Autobus - vozni red

10:05 21:45
Date: 18.12.2018.
10:05 21:45
11:40h 8
Učitavanje...
295 HRK
1

O putovanju

Iz: Vinkovci, HR Za: Vienna, AT
Udaljenost
Buses 1
Prosječno trajanje puta 11 h 40 min
Cijena karte od 285.2 HRK

Bus prijevoznici na ovoj liniji

  Vinkovci - Beč

  Ovo putovanje je definitivno mirno i sigurno. Na ruti od Vinkovcia do Beča slijedi vožnja za koje prelazite ukupno 521 km.

  Valja naglasiti da autobus na ruti Vinkovci - Beč putuje u pravilu praktički svakoga dana. Nove i sigurne prometnice čine da ste bezbrižni, opušteni, ali i da odmorite.

  Prvi busevi u danu polaze na svoje putovanje na opisanoj relaciji u 10:05. Značajan broj autobusnih poduzeća garantira i više nego dovoljan broj dnevnih autobusnih linija. Tu liniju prelaze mnogobrojni autobusni prijevoznici, a prvi među njima je prijevoznik Črnja tours.

  Puno polazaka omogućava da si i strani i domaći putnici planiraju put u određeni sat ali i da prema tom dogovore svoj prijevoz do apartamana. Valja spomenuti i da prijevoznici na ovoj liniji u jednom danu uglavnom polaze 2 puta i to od 10:05 do 12:00.

  Putujući autobus napravi pauzu od 7 do 8 puta, a za tih pauzi možete popiti brzinsku kavicu iz aparata i porazgovarati sa suputnikom. Okvirna, odnosno prosječna cijena toga puta je 273 HRK.

  Svoj put autobusom uz Vollo možete planirati iz vlastita doma. U slučaju da morate na glavni autobusni kolodvor podsjećamo da ste tamo u prilici kontaktirati osobu zaposlenu na šalteru za informacije u vezi kakvih nedoumica, kao i za obavijesti, novosti, akcije i novi vozni red.

  Lista prijevoznika Vinkovci - Beč

  • Črnja tours
  • CROATIA BUS d.o.o

  Autobusni kolodvor Vinkovci

  Autobusni kolodvor može, pristignete li ranije od vremena polaska busa, ponuditi brojnost vlastitih sadržaja i usluga. Za one umorne tu su lokalni, ili bolje reći kolodvorski caffe barovi u kojima možete naručiti brzinsku kavu.

  Samo kratka napomena, izdvojite si kovanice za: toalet, garderobu i parking, odnosno nemojte sa 100 kn plaćati npr. 3 HRK za kolodvorski toalet. Od ostalih kolodvorskih usluga na kolodvoru po potrebi potražite: trgovine mješovitom robom, pekare, bankomate, mjenjačnicu i parking.

  Nije neka fora da vozač i svi putnici s nestrpljenjem očekuju tebe. Obratite pažnju na to da bar pet minuta prije busa budete na kolodvoru.

  Putovanje Vinkovci - Beč

  Informacija o ruti mogla bi vam uljepšati, odnosno olakšati putovanje. Uoči putovanja potrudite se saznati, odnosno pitajte ide li bus kojega birate manjim lokalnim cestama ili autocestom.

  Naime, putovanje autocestom jamči vožnju koja je ne samo sigurnija, nego i brža i udobnija za putnika. Ipak vrlo često vrijedi da je putovanje zabavnije idemo li lokalnim cestama, jer time smo u prilici promatrati kako ti gradovi i mjesta dišu.

  Cestama koje su lokalne trebat će vam više vremena te nekada tim putem i više od sat vremena budete u zaostatku. Nema sumnje da ćete autocestom doputovati brže, budući da vam njom treba otprilike 5 sati.

  Autobusni kolodvor Beč

  Kad dođete na vaše odredište savjetujemo da stavite svoju prtljagu u garderobu, a ukoliko je krcata, tj. da nema mjesta raspitajte se postoji li neka druga garderoba. U Beču se prošećite do obližnjeg caffe bara pa odahnite i popijte kavicu, a onda dolazi vrijeme da vaša avantura u novom gradu počne.

  Oprema autobusa na relaciji Vinkovci - Beč

  Prije svega, istina je da se ponekad u busu nađe i toalet za putnike, no, ovo je prije iznimka nego pravilo i ne valja se na tu mogućnost oslanjati. Autobusi na liniji od Vinkovcia do Beča opremljeni su sa TV prijamnicima i klimom, a neki imaju čak utičnice za napajanje pa ćete imati odličnu priliku priključiti svoj smartphone.

  Internet mreža u busu nerijetko šteka. I inozemni i domaći turisti se pokušavaju instant spojiti na internet pa zbog slabe veze dolazi do njena pucanja i nemogućnosti korištenja net-a.

  Zašto je autobus najbolji odabir na liniji Vinkovci - Beč

  Usporedimo sada autobus s ostalim prijevoznim sredstvima. Najbolja prijevozna sredstva na liniju su ova: automobil, autobus, vlak i avion. Put od Vinkovcia do Beča pokriven je različitim vozilima.

  Govoreći o automobilu pridružimo računici cestarinu. U prvi mah se automobil čini kao bez premca najbolje rješenje. Za primjer, nedostatak automobila je taj što litra goriva drži cijenu, a to uistinu nije isključivi trošak.

  Dakle, niste si slobodni birati među velikim brojem polazaka, ali ste slobodni raščistiti si duge sate za put. Negativnost vlaka jest ta da na putu provedete sate i sate, a linije između kojih možete birati prilično su oskudne.

  Prijevoz autobusom jamči pristupačne cijene jednosmjernih i dvosmjernih karata. Nema sumnje, autobus jamči udobnost, visoku kvalitetu i sigurnost vožnje.

  Visina cijene avionske karte ide pod ruku s kraćim vremenom putovanja. Računajte, također, vrijeme i novac potreban da bi uopće došli do aerodroma, a kasnije i s aerodroma do grada u koji ste se uputili. Već svi znaju da zračne luke nisu i ne mogu biti u blizini gradskog središta, nego definitivno moraju biti smješteni izvan njega.

  Gradovi i mjesta koja prolaze autobusi na liniji Vinkovci - Beč

  Putujući autobusom prolazite ogroman broj lijepih gradova i mjesta. Vožnja autocestom zna biti dosadna i jednolična pa zato nakon što uđete u kakav grad upijajte, odnosno promatrajte baš sve.

  Putujući od Vinkovcia do Beč proći ćete: Vukovar, Osijek, Đakovo, i Slavonski Brod. Uživajte promatrajući ih i paralelno planirajući svoje sljedeće putovanje.

  O Vinkovciu

  U Vinkovciu prvo prošećite i vidite centar. U ovom gradu nemojte smetnuti s uma gradske znamenitosti, a ako niste sigurni koje su za turiste obavezne za obići bez imalo ustručavanja se konzultirajte s s ondašnjim ljudima, tj. pitajte gdje se nalazi kakva turistička agencija a u okviru se koje mogu dobiti vodiči.

  Na trgu ćete vidjeti grad u njegovom pomalo divljem ritmu. Glavni gradski trg poslastica je za one željne neprestane gradske vreve.

  Ako su vam bitne sakralne gradnje pratite gradske putokaze, odnosno pitajte mještane ili pretražite net. Ovo je mjesto bogato poviješću te je prava šteta ne ukrasti si dovoljno vremena za njegovo obilaženje.

  O Beču

  Bilo da želite posjetiti prekrasne prirodne oaze, bilo da želite svjedočiti glavnim povijesnim vrednotama i diviti se tamošnjim građevinama Beč je vaša destinacija. Izgleda da ste birali ovaj grad jer na odličan način spaja prirodne ljepote, ne samo kroz svoje parkove nego i kroz gradsko okružje, i urbani, moderan, ovdašnji životni stil.

  Želite li nastaviti svoj put u druge europske destinacije sigurni smo da ćete za koji trenutak pronaći svoju destinaciju na Vollo.hr, a ako vam je pak želja detaljnije istražili Hrvatsku, tu su: Umag, Rijeka, Split, Makarska i Dubrovnik. Za one koji ne ljube toliko plaže i Sunce, već su ljubitelji kontinentalnih područja u RH tu su: Osijek, Požega, Samobor, Varaždin, Vukovar i Zagreb.