Autobus - vozni red

15:40 14:45
Date: 18.12.2018.
15:40 14:45
23:05h 1
Učitavanje...
472.53 HRK
1
15:40 13:10
Date: 18.12.2018.
15:40 13:10
21:30h 1
Učitavanje...
487.30 HRK
1

O putovanju

Iz: Slavonski Brod, HR Za: Köln, DE
Udaljenost
Buses 2
Prosječno trajanje puta 22 h 0 min
Cijena karte od 472.5 HRK

Bus prijevoznici na ovoj liniji

  Slavonski Brod - Keln

  Na ruti od Slavonski Broda do Kelna slijedi vožnja tijekom koje prolazite ukupno 1.266 km. Ovo putovanje je definitivno mirno i udobno.

  Valja naglasiti da autobus na ruti Slavonski Brod - Keln prelazi tu udaljenost i vodi vas do odredišta praktički svaki dan. Sigurne i moderne autoceste čine da se opustite i odmorite tijekom svog puta.

  Veliki broj prijevoznika jamči mnogo linija na ruti između kojih onda možete birati. Tu liniju vozi samo prijevoznik Flixbus. Prvi autobusi u danu počinju svoje putovanje od jednog do drugog mjesta u 16:25.

  Puno polazaka omogućava da domaći i inozemni putnici planiraju put u konkretan sat i vrijeme tako da si prema tom dogovore svoj prijevoz do apartamana. Spomenimo i da autobusna poduzeća na opisanoj relaciji u okviru jednog dana najčešće prelaze put 2 puta sa polaskom u 16:25.

  Dok putuje autobus napravi stajanje do 1 puta, a za tih stajanja možete obaviti eventualno propušten telefonski poziv, odgovoriti na mail ili jednostavno malo predahnuti i razgibati noge. Prosječna, odnosno okvirna cijena navedenog puta je 527 HRK.

  Za slučaj da inzistirate na glavni autobusni kolodvor znajte da ste tamo u prilici priupitati djelatnika u informacijskom uredu u vezi kakvih specifičnih pitanja, kao i za akcije, obavijesti i novi vozni red. Svoj put busom uz Vollo možete organizirati iz svoje sobe.

  Lista prijevoznika Slavonski Brod - Keln

  Jedini prijevoznik koji vozi ovu liniju je Flixbus.

  Autobusni kolodvor Slavonski Brod

  Autobusni kolodvor može, dođete li dosta prije od vremena kretanja busa, ponuditi raznovrsnost i brojnost tamošnjih sadržaja i usluga. Za konstantno pospane tu su mnogobrojni kafići idealni za kratki espresso.

  Od ostalih kolodvorskih usluga na kolodvoru po potrebi potražite: parking, bankomate, mjenjačnicu, pekarnicu i trgovinu mješovitom robom. Samo kratka napomena, osigurajte si kovanice za: parking, garderobu i toalet, odnosno nemojte sa 100-200 HRK plaćati npr. 3 HRK za uslugu toaleta.

  Pazite da na vrijeme budete i čekate na kolodvoru. Nije ni malo kul da bus, tj. vozač i ostali putnici nervozno iščekuju tebe.

  Putovanje Slavonski Brod - Keln

  Informacija o ruti mogla bi vam olakšati put. Uoči putovanja bez ikakva suzdržavanja pitajte ide li bus kojega birate manjim lokalnim cestama ili autocestom.

  Ipak vrlo često vrijedi da je putovanje interesantnije putujemo li lokalnim cestama, jer tim putem smo u prilici uočavati kako su raspoređena sela i gradovi kojima prolazimo i kako izgledaju te kako tamošnji stanovnici žive. Naime, putovanje autocestom jamči vožnju koja je ne samo sigurnija, nego i brža i udobnija za putnika.

  Ipak istina je da ćete autocestom biti ranije na odredištu, budući da vam njom treba cca 12 sati. Starijim cestama trebat će vam duže da stignete kamo ste naumili te tim putem nerijetko i preko sat vremena budete u zaostatku.

  Autobusni kolodvor Keln

  Kada stignete na vaše odredište savjetujemo da svu svoju prtljagu privremeno odložite u garderobu, a ukoliko je ona zauzeta pitajte postoji li neko drugo mjesto za odlaganje prtljage u blizini. U Kelnu krenite do obližnjeg kafića pa ispijajući svoj espresso guštajte u za vas svježem okruženju, a onda dolazi vrijeme da se smjestite u sobi i potom odete u obilazak.

