Autobus - vozni red

13:35 10:05
Date: 27.05.2019.
13:35 10:05
20:30h 1
Učitavanje...
474.81 HRK
1
16:15 05:45
Date: 27.05.2019.
16:15 05:45
13:30h 11
Učitavanje...
413 HRK
1
16:15 05:45
Date: 27.05.2019.
16:15 05:45
13:30h 11
Učitavanje...
268 HRK
1
23:05 13:45
Date: 27.05.2019.
23:05 13:45
14:40h 1
Učitavanje...
341.22 HRK
1

O putovanju

Iz: Umag, HR Za: Mannheim, DE
Udaljenost
Buses 4
Prosječno trajanje puta 15 h 15 min
Cijena karte od 260.3 HRK

  Umag - Mannheim

  Ovo putovanje je definitivno mirno i sigurno. Na ruti od Umaga do Mannheima slijedi vožnja koja je duga ukupno 892 km.

  Vrijedno je naglasiti da autobus na ruti Umag - Mannheim putuje skoro svaki novi dan. Moderne prometnice čine da ste bezbrižni, opušteni, ali i da odmorite.

  Ovu rutu prelaze razni prijevoznici, a prvi među njima je prijevoznik Flixbus. Puno autobusnih poduzeća garantira i više nego dovoljan broj dnevnih autobusnih linija. Autobusi kreću prvi put u danu na svoje putovanje do navedenog grada u 10:35.

  Puno polazaka omogućava da si svaki putnik planiraju polazak u točno određeno vrijeme te da prema tom planiraju svoj prijevoz do hotela, tj. apartmana. Valja spomenuti i da poduzeća za buseve na opisanoj relaciji u danu općenito govoreći polaze 2 puta i to od 10:35 do 16:15.

  Prosječna cijena toga puta je 400 HRK. Dok putuje autobus stane od 1 do 11 puta, a tijekom dotičnih stajanja možete pojesti sendvič kojega ste eventualno ponijeli sa sobom na put ili porazgovarati sa svojim suputnikom.

  Ukoliko želite na glavni autobusni kolodvor sjetite se da ste ondje u prilici priupitati na šalteru za informacije u vezi bilo kakvih nejasnoća, kao i za obavijesti, novosti, akcije i novi vozni red. Svoj put autobusom uz Vollo možete organizirati iz svoga doma.

  Lista prijevoznika Umag - Mannheim

  • Črnja tours
  • Flixbus

  Autobusni kolodvor Umag

  Kolodvor za autobuse može, pristignete li ranije od vremena kretanja vašeg autobusa, ponuditi uistinu gomilu dodatnih sadržaja i usluga. Za one i prije kretanja iscrpljene tu su caffe barovi idealni za jednu kratku crnu kavu za razbuđivanje.

  Od ostalih sadržaja na kolodvoru po potrebi potražite: bankomate i mjenjačnicu, trgovine mješovitom robom i pekare. Sitna napomena, provjerite imate li kovanice za: toalet, garderobu i parking, odnosno nemojte sa novčanicom od 100 kuna plaćati cca 3 HRK za toalet.

  Nema nekog smisla da bus, tj. vozač i ostali putnici nervozno iščekuju tebe. Osigurajte da se vratite i budete na vrijeme na kolodvoru.

  Putovanje Umag - Mannheim

  Informacija o ruti mogla bi vam popraviti, tj. olakšati vrijeme na putu. Uoči putovanja definitivno provjerite ide li autobus za kojega kupujete kartu autocestom.

  Naime, putovanje autocestom jamči vožnju koja je ne samo sigurnija, nego i brža i udobnija za putnika. Ipak uglavnom vrijedi da je putovanje zabavnije idemo li lokalnim cestama, jer tim putem smo u prilici promatrati kako izgledaju mjesta kojima prolazimo vozeći se busem.

  Nekadašnjim rutama trebat će vam duže da stignete kamo ste naumili te tim putem nekada i više od jednog sata budete u zaostatku. Istina je da ćete autocestom stići prije, budući da vam njom treba cca 8 sati.

  Autobusni kolodvor Mannheim

  U Mannheimu se prošećite do obližnjeg birca pa ispijajući svoj espresso guštajte u za vas svježem okruženju, a onda dolazi vrijeme da vaša avantura u novom gradu počne. Nakon što dođete na autobusni kolodvor savjetujemo da se riješite prtljage koja ionako samo smeta i predate ju na čuvanje u garderobu, a u slučaju da je puna i da više nemaju mjesta istražite postoji li neko drugo mjesto za odlaganje prtljage u blizini.

  Oprema autobusa na relaciji Umag - Mannheim

  Autobusi na liniji od Umaga do Mannheima opremljeni su sa klima uređajem i TV-om, a neki imaju čak utičnice za napajanje pa ćete imati odličnu priliku priključiti svoj uređaj da se napuni. Prije svega, istina je da se ponekad u busu nađe i toalet za putnike, no, ovo je prije iznimka nego pravilo i ne valja se na tu mogućnost oslanjati.

  Internet signal u busu često prilično šteka. Domaći i strani turisti se pokušavaju odmah po ulasku u bus spojiti na internet pa zbog slabe veze dolazi do njena pucanja i nemogućnosti korištenja net-a.

  Zašto je autobus najbolji odabir na liniji Umag - Mannheim

  Usporedimo sada autobus s iznesenim vozilima. Put od Umaga do Mannheima pokriven je raznim vozilima. Najučestalija prijevozna sredstva na liniju su ova: automobil, autobus, vlak i avion.

  Za primjer, nedostatak automobila je taj što benzin drži cijenu, a to zaista nije samostalni trošak. U prvi mah se automobil doima kao idealno rješenje. Govoreći o automobilu imajmo na umu cestarinu.

  Dakle, nemate mogućnost birati među hrpom polazaka, ali ste slobodni odvojiti si nebrojene sate za put. Nedostatak vlaka jest ta da se sati na putu množe, dok se broj polazaka reducira.

  Nema sumnje, autobus jamči iskustvo vozača, dobru opremljenost busa i sigurnost vožnje. Busni prijevoz jamči daleko pristupačne cijene jednosmjernih i povratnih karata.

  Jasno je i već svi znaju da piste za slijetanje aviona nisu i ne mogu biti u neposrednoj blizini centra grada, no moraju biti smješteni izvan njega. Koliko je putovanje avionom kraće, toliko je skuplje. Računajte, također, vrijeme i novac potreban da bi uopće došli do aerodroma, a kasnije i s aerodroma do grada u koji ste se uputili.

  Gradovi i mjesta koja prolaze autobusi na liniji Umag - Mannheim

  Vozeći se autobusom prolazite ogroman broj zanimljivih mjesta i gradova. Vožnja autocestom zna biti jednolična i dosadna pa zato po ulasku u kakav grad promatrajte baš sve.

  Putujući od Umaga do Mannheim proći ćete: Pula, Rovinj, Poreč, i Novigrad. Iskoristite to vrijeme i uživajte promatrajući ih.

  O Umagu

  U Umagu prvo prošećite i vidite centar. U ovom gradu tijekom obilaska posjetite i gradske znamenitosti, a ako niste sigurni koje su za turiste obavezne za obići bez ikakva premišljanja se konzultirajte s s ondašnjim ljudima, iliti pitajte u kojem je dijelu grada smještena kakva turistička agencija gdje se mogu dobiti vodiči.

  Najvažniji gradski trg poslastica je za one željne najvažnijih gradskih događanja. Na trgu ćete vidjeti grad u njegovom divljem i opuštenom ritmu.

  Preferirate li obići sakralne gradnje pratite gradske putokaze, odnosno pitajte mještane ili pretražite web. Ovo je mjesto povijesno gledano zaista bitno poviješću te je prava šteta ne odvojiti si dovoljno vremena za obilazak njega.

  O Mannheimu

  Bilo da želite posjetiti prekrasne prirodne oaze, bilo da želite svjedočiti djelićima povijesti i diviti se tamošnjim građevinama Mannheim je za vas najbolje odredište. Bit će da ste birali ovaj grad jer na najbolji način spaja ponajljepše prirodne ljepote, ne samo kroz svoje parkove nego i kroz gradsku okolicu, i urbani životni stil.

  Za fanove kontinentalnih područja u RH tu su: Požega, Slavonski Brod, Vukovar i Zagreb. Za slučaj da biste htjeli nastaviti putovanje u druge europske destinacije sigurni smo da ćete gotovo instant pronaći svoju destinaciju na Vollo.hr, a ako biste radije detaljnije istražili Hrvatsku, razmotrite: Umag, Rijeka, Split, Makarska i Dubrovnik.