Autobus - vozni red

06:50 21:45
Date: 27.05.2019.
06:50 21:45
14:55h 1
Učitavanje...
252.23 HRK
1
11:00 23:30
Date: 27.05.2019.
11:00 23:30
12:30h 4
Učitavanje...
338 HRK
1
13:35 03:20
Date: 27.05.2019.
13:35 03:20
13:45h 8
Učitavanje...
360 HRK
1
13:35 02:40
Date: 27.05.2019.
13:35 02:40
13:06h 8
Učitavanje...
225 HRK
1
13:35 02:40
Date: 27.05.2019.
13:35 02:40
13:06h 8
Učitavanje...
225 HRK
1
15:15 06:55
Date: 27.05.2019.
15:15 06:55
15:40h 1
Učitavanje...
341.30 HRK
1

O putovanju

Iz: Slavonski Brod, HR Za: Ulm, DE
Udaljenost
Buses 6
Prosječno trajanje puta 13 h 35 min
Cijena karte od 218.6 HRK

  Slavonski Brod - Ulm

  Ovo putovanje je garantirano mirno i udobno. Prelazeći relaciju od Slavonski Broda do Ulma slijedi vožnja za koje prelazite ukupno 897 km.

  Nove ceste, odnosno u glavnini autoceste čine da ste za putovanja bez brige i opušteni. Valja naglasiti da autobus na ruti Slavonski Brod - Ulm putuje u pravilu praktički svaki dan.

  Puno autobusnih prijevoznika jamči mnogo autobusnih polazaka u danu. Prvi autobusi u danu polaze na svoje putovanje do navedenog grada u 13:00. Spomenutu rutu prelaze mnogobrojni autobusni prijevoznici, a u danu prvi na put kreće prijevoznik CROATIA BUS d.o.o.

  Valja spomenuti i da autobusne tvrtke na opisanoj relaciji u okviru jednog dana uobičajeno prelaze put 4 puta i to od 13:00 do 16:25. Puno polazaka daje priliku da domaćini i turisti planiraju putovanje u točno određeni sat pa da si prema tom dogovore svoj prijevoz do apartamana.

  Prosječna, odnosno okvirna cijena toga putovanja je 329 HRK. Putujući autobus zastane od 1 do 8 puta, a za tih pauzi možete kupiti kakvu sitnicu poput suvenira za prijatelje, čipsa, čokolade i sl..

  U slučaju da inzistirate na središnji autobusni kolodvor sjetite se da ste tamo u prilici ući u kontakt i upitati djelatnika na šalteru za informacije u vezi bilo kakvih nejasnoća, kao i za novi vozni red, točne obavijesti i novosti. Svoj put autobusom uz Vollo možete realizirati iz svoje fotelje.

  Lista prijevoznika Slavonski Brod - Ulm

  • CROATIA BUS d.o.o
  • Črnja tours
  • Flixbus

  Autobusni kolodvor Slavonski Brod

  Busni kolodvor može, nađete li se tamo puno prije od vremena polaska busa, ponuditi puno svojih sadržaja i usluga. Za one umorne tu su mnogobrojni kafići idealni za kratki espresso.

  Od ostalih dodatnih sadržaja i usluga na kolodvoru po potrebi potražite: pekarnicu, trgovinu, kao i bankomate i mjenjačnicu. Samo mala napomena, osigurajte si kovanice za: garderobu, toalet te eventualno parking, odnosno nemojte sa 100-200 HRK plaćati kojih 3 HRK za toalet.

  Osigurajte da budete u pravo vrijeme na kolodvoru. Nije ni malo kul da bus, tj. vozač i ostali putnici nestrpljivo čekaju samo tebe.

  Putovanje Slavonski Brod - Ulm

  Informacija o liniji mogla bi vam popraviti, tj. olakšati vrijeme na putu. Uoči putovanja svakako provjerite ide li vaš bus autocestom ili manjim prometnicama.

  Naime, putovanje autocestom znači vožnju koja je sigurnija, udobnija i brža za putnika. Ipak uglavnom vrijedi da je putovanje zabavnije idemo li lokalnim cestama, jer tako smo u prilici razgledavati kako žive stanovnici mjesta i gradova paralelno kojih prolazimo.

  Starijim cestama trebat će vam više te često tim putem i više od jednog sata budete u zaostatku. Nema sumnje da ćete autocestom doputovati prije, budući da vam njom treba u prosjeku 8 sati.

