Autobus - vozni red

02:25 05:30
Date: 27.05.2019.
02:25 05:30
3:06h 6
Učitavanje...
100 HRK
1
14:25 17:30
Date: 27.05.2019.
14:25 17:30
3:06h 6
Učitavanje...
100 HRK
1
21:25 00:30
Date: 27.05.2019.
21:25 00:30
3:06h 6
Učitavanje...
100 HRK
1

O putovanju

Iz: Slavonski Brod, HR Za: Tuzla, BA
Udaljenost
Buses 3
Prosječno trajanje puta 3 h 6 min
Cijena karte od 97.1 HRK

Bus prijevoznici na ovoj liniji

  Slavonski Brod - Tuzla

  Ovo putovanje je zasigurno ugodno, mirno i sigurno. Putujući linijom od Slavonski Broda do Tuzle slijedi vožnja koja je duga ukupno 148 km.

  Sigurne i moderne ceste čine da ste za putovanja bez brige i opušteni. Valja naglasiti da autobus na ruti Slavonski Brod - Tuzla kreće skoro svaki dan.

  Puno tvrtki za prijevoz putnika autobusom stavlja na tržište i više nego dovoljan broj dnevnih autobusnih linija. Prvi busevi u danu polaze na svoje putovanje na opisanoj relaciji u 02:25. Tu liniju vozi samo prijevoznik Pepeks Zagreb.

  Napomenimo i da poduzeća za buseve na ovoj liniji u okviru jednog dana u glavnini polaze 3 puta i to od 02:25 do 21:25. Puno polazaka bez sumnje omogućuje da si svaki putnik planiraju putovanje u konkretno vrijeme pa da si prema tom dogovore svoj prijevoz do apartamana.

  Prosječna, odnosno okvirna cijena dotična putovanja je 100 HRK. Putujući autobus staje do 6 puta, a tijekom dotičnih stajanja možete obaviti eventualno propušten telefonski poziv, odgovoriti na mail ili jednostavno malo predahnuti i razgibati noge.

  U slučaju da inzistirate na autobusni kolodvor sjetite se da ste kada dođete tamo u prilici priupitati zaposlenika na šalteru za informacije u vezi kakvih nedoumica, kao i za novosti, akcije, obavijesti i novi vozni red. Svoj put busom uz Vollo možete organizirati iz svoje sobe.

  Lista prijevoznika Slavonski Brod - Tuzla

  Jedini prijevoznik koji vozi ovu liniju je Pepeks Zagreb.

  Autobusni kolodvor Slavonski Brod

  Za konstantno pospane tu su mnogobrojni kafići idealni za kratki espresso. Busni kolodvor može, pristignete li ranije od vremena kada vam bus kreće, ponuditi zaista velik broj dodatnih sadržaja i usluga.

  Sitna napomena, osigurajte si kovanice za: toalet, garderobu i parking, odnosno nemojte sa 100-200 HRK plaćati npr. 3 HRK za WC. Od ostalih usluga i sadržaja na kolodvoru po potrebi potražite: trgovine mješovitom robom, pekare, bankomate, mjenjačnicu i parking.

  Nije neka fora da vozač i svi putnici s nestrpljenjem očekuju tebe. Osigurajte da budete u pravo vrijeme na kolodvoru.

  Putovanje Slavonski Brod - Tuzla

  Prije putovanja potrudite se saznati, odnosno pitajte ide li taj autobus kojega pikirate autocestom ili tamošnjom lokalnom cestom. Informacija o liniji mogla bi vam uljepšati, odnosno olakšati vrijeme na putu.

  Ipak obično vrijedi da je putovanje interesantnije krenemo li lokalnim cestama, jer na taj način smo u prilici vidjeti kako izgledaju mjesta kojima prolazimo vozeći se busem. Naime, putovanje autocestom osigurava vožnju koja je ne samo sigurnija, nego i brža i udobnija za putnika.

  Nema sumnje da ćete autocestom doputovati brže, budući da vam njom treba u prosjeku 2 sata. Međugradskim cestama trebat će vam dulje te nekada tim putem i više od sat vremena budete u zaostatku.

  Autobusni kolodvor Tuzla

  Po dolasku na vaše odredište savjetujemo da se riješite prtljage koja ionako samo smeta i predate ju na čuvanje u garderobu, a u slučaju da je skroz popunjena istražite postoji li neka druga garderoba u blizini kolodvora. U Tuzli se prošećite do obližnjeg bara pa napokon guštajte u novom okruženju i finoj kavi, a onda dolazi vrijeme da obiđete smještaj, smjestite se i započnete svoju avanturu.

