Autobus - vozni red

18:10 15:15
Date: 13.12.2018.
18:10 15:15
21:05h 1
Učitavanje...
435.95 HRK
1
18:10 10:20
Date: 13.12.2018.
18:10 10:20
16:10h 1
Učitavanje...
376.15 HRK
1
22:05 18:40
Date: 13.12.2018.
22:05 18:40
20:35h 1
Učitavanje...
398.99 HRK
1
22:05 16:45
Date: 13.12.2018.
22:05 16:45
18:40h 1
Učitavanje...
362.04 HRK
1

O putovanju

Iz: Varaždin, HR Za: Köln, DE
Udaljenost
Buses 4
Prosječno trajanje puta 18 h 45 min
Cijena karte od 362 HRK

Bus prijevoznici na ovoj liniji

  Varaždin - Keln

  Ovo putovanje je definitivno udobno, ali i sigurno. Na ruti od Varaždina do Kelna slijedi vožnja tijekom koje prolazite ukupno 1.033 km.

  Vrijedi naglasiti da autobus na ruti Varaždin - Keln polazi praktički svakoga dana. Nove ceste čine da ste za putovanja bez brige i opušteni.

  Značajan broj autobusnih prijevoznika garantira i više nego dovoljan broj dnevnih autobusnih linija. Ovu relaciju vozi samo prijevoznik Flixbus. Busevi prvi put u danu kreću na svoje putovanje na navedenoj ruti u 22:25.

  Puno polazaka omogućava da domaćini i turisti planiraju putovanje u točno određeno vrijeme tako da prema tom organiziraju svoj prijevoz do smještaja. Valja spomenuti i da autobusne tvrtke na dotičnoj ruti u 24 sata u glavnini voze 2 puta sa polaskom u 22:25.

  Okvirna, odnosno prosječna cijena dotična putovanja je 412 HRK. Kod putovanja autobus zastane do 1 puta, a za tih pauzi možete obaviti eventualno propušten telefonski poziv, odgovoriti na mail ili jednostavno malo predahnuti i razgibati noge.

  Za slučaj da morate na glavni autobusni kolodvor podsjećamo da ste kada dođete tamo u prilici priupitati zaposlenika na šalteru za informacije u vezi kakvih nedoumica, kao i za obavijesti, novosti, akcije i novi vozni red. Svoj put busom uz Vollo možete planirati iz svoga doma.

  Lista prijevoznika Varaždin - Keln

  Jedini prijevoznik koji vozi ovu liniju je Flixbus.

  Autobusni kolodvor Varaždin

  Kolodvor za autobuse može, stignete li ranije od vremena kretanja busa, ponuditi brojnost tamošnjih sadržaja i usluga. Za one koji se nisu naspavali tu su caffe barovi idealni za jednu kratku crnu kavu za razbuđivanje.

  Od ostalih sadržaja na kolodvoru po potrebi potražite: bankomate i mjenjačnicu, trgovine mješovitom robom i pekare. Samo kratka napomena, osigurajte si kovanice za: WC i garderobu, odnosno nemojte sa 200 HRK plaćati cca 3 HRK za toalet.

  Osigurajte da bar pet minuta prije busa budete na kolodvoru. Nije ni malo kul da svi ostali putnici i vozač čekaju samo tebe.

  Putovanje Varaždin - Keln

  Prije nego krenete na put svakako se raspitajte ide li vaš bus autocestom ili manjim prometnicama. Informacija o ruti mogla bi vam olakšati vrijeme na putu.

  Naime, putovanje autocestom znači vožnju koja je brža i sigurnija za putnika. Ipak uglavnom vrijedi da je putovanje zanimljivije krenemo li lokalnim cestama, jer time smo u prilici razgledavati kako žive stanovnici mjesta i gradova paralelno kojih prolazimo.

  Nema sumnje da ćete autocestom doputovati brže, budući da vam njom treba prosječno 10 sati. Starijim cestama trebat će vam duže da stignete kamo ste naumili te često tim putem i više od jednog sata budete u zaostatku.

  Autobusni kolodvor Keln

  Kada stignete na autobusni kolodvor svojeg odredišta savjetujemo da se riješite prtljage koja ionako samo smeta i predate ju na čuvanje u garderobu, a ako je ona zauzeta saznajte postoji li oko kolodvora druga garderoba kojom bi se mogli poslužiti. U Kelnu se prošećite do obližnjeg bara pa ispijajući svoj espresso guštajte u za vas svježem okruženju, a onda dolazi vrijeme da se bacite u nepoznato i počnete s istraživanjem.