  Autobusni kolodvor Ulm

  U Ulmu prošetajte do obližnjeg kafića pa se zasjednite i popijte u miru svoju kavu, a onda dolazi vrijeme da se bacite u nepoznato i počnete s istraživanjem. Kada stignete na autobusni kolodvor savjetujemo da prvo odložite svoje stvari u garderobu, a ako je puna i da više nemaju mjesta pitajte postoji li neko drugo mjesto za odlaganje prtljage u blizini.

  Oprema autobusa na relaciji Slavonski Brod - Ulm

  Autobusi na ruti od Slavonski Broda do Ulma opremljeni su sa klimom, TV-om i WiFi internetom, a neki imaju čak šoko utočnice pa ćete imati mogućnost priključiti svoj laptop. Prije svega, istina je da se nekad u autobusu nađe i WC, no, ovo je izuzeće i ne valja se na tu mogućnost oslanjati.

  Internet u busu nerijetko šteka. Domaći i strani putnici se pokušavaju odmah po ulasku u bus spojiti na internet pa zbog slabe veze dolazi do prekida i nemogućnosti normalnog, iliti ikakvog surfanja.

  Zašto je autobus najbolji odabir na liniji Slavonski Brod - Ulm

  Najbolja prijevozna sredstva na liniju su ova: automobil, autobus, vlak i avion. Put od Slavonski Broda do Ulma pokriven je različitim vozilima. Usporedimo sada autobus s ostalim s drugim iznesenim oblicima prijevoza.

  Govoreći o automobilu ne zaboravimo cestarinu. Na prvi pogled se automobil doima kao savršeno rješenje. Za primjer, nedostatak automobila je taj što litra goriva drži cijenu, a to apsolutno nije samostalni trošak.

  Očita negativnost vlaka jest ta da je broj linija osjetno manji, a putovanje osjetno dulje. Dakle, ne postoji mogućnost pa da možete birati među više svakodnevnih polazaka, ali ste u prilici raščistiti si nebrojene sate za put.

  Nema sumnje, autobus jamči sigurnost i udobnost prilikom vožnje. Busni prijevoz jamči daleko pristupačne cijene svih karata.

  Računajte, također, vrijeme i novac potreban da bi uopće došli do aerodroma, a kasnije i s aerodroma do grada u koji ste se uputili. Kratkoću putovanja avionom, nadoknađuje visina cijene. Svima je jasno i znaju da aerodromi nisu i ne mogu biti u gradskim središtima, nego moraju biti Ipozicionirani izvan njega.

  Gradovi i mjesta koja prolaze autobusi na liniji Slavonski Brod - Ulm

  Vožnja autocestom zna biti dosadnjikava, jednolična te čak i naporna pa zato nakon što uđete u kakav grad upijajte, odnosno promatrajte baš sve. Vozeći se autobusom prolazite uistinu puno divnih mjesta i gradova.

  Putujući od Slavonski Broda do Ulm proći ćete: Županja, Vinkovci, Vukovar, i Osijek. Iskoristite to vrijeme i uživajte promatrajući ih.

  O Slavonski Brodu

  U Slavonski Brodu prvo prošećite i razgledajte centar. U ovom gradu proučite i gradske znamenitosti, a ako niste sigurni kojima da prilikom razgledavanja date prednost, tj. koje ne smijete propustiti bez imalo ustručavanja se konzultirajte s domaćinima, iliti pitajte gdje je kakva turistička agencija a u okviru se koje mogu dobiti vodiči.

  Glavni gradski trg poslastica je za one željne gradske vrve. Na trgu ćete vidjeti grad u njegovom divljem i opuštenom ritmu.

  Interesiraju li vas sakralne gradnje pratite gradske putokaze, odnosno pitajte mještane ili pretražite internet. Ovo je područje bogato poviješću te je prava šteta ne dati si dovoljno vremena za njegovo upoznavanje.

  O Ulmu

  Bilo da želite posjetiti krasne komadiće prirode, bilo da želite svjedočiti povijesnim ljepotama i diviti se tamošnjim građevinama Ulm je za vas najbolja destinacija. Najvjerojatnije ste birali ovaj grad jer na ponajbolji način spaja svo zelenilo i svu ljepotu prirode, ne samo kroz svoje parkove nego i kroz okolno područje, i suvremen tj. urbani životni stil.

  U slučaju da biste htjeli nastaviti putovati dalje u druge europske destinacije sigurni smo da ćete praktički odmah pronaći svoju destinaciju na Vollo.hr, a ako rađe želite detaljnije istražili Hrvatsku, prelažemo da razmislite o ovima: Umag, Rovinj, Novi Vinodolski, Zadar, Pag i Dubrovnik. Za one koji ne ljube toliko plaže i Sunce, već su ljubitelji kontinentalnih područja u RH tu su: Delnice, Osijek, Samobor, Varaždin i Zagreb.