  Oprema autobusa na relaciji Slavonski Brod - Tuzla

  Prije svega, istina je da se ponekad u busu nađe i toalet, no, ovo je izuzeće i ne valja se na tu mogućnost oslanjati. Autobusi na relaciji od Slavonski Broda do Tuzle opremljeni su sa klimom, TV-om i WiFi internetom, a neki imaju čak utičnice za napajanje pa ćete imati mogućnost priključiti svoj smartphone.

  Domaći i strani putnici se pokušavaju odmah po ulasku u bus spojiti na internet pa zbog slabe veze dolazi do praktički neupotrebljivosti ove usluge. Internet signal u busu često ne radi najbolje.

  Zašto je autobus najbolji odabir na liniji Slavonski Brod - Tuzla

  Najučestalija prijevozna sredstva na liniju su ova: automobil, autobus, vlak i avion. Usporedimo sada autobus s drugim istaknutim prijevoznim sredstvima. Put od Slavonski Broda do Tuzle pokriven je mnogobrojnim vozilima.

  Govoreći o automobilu uzmimo u obzir cestarinu. Za primjer, nedostatak automobila je taj što tank drži cijenu, a to zaista nije izolirani trošak. U prvi mah se automobil doima kao savršeno rješenje.

  Dakle, ne postoji mogućnost pa da možete birati među velikim brojem polazaka, ali ste u situaciji odvojiti si nebrojene sate za put. Mana putovanja vlakom jest ta da na putu provedete sate i sate, a linije između kojih možete birati prilično su oskudne.

  Nema sumnje, autobus jamči udobnost, visoku kvalitetu i sigurnost vožnje. Bus jamči široko povoljne cijene kako jednosmjernih tako i dvosmjernih karata.

  Koliko je putovanje avionom kraće, toliko je skuplje. Računajte, također, vrijeme i novac potreban za dolazak s aerodroma do smještaja. Jasno je i već svi znaju da piste za slijetanje aviona nisu i ne mogu biti u gradskim središtima, nego moraju biti izgrađeni izvan njega.

  Gradovi i mjesta koja prolaze autobusi na liniji Slavonski Brod - Tuzla

  Putujući autobusom prolazite uistinu puno lijepih gradova i mjesta. Vožnja autocestom zna biti dosadnjikava, jednolična te čak i naporna pa zato onda kada uđete u kakav grad upijajte, odnosno promatrajte baš sve.

  Iskoristite priliku i promatrajte ih. Putujući od Slavonski Broda do Tuzla proći ćete: Zagreb, Županja, Orašje, i Brčko.

  O Slavonski Brodu

  U Slavonski Brodu prvo razgledajte centar. U ovom gradu proučite i gradske znamenitosti, a ako niste sigurni kojima da prilikom razgledavanja date prednost, tj. koje ne smijete propustiti svakako se konzultirajte s starosjediocima i gradskim znancima, ili pitajte gdje je kakva turistička agencija a u okviru se koje mogu dobiti vodiči.

  Centralni gradski trg poslastica je za one željne ritma grada. Na trgu ćete vidjeti grad u njegovom najužurbanijem ritmu.

  Volite li sakralne gradnje pratite gradske putokaze, odnosno pitajte mještane ili pretražite web stranice tog sadržaja. Ovo je područje bogato poviješću te je prava šteta ne uzeti si dovoljno vremena za njegovo razgledavanje.

  O Tuzli

  Bilo da želite posjetiti divne oaze prirode, bilo da želite svjedočiti povijesnim bogatstvima i diviti se impresivnim građevinskim postignućima Tuzla je za vas najbolje odredište. Izgleda da ste birali ovaj grad jer na odličan način spaja što skrivene, što oku očite prirodne ljepote, ne samo kroz svoje parkove nego i kroz okolno područje, i urbani, moderan, stil života.

  Za totalne fanove kontinentalnih područja u RH tu su: Osijek, Požega, Vukovar i Zagreb. Ako biste htjeli nastaviti putovati dalje u druge europske destinacije sigurni smo da ćete za koji trenutak pronaći svoju destinaciju na Vollo.hr, a ako biste radije detaljnije istražili Hrvatsku, prelažemo da razmislite o ovima: Umag, Rovinj, Novi Vinodolski, Zadar, Pag i Dubrovnik.