Autobus - vozni red

11:35 02:20
Date: 27.07.2019.
11:35 02:20
14:45h 1
Učitavanje...
605.15 HRK
1
16:15 05:00
Date: 27.07.2019.
16:15 05:00
12:45h 10
Učitavanje...
413 HRK
1
18:10 06:35
Date: 27.07.2019.
18:10 06:35
12:25h 1
Učitavanje...
664.21 HRK
1
23:05 12:40
Date: 27.07.2019.
23:05 12:40
13:35h 1
Učitavanje...
605.15 HRK
1

O putovanju

Iz: Umag, HR Za: Karlsruhe, DE
Udaljenost
Buses 4
Prosječno trajanje puta 12 h 57 min
Cijena karte od 399 HRK

  Umag - Karlsruhe

  Na putovanju od Umaga do Karlsruhea slijedi vožnja koja je duga ukupno 831 km. Ovo putovanje je nesumnjivo mirno i udobno.

  Nove i sigurne ceste čine da nemate razloga za brigu pa i da odrijemate za puta. Važno je naglasiti da autobus na ruti Umag - Karlsruhe putuje u pravilu gotovo svaki dan.

  Spomenutu rutu prelaze razni busni prijevoznici, a prvi u danu kreće prijevoznik Flixbus. Značajan broj autobusnih prijevoznika jamči mnogo autobusnih polazaka u danu. Prvi busevi u danu polaze na svoje putovanje na navedenoj ruti u 10:35.

  Puno polazaka omogućava da si svaki putnik planiraju putovanje u točno određeno vrijeme ali i da prema tom dogovore svoj prijevoz do apartamana. Naglasimo i da autobusna poduzeća na ovoj liniji u danu u glavnini prometuju 2 puta i to od 10:35 do 16:15.

  Prosječna cijena navedenog puta je 389 HRK. Dok putuje autobus staje od 1 do 10 puta, a za tih stajanja možete obaviti eventualno propušten telefonski poziv, odgovoriti na mail ili jednostavno malo predahnuti i razgibati noge.

  Ako hoćete na autobusni kolodvor znajte da ste ovdje u prilici razgovarati, tj. priupitati djelatnika u informacijskom uredu u vezi bilo kakvih eventualnih nejasnoća, kao i za novosti, akcije, obavijesti i novi vozni red. Svoj put autobusom uz Vollo možete planirati iz svoje fotelje.

  Lista prijevoznika Umag - Karlsruhe

  • Črnja tours
  • Flixbus

  Autobusni kolodvor Umag

  Za one iscrpljene tu su mnogobrojni kafići idealni za kratki espresso. Autobusni kolodvor može, pristignete li puno ranije od vremena kada vam bus kreće, ponuditi brojnost svojih sadržaja i usluga.

  Od ostalih sadržaja na kolodvoru po potrebi potražite: parking, bankomate, mjenjačnicu, pekarnicu i trgovinu mješovitom robom. Samo kratka napomena, osigurajte si kovanice za: garderobu, toalet te eventualno parking, odnosno nemojte sa 100 kn plaćati npr. 3 HRK za WC na kolodvoru.

  Nema nekog smisla da autobus i hrpa putnika čekaju samo tebe. Pazite da na vrijeme budete i čekate na kolodvoru.

  Putovanje Umag - Karlsruhe

  Prije puta definitivno provjerite ide li bus kojega birate manjim lokalnim cestama ili autocestom. Informacija o ruti mogla bi vam popraviti, tj. olakšati vrijeme na putu.

  Ipak nerijetko vrijedi da je putovanje zabavnije putujemo li lokalnim cestama, jer time smo u prilici vidjeti kako izgledaju mjesta paralelno kojih prolazimo i kako tamošnji stanovnici provode svoje dane. Naime, putovanje autocestom znači vožnju koja je ugodnija i brža za putnika.

  Lokalnim cestama trebat će vam više te tim putem nerijetko čak preko sat vremena budete u zaostatku. Nema sumnje da ćete autocestom biti ranije na odredištu, budući da vam njom treba prosječno 8 sati.

  Autobusni kolodvor Karlsruhe

  U Karlsruheu se uputite do obližnjeg birca pa odahnite i popijte kavicu, a onda dolazi vrijeme da obiđete smještaj, smjestite se i započnete svoju avanturu. Nakon što dođete na autobusni kolodvor savjetujemo da prvo odložite svoje stvari u garderobu, a ako je ona zauzeta pitajte postoji li i gdje se nalazi druga.

  Oprema autobusa na relaciji Umag - Karlsruhe

  Autobusi na relaciji od Umaga do Karlsruhea opremljeni su sa TV prijamnicima i klimom, a neki imaju čak šoko utočnice pa ćete imati odličnu priliku priključiti svoj laptop. Prije svega, istina je da se ponekad u busu nađe i toalet za putnike, no, ovo je iznimika i ne valja se na tu mogućnost oslanjati.

  WiFi mreža u busu nerijetko šteka. Domaći i strani turisti se pokušavaju u isti čas spojiti na internet pa zbog slabe veze dolazi do njena pucanja i nemogućnosti korištenja net-a.

  Zašto je autobus najbolji odabir na liniji Umag - Karlsruhe

  Najznačajnija prijevozna sredstva na liniju su ova: automobil, autobus, vlak i avion. Put od Umaga do Karlsruhea pokriven je raznovrsnim vozilima. Usporedimo sada autobus s drugim istaknutim sredstvima za prijevoz.

  Isprva se automobil čini kao bez premca najbolje rješenje. Za primjer, nedostatak automobila je taj što automobilsko gorivo drži cijenu, a to očigledno nije izolirani trošak. Govoreći o automobilu pridružimo računici cestarinu.

  Nedostatak vlaka jest ta da se sati na putu množe, dok se broj polazaka reducira. Dakle, nemate mogućnost birati među hrpom polazaka, ali ste u situaciji izdvojiti si puste sate za put.

  Nema sumnje, autobus jamči iskustvo vozača, dobru opremljenost busa i sigurnost vožnje. Prijevoz autobusom jamči daleko pristupačne cijene svih karata.

  Kratkoću putovanja avionom, nadoknađuje visina cijene. Računajte, također, vrijeme i novac potreban za dolazak do aerodroma te s njega do smještaja. Jasno je i već svi znaju da zrakoplovne piste nisu i ne mogu biti u neposrednoj blizini centra grada, no moraju biti Ipozicionirani u njegovoj široj okolici.

  Gradovi i mjesta koja prolaze autobusi na liniji Umag - Karlsruhe

  Vožnja autocestom zna biti naporna zbog jednoličnosti pa zato nakon što uđete u kakav grad upijajte baš sve. Vozeći se autobusom prolazite uistinu puno predivnih gradova i mjesta.

  Putujući od Umaga do Karlsruhe proći ćete: Pula, Rovinj, Poreč, i Novigrad. Dobro ih promotrite i usput isplanirajte svoje sljedeće putovanje.

  O Umagu

  U ovom gradu proučite i gradske znamenitosti, a ako niste sigurni kojima da prilikom razgledavanja date prednost, tj. koje ne smijete propustiti svakako se konzultirajte s mještanima, ili pitajte u kojem je dijelu grada smještena kakva turistička agencija gdje se mogu dobiti vodiči. U Umagu prvo razgledajte centar.

  Glavni gradski trg poslastica je za one željne neprestane gradske vreve. Na trgu ćete vidjeti grad u njegovom pomalo divljem ritmu.

  Zanimaju li vas sakralne gradnje pratite gradske putokaze, odnosno pitajte mještane ili pretražite web. Ovo je mjesto povijesno gledano zaista bitno poviješću te je prava šteta ne odvojiti si dovoljno vremena za obilazak njega.

  O Karlsruheu

  Bilo da želite posjetiti prekrasne prirodne oaze, bilo da želite svjedočiti povijesnim bogatstvima i diviti se impresivnim građevinama Karlsruhe je vaše odredište. Izgleda da ste birali ovaj grad jer na divan način spaja prirodne ljepote, ne samo kroz svoje parkove nego i kroz okružje grada, i moderan stil života.

  Ako biste htjeli nastaviti svoje putovanje u druge europske destinacije sigurni smo da ćete bez problema pronaći svoju destinaciju na Vollo.hr, a ako želite detaljnije istražili Hrvatsku, razmotrite: Rovinj, Crikvenica, Zadar, Šibenik i Split. Za prave zaljubljenike kontinentalnih područja u RH tu su: Osijek, Samobor, Varaždin, Vukovar i Zagreb.