Autobus - vozni red

07:00 21:35
Date: 13.12.2018.
07:00 21:35
14:35h 1
Učitavanje...
273.34 HRK
1
07:45 21:20
Date: 13.12.2018.
07:45 21:20
13:35h 0
Učitavanje...
221.67 HRK
1
07:45 02:35
Date: 13.12.2018.
07:45 02:35
18:50h 1
Učitavanje...
265.95 HRK
1
15:40 12:00
Date: 13.12.2018.
15:40 12:00
20:20h 1
Učitavanje...
450.07 HRK
1
15:40 09:00
Date: 13.12.2018.
15:40 09:00
17:20h 1
Učitavanje...
458.13 HRK
1
20:45 12:35
Date: 13.12.2018.
20:45 12:35
15:50h 1
Učitavanje...
354.65 HRK
1
20:45 12:45
Date: 13.12.2018.
20:45 12:45
16:00h 1
Učitavanje...
353.98 HRK
1

O putovanju

Iz: Slavonski Brod, HR Za: Prague, CZ
Udaljenost
Buses 7
Prosječno trajanje puta 16 h 9 min
Cijena karte od 221.7 HRK

Bus prijevoznici na ovoj liniji

  Slavonski Brod - Prag

  Ovo putovanje je jamčano sigurno i udobno. Na putovanju od Slavonski Broda do Prga slijedi vožnja tijekom koje prolazite ukupno 853 km.

  Važno je naglasiti da autobus na ruti Slavonski Brod - Prag ide na put u pravilu praktički svakoga dana. Nove i sigurne prometnice čine da nemate razloga za brigu pa i da odrijemate za puta.

  Tu liniju vozi samo prijevoznik Flixbus. Autobusi kreću prvi put u danu na svoje putovanje na navedenoj ruti u 16:25. Značajan broj autobusnih poduzeća stavlja na tržište mnogo autobusnih polazaka u danu.

  Puno polazaka daje priliku da domaći i inozemni putnici planiraju polazak u konkretan sat i vrijeme te da prema tom dogovore svoj prijevoz do hotela, tj. apartmana. Napomenimo i da autobusni prijevoznici na ovoj konkretnoj relaciji u okviru jednog dana uglavnom voze 1 put sa polaskom u 16:25.

  Okvirna cijena spomenutog putovanja je 594 HRK. Za vrijeme putovanja autobus napravi pauzu do 1 puta, a u tim pauzama možete pojesti sendvič kojega ste eventualno ponijeli sa sobom na put ili porazgovarati sa svojim suputnikom.

  Svoj put autobusom uz Vollo možete organizirati iz svoje sobe. Ako morate na autobusni kolodvor imajte na umu da ste tamo u prilici upitati osobu zaposlenu na šalteru za informacije u vezi bilo kakvih nejasnoća, kao i za obavijesti, novosti, akcije i novi vozni red.

  Lista prijevoznika Slavonski Brod - Prag

  Jedini prijevoznik koji vozi ovu liniju je Flixbus.

  Autobusni kolodvor Slavonski Brod

  Kolodvor za buseve može, stignete li puno prije od vremena kretanja vašeg autobusa, ponuditi brojnost svojih sadržaja i usluga. Za one umorne tu su caffe barovi i fast food objekti u kojima možete predahnuti dok čekate na svoj bus.

  Sitna napomena, usitnite si novac za: toalet, garderobu i parking, odnosno nemojte sa 100-200 HRK plaćati kojih 3 HRK za WC. Od ostalih sadržaja i usluga na kolodvoru po potrebi potražite: pekarnicu, trgovinu, kao i bankomate i mjenjačnicu.

  Nema nekog smisla da vozač i svi putnici nestrpljivo čekaju samo tebe. Vodite računa o tome da se nacrtate u ispravno vrijeme na kolodvoru.

  Putovanje Slavonski Brod - Prag

  Informacija o liniji mogla bi vam popraviti, tj. olakšati putovanje. Prije putovanja svakako provjerite ide li taj autobus kojega pikirate autocestom ili tamošnjom lokalnom cestom.

  Naime, putovanje autocestom jamči vožnju koja je ne samo sigurnija, nego i brža i udobnija za putnika. Ipak najčešće vrijedi da je putovanje zabavnije krenemo li lokalnim cestama, jer tako smo u prilici vidjeti kako izgledaju mjesta paralelno kojih prolazimo i kako tamošnji stanovnici provode svoje dane.

  U redu, istina je da ćete autocestom biti ranije na odredištu, budući da vam njom treba u prosjeku 8 sati. Lokalnim cestama trebat će vam duže da stignete kamo ste naumili te tim putem nerijetko i preko sat vremena budete u zaostatku.

  Autobusni kolodvor Prag

  Nakon što dođete na vaš autobusni kolodvor savjetujemo da svu svoju prtljagu privremeno odložite u garderobu, a ukoliko je puna i da više nemaju mjesta istražite postoji li oko kolodvora druga garderoba kojom bi se mogli poslužiti. U Prgu se prošećite do obližnjeg kafića pa ispijajući svoj espresso guštajte u za vas svježem okruženju, a onda dolazi vrijeme da se smjestite u sobi i potom odete u obilazak.

  Oprema autobusa na relaciji Slavonski Brod - Prag

  Autobusi na ruti od Slavonski Broda do Prga opremljeni su sa TV prijamnicima i klimom, a neki imaju čak utičnice za napajanje pa ćete biti u mogućnosti priključiti svoj smartphone. Prije svega, istina je da se ponekad u busu nađe i WC, no, ovo je rijetkost i ne valja se na tu mogućnost oslanjati.

  WiFi mreža u busu često prilično šteka. Domaći i strani putnici se pokušavaju odmah po ulasku u bus spojiti na internet pa zbog slabe veze dolazi do praktički neupotrebljivosti ove usluge.

  Zašto je autobus najbolji odabir na liniji Slavonski Brod - Prag

  Usporedimo sada autobus s drugim sredstvima za prijevoz. Put od Slavonski Broda do Prga pokriven je raznovrsnim vozilima. Najprimjerenija prijevozna sredstva na liniju su ova: automobil, autobus, vlak i avion.

  U prvi mah se automobil čini kao ponajbolje rješenje. Govoreći o automobilu imajmo na umu cestarinu. Za primjer, nedostatak automobila je taj što benzin drži cijenu, a to apsolutno nije jedini trošak.

  Dakle, nemate mogućnost birati među hrpom polazaka, ali ste u situaciji izdvojiti si mnogobrojne sate za put. Negativnost vlaka jest ta da je broj linija osjetno manji, a putovanje osjetno dulje.

  Prijevoz autobusom jamči pristupačne cijene svih karata. Nema sumnje, autobus jamči visoku kvalitetu, udobnost, iskustvo vozača i sigurnost vožnje.

  Visina cijene avionske karte ide pod ruku s kraćim vremenom putovanja. Svi već znaju da aerodromi nisu i ne mogu biti u blizini gradskog središta, nego moraju biti Ipozicionirani u njegovoj široj okolici. Računajte, također, vrijeme i novac potreban za dolazak s aerodroma do smještaja.

  Gradovi i mjesta koja prolaze autobusi na liniji Slavonski Brod - Prag

  Putujući autobusom prolazite cijeli niz divnih mjesta i gradova. Vožnja autocestom zna biti dosadna i jednolična pa zato nakon što dođete u kakav grad upijajte baš sve.

  Uživajte promatrajući ih i paralelno planirajući svoje sljedeće putovanje.

  O Slavonski Brodu

  U ovom gradu nemojte smetnuti s uma gradske znamenitosti, a ako niste sigurni koje su za grad najvažnije bez zadrške se konzultirajte s domaćinima, odnosno pitajte gdje je kakva turistička agencija a u okviru se koje mogu dobiti vodiči. U Slavonski Brodu prvo prošećite i vidite centar.

  Najvažniji gradski trg poslastica je za one željne najvažnijih gradskih događanja. Na trgu ćete vidjeti grad u njegovom pomalo divljem ritmu.

  Ako su vam bitne sakralne gradnje pratite gradske putokaze, odnosno pitajte mještane ili pretražite internet. Ovo je mjesto bogato poviješću te je prava šteta ne dati si dovoljno vremena za njegovo obilaženje.

  O Prgu

  Vjerojatno ste birali ovaj grad jer na odličan način spaja što skrivene, što oku očite prirodne ljepote, ne samo kroz svoje parkove nego i kroz okolno područje, i urbani ovdašnji životni stil. Bilo da želite posjetiti skrivena prirodna blaga, bilo da želite svjedočiti povijesnim bogatstvima i diviti se impresivnim građevinskim postignućima Prag je neupitno vaše odredište.

  U slučaju da biste htjeli nastaviti putovati u druge europske destinacije sigurni smo da ćete gotovo instant pronaći svoju destinaciju na Vollo.hr, a ako želite detaljnije istražili Hrvatsku, imate ove: Umag, Rijeka, Split, Makarska i Dubrovnik. Za fanove kontinentalnih područja u RH tu su: Osijek, Požega, Samobor, Varaždin, Vukovar i Zagreb.