Autobus - vozni red

16:15 04:30
Date: 27.05.2019.
16:15 04:30
12:15h 9
Učitavanje...
444 HRK
1
16:15 04:30
Date: 27.05.2019.
16:15 04:30
12:15h 9
Učitavanje...
266 HRK
1

O putovanju

Iz: Umag, HR Za: Pforzheim, DE
Udaljenost
Buses 2
Prosječno trajanje puta 12 h 15 min
Cijena karte od 258.3 HRK

Bus prijevoznici na ovoj liniji

  Umag - Pforzheim

  Ovo putovanje je zasigurno sigurno i udobno. Na liniji od Umaga do Pforzheima slijedi vožnja koja iziskuje prelazak ukupno 801 km.

  Vrijedi naglasiti da autobus na ruti Umag - Pforzheim ide na put gotovo svaki dan. Novoizgrađene prometnice čine da budete opušteni i da se odmorite za putovanja.

  Mnogo autobusnih poduzeća stavlja na tržište mnogo linija na ruti između kojih onda možete birati. Autobusi kreću prvi put u danu na svoje putovanje na opisanoj relaciji u 16:15. Ovu relaciju vozi samo prijevoznik Črnja tours.

  Puno polazaka pruža odličnu priliku da svi putnici, bilo domaći, bilo inozemni planiraju putovanje u određeni sat ali i da prema tom planiraju svoj prijevoz do apartamana. Naglasimo i da poduzeća za buseve na ovoj liniji u danu u glavnini prometuju 1 put sa polaskom u 16:15.

  Dok putuje autobus zastane do 9 puta, a za te pauze možete pojesti sendvič kojega ste eventualno ponijeli sa sobom na put ili porazgovarati sa svojim suputnikom. Okvirna cijena dotična putovanja je 444 HRK.

  U slučaju da morate na busni kolodvor znajte da ste tamo u prilici priupitati zaposlenika na šalteru za informacije u vezi kakvih specifičnih pitanja, kao i za akcije, novosti i obavijesti. Svoj put busom uz Vollo možete organizirati iz svoga doma.

  Lista prijevoznika Umag - Pforzheim

  Jedini prijevoznik koji vozi ovu liniju je Črnja tours.

  Autobusni kolodvor Umag

  Za one iscrpljene tu su caffe barovi i fast food objekti u kojima možete predahnuti dok čekate na svoj bus. Autobusni kolodvor može, pristignete li ranije od vremena kada vam bus kreće, ponuditi uistinu gomilu dodatnih sadržaja i usluga.

  Brzinska napomena, pripremite si sitan novac za: parking, garderobu i toalet, odnosno nemojte sa 100-200 HRK plaćati cca 3 HRK za uslugu toaleta. Od ostalih usluga i sadržaja na kolodvoru po potrebi potražite: trgovine mješovitom robom, pekare, bankomate, mjenjačnicu i parking.

  Obratite pažnju na to da se nacrtate u ispravno vrijeme na kolodvoru. Nije baš zgodno da bus, tj. vozač i ostali putnici čekaju samo tebe.

  Putovanje Umag - Pforzheim

  Prije putovanja svakako provjerite ide li vaš bus autocestom ili manjim prometnicama. Informacija o liniji mogla bi vam olakšati vožnju.

  Naime, putovanje autocestom znači vožnju koja je sigurnija, udobnija i brža za putnika. Ipak obično vrijedi da je putovanje zanimljivije krenemo li lokalnim cestama, jer na taj način smo u prilici vidjeti kako izgledaju mjesta kojima prolazimo vozeći se busem.

  Istina je da ćete autocestom putovati manje, budući da vam je idući njom potrebno cca 7 sati. Lokalnim cestama trebat će vam više te nekada tim putem i više od sat vremena budete u zaostatku.

  Autobusni kolodvor Pforzheim

  U Pforzheimu prošetajte do obližnjeg caffe bara pa upijajte novi grad i njegove ljude dok ispijate svoj espresso, a onda dolazi vrijeme da se bacite u nepoznato i počnete s istraživanjem. Kada stignete na vaš autobusni kolodvor savjetujemo da kofere predate u garderobu, a za slučaj da je krcata, tj. da nema mjesta pitajte postoji li neko drugo mjesto za odlaganje prtljage u blizini.

  Oprema autobusa na relaciji Umag - Pforzheim

  Prije svega, istina je da se nekad u autobusu nađe i toalet za putnike, no, ovo je izuzeće i ne valja se na tu mogućnost oslanjati. Autobusi na relaciji od Umaga do Pforzheima opremljeni su sa TV prijamnicima i klimom, a neki imaju čak utičnice za napajanje pa ćete biti u prilici priključiti svoj smartphone.

  Turisti se pokušavaju instant spojiti na internet pa zbog slabe veze dolazi do praktički neupotrebljivosti ove usluge. Internet u busu nije najbolji, odnosno nerijetko šteka.

  Zašto je autobus najbolji odabir na liniji Umag - Pforzheim

  Najučestalija prijevozna sredstva na liniju su ova: automobil, autobus, vlak i avion. Usporedimo sada autobus s iznesenim sredstvima za prijevoz. Put od Umaga do Pforzheima pokriven je raznovrsnim vozilima.

  Ispočetka se automobil čini kao idealno rješenje. Za primjer, nedostatak automobila je taj što gorivo drži cijenu, a to definitivno nije jedini trošak. Govoreći o automobilu uzmimo u obzir cestarinu.

  Dakle, niste u prilici birati među hrpom polazaka, ali ste slobodni i u prilici odvojiti si puste sate za put. Očita negativnost vlaka jest ta da na putu provedete sate i sate, a linije između kojih možete birati prilično su oskudne.

  Busni prijevoz jamči svima pristupačne cijene jednosmjernih i povratnih karata. Nema sumnje, autobus jamči udobnost i sigurnost vožnje.

  Već svi znaju da piste za slijetanje aviona nisu i ne mogu biti u neposrednoj blizini centra grada, nego definitivno moraju biti izgrađeni izvan njega. Računajte, također, vrijeme i novac potreban da biste došli do aerodroma, a potom od njega do smještaja. Koliko je putovanje avionom kraće, toliko je skuplje.

  Gradovi i mjesta koja prolaze autobusi na liniji Umag - Pforzheim

  Vožnja autocestom zna biti dosadna i jednolična pa zato nakon što dođete u kakav grad upijajte baš sve. Krenuvši na put autobusom prolazite cijeli niz lijepih gradova i mjesta.

  Putujući od Umaga do Pforzheim proći ćete: Pula, Rovinj, Poreč, i Novigrad. Iskoristite priliku i promatrajte ih.

  O Umagu

  U Umagu prvo prošećite i razgledajte centar. U ovom gradu proučite i gradske znamenitosti, a ako niste sigurni koje su za grad najvažnije svakako se konzultirajte s starosjediocima i gradskim znancima, ili pitajte gdje je kakva turistička agencija u kojoj se mogu dobiti vodiči.

  Središnji gradski trg poslastica je za one željne neprestane gradske vreve. Na trgu ćete vidjeti grad u njegovom najživljem ritmu.

  Zanimaju li vas sakralne gradnje pratite gradske putokaze, odnosno pitajte mještane ili pretražite internet stranice tog sadržaja. Ovo je mjesto bogato poviješću te je prava šteta ne odvojiti si dovoljno vremena za njegovo razgledavanje i upoznavanje.

  O Pforzheimu

  Bilo da želite posjetiti krasne komadiće prirode, bilo da želite svjedočiti glavnim povijesnim vrednotama i diviti se impresivnim građevinama Pforzheim je neupitno vaše odredište. Vjerujemo da ste birali ovaj grad jer na ponajbolji način spaja prirodne ljepote, ne samo kroz svoje parkove nego i kroz okolicu, i urbani, moderan, ovdašnji životni stil.

  Za prave zaljubljenike kontinentalnih područja u RH tu su: Osijek, Požega, Vukovar i Zagreb. U slučaju da biste htjeli nastaviti svoj put u druge europske destinacije sigurni smo da ćete gotovo instant pronaći svoju destinaciju na Vollo.hr, a ako želite detaljnije istražili Hrvatsku, imate ove: Umag, Rovinj, Novi Vinodolski, Zadar, Pag i Dubrovnik.