  Oprema autobusa na relaciji Varaždin - Keln

  Prije svega, istina je da se u autobusu katkad nađe i WC za putnike, no, ovo je rijetkost i ne valja se na tu mogućnost oslanjati. Autobusi na liniji od Varaždina do Kelna opremljeni su sa klimom i WiFi-jem, a neki imaju čak utičnice za napajanje pa ćete biti u mogućnosti priključiti svoj tablet.

  Domaći i strani putnici se pokušavaju instant spojiti na internet pa zbog slabe veze dolazi do praktički neupotrebljivosti ove usluge. Internet u busu često ne radi najbolje.

  Zašto je autobus najbolji odabir na liniji Varaždin - Keln

  Najbolja prijevozna sredstva na liniju su ova: automobil, autobus, vlak i avion. Put od Varaždina do Kelna pokriven je brojnim vozilima. Usporedimo sada autobus s ovdje iznesenim prijevoznim sredstvima.

  Isprva se automobil čini kao bez premca najbolje rješenje. Govoreći o automobilu uzmimo u obzir cestarinu. Za primjer, nedostatak automobila je taj što tank drži cijenu, a to očigledno nije sami trošak.

  Nedostatak vlaka jest ta da je oskudan broj dostupnih linija, a ogroman broj sati na putu. Dakle, ne postoji mogućnost pa da možete birati među brojnim polazaka, ali ste u prilici izdvojiti si mnogobrojne sate za put.

  Bus jamči pristupačne cijene svih karata. Nema sumnje, autobus jamči iskustvo vozača, dobru opremljenost busa i sigurnost vožnje.

  Svima je jasno i znaju da aerodromi nisu i ne mogu biti u blizini gradskog središta, nego definitivno moraju biti Ipozicionirani u njegovoj široj okolici. Kratkoću putovanja avionom, nadoknađuje visina cijene. Računajte, također, vrijeme i novac potreban za dolazak do aerodroma te s njega do smještaja.

  Gradovi i mjesta koja prolaze autobusi na liniji Varaždin - Keln

  Vožnja autocestom zna biti dosadna i jednolična pa zato po ulasku u kakav grad upijajte, odnosno promatrajte baš sve. Vozeći se autobusom prolazite cijeli niz zanimljivih mjesta i gradova.

  Uživajte promatrajući ih i paralelno planirajući svoje sljedeće putovanje.

  O Varaždinu

  U ovom gradu tijekom obilaska posjetite i gradske znamenitosti, a ako niste sigurni koje su za turiste obavezne za obići definitivno se konzultirajte s starosjediocima i gradskim znancima, iliti pitajte u kojem je dijelu grada smještena kakva turistička agencija gdje se mogu dobiti vodiči. U Varaždinu prvo razgledajte centar.

  Središnjica grada, tj. glavni trg, poslastica je za one željne ritma grada. Na trgu ćete vidjeti grad u njegovom pomalo divljem ritmu.

  Ako su vam bitne sakralne gradnje pratite gradske putokaze, odnosno pitajte mještane ili pretražite web stranice tog sadržaja. Ovo je područje bogato poviješću te je prava šteta ne uzeti si dovoljno vremena za njegovo obilaženje.

  O Kelnu

  Bilo da želite posjetiti skrivene prirodne ljepote, bilo da želite svjedočiti glavnim povijesnim vrednotama i diviti se tamošnjim građevinama Keln je neupitno vaše odredište. Vjerujemo da ste birali ovaj grad jer na divan način spaja svo zelenilo i svu ljepotu prirode, ne samo kroz svoje parkove nego i kroz gradsko okružje, i suvremen, odnosno moderan stil života.

  Želite li nastaviti putovati dalje u druge europske destinacije sigurni smo da ćete bez problema pronaći svoju destinaciju na Vollo.hr, a ako biste radije detaljnije istražili Hrvatsku, razmotrite: Umag, Rijeka, Zadar, Split i Dubrovnik. Za totalne fanove kontinentalnih područja u RH tu su: Požega, Slavonski Brod, Vukovar i Zagreb.