Autobus - vozni red

05:45 20:25
Date: 27.05.2019.
05:45 20:25
14:40h 1
Učitavanje...
311.54 HRK
1
05:45 18:05
Date: 27.05.2019.
05:45 18:05
12:20h 1
Učitavanje...
274.43 HRK
1
12:05 01:30
Date: 27.05.2019.
12:05 01:30
13:25h 1
Učitavanje...
326.38 HRK
1

O putovanju

Iz: Rovinj, HR Za: Turin, IT
Udaljenost
Buses 3
Prosječno trajanje puta 13 h 0 min
Cijena karte od 274.4 HRK

Bus prijevoznici na ovoj liniji

  Rovinj - Turin

  Ovo putovanje je garantirano mirno i sigurno. Prelazeći relaciju od Rovinja do Turina slijedi vožnja koja iziskuje prelazak ukupno 657 km.

  Novoizgrađene autoceste čine da nemate razloga za brigu pa i da odrijemate za puta. Vrijedi naglasiti da autobus na ruti Rovinj - Turin ide na put gotovo iz dana u dan.

  Tu liniju vozi samo prijevoznik Flixbus. Značajan broj prijevoznika stavlja na tržište i više nego dovoljan broj dnevnih autobusnih linija. Prvi autobusi u danu polaze na svoje putovanje od jednog do drugog mjesta u 05:40.

  Istaknimo i da autobusne tvrtke na ovdje opisanoj ruti u danu općenito govoreći kreću na put 2 puta i to od 05:40 do 08:55. Puno polazaka omogućava da si i strani i domaći putnici planiraju putovanje u određeni sat tako da prema tom dogovore svoj prijevoz do apartamana.

  Prosječna, odnosno okvirna cijena dotična putovanja je 393 HRK. Dok putuje autobus napravi pauzu do 1 puta, a za tih pauzi možete popiti brzinsku kavicu iz aparata i porazgovarati sa suputnikom.

  Ukoliko morate na glavni autobusni kolodvor imajte na umu da ste kada dođete tamo u prilici priupitati osobu zaposlenu na šalteru za informacije u vezi kakvih nedoumica, kao i za akcije, obavijesti i novi vozni red. Svoj put autobusom uz Vollo možete realizirati iz svoje sobe.

  Lista prijevoznika Rovinj - Turin

  Jedini prijevoznik koji vozi ovu liniju je Flixbus.

  Autobusni kolodvor Rovinj

  Za one koji se nisu naspavali tu su fast food objekti u kojima na brzinu utažite glad pa produžite dalje do obližnjeg caffe bara. Autobusni kolodvor može, stignete li puno ranije od vremena kretanja vašeg autobusa, ponuditi uistinu gomilu svojih sadržaja i usluga.

  Od ostalih sadržaja na kolodvoru po potrebi potražite: pekarnicu, trgovinu, kao i bankomate i mjenjačnicu. Brzinska napomena, izdvojite si