. Bilo da želite posjetiti prekrasne prirodne oaze, bilo da želite svjedočiti glavnim povijesnim vrednotama i diviti se tamošnjim građevinama Keln je za vas najbolje odredište.

  Za ljubitelje kontinentalnih područja u RH tu su: Požega, Slavonski Brod, Vukovar i Zagreb. Ako bi željeli nastaviti putovanje u druge europske destinacije sigurni smo da ćete praktički odmah pronaći svoju destinaciju na Vollo.hr, a ako rađe želite detaljnije istražili Hrvatsku, razmislite o ovima: Umag, Rovinj, Novi Vinodolski, Zadar, Pag i Dubrovnik.