  Oprema autobusa na relaciji Slavonski Brod - Keln

  Autobusi na relaciji od Slavonski Broda do Kelna opremljeni su sa TV prijamnicima i klimom, a neki imaju čak utičnice za napajanje pa ćete imati odličnu priliku priključiti svoj mobitel. Prije svega, istina je da se u autobusu katkad nađe i minijaturni toalet za putnike, no, ovo je specifičnost i ne valja se na tu opciju oslanjati.

  Internet signal u busu često ne radi najbolje. Turisti se pokušavaju instant spojiti na internet pa zbog slabe veze dolazi do prekida i nemogućnosti normalnog, iliti ikakvog surfanja.

  Zašto je autobus najbolji odabir na liniji Slavonski Brod - Keln

  Usporedimo sada autobus s ovdje iznesenim vozilima. Put od Slavonski Broda do Kelna pokriven je različitim vozilima. Najčešća prijevozna sredstva na liniju su ova: automobil, autobus, vlak i avion.

  Naizgled se automobil doima kao ponajbolje rješenje. Govoreći o automobilu ne zaboravimo cestarinu. Za primjer, nedostatak automobila je taj što gorivo drži cijenu, a to očigledno nije isključivi trošak.

  Nedostatak vlaka jest ta da se sati na putu množe, dok se broj polazaka reducira. Dakle, manjka opcija, tj. ne možete birati među brojnim polazaka, ali ste slobodni odvojiti si nebrojene sate za put.

  Bus jamči široko povoljne cijene jednosmjernih i dvosmjernih karata. Nema sumnje, autobus jamči udobnost i sigurnost vožnje.

  Visina cijene avionske karte ide pod ruku s kraćim vremenom putovanja. Računajte, također, vrijeme i novac potreban za dolazak s aerodroma do smještaja. Svima je jasno i znaju da piste za slijetanje aviona nisu i ne mogu biti u gradskim središtima, nego definitivno moraju biti izgrađeni u njegovoj oklici.

  Gradovi i mjesta koja prolaze autobusi na liniji Slavonski Brod - Keln

  Putujući autobusom prolazite cijeli niz mirnih i poviješću bogatih gradova i mjesta. Vožnja autocestom zna biti dosadnjikava, jednolična te čak i naporna pa zato kada uđete u kakav grad upijajte, odnosno promatrajte baš sve.

  Iskoristite priliku i promatrajte ih.

  O Slavonski Brodu

  U Slavonski Brodu prvo razgledajte i tako upoznajte centar. U ovom gradu proučite i gradske znamenitosti, a ako niste sigurni koje su ponajviše bitne svakako se konzultirajte s mještanima, odnosno pitajte gdje se nalazi kakva turistička agencija u kojoj se mogu dobiti vodiči.

  Glavni gradski trg poslastica je za one željne najvažnijih gradskih događanja. Na trgu ćete vidjeti grad u njegovom pomalo divljem ritmu.

  Ako su vam bitne sakralne gradnje pratite gradske putokaze, odnosno pitajte mještane ili pretražite internet. Ovo mjesto obiluje poviješću te je prava šteta ne osigurati si dovoljno vremena za njegovo razgledavanje.

  O Kelnu

  Bilo da želite posjetiti divne oaze prirode, bilo da želite svjedočiti draguljima povijesti i diviti se velebnim građevinama Keln je neupitno vaše odredište. Bit će da ste birali ovaj grad jer na najbolji način spaja što skrivene, što oku očite prirodne ljepote, ne samo kroz svoje parkove nego i kroz gradsku okolicu, i suvremen tj. urbani životni stil.

  Za fanove kontinentalnih područja u RH tu su: Osijek, Požega, Vukovar i Zagreb. Za slučaj da biste htjeli nastaviti putovati u druge europske destinacije sigurni smo da ćete bez imalo frke pronaći svoju destinaciju na Vollo.hr, a ako rađe želite detaljnije istražili Hrvatsku, razmotrite: Rovinj, Crikvenica, Zadar, Šibenik i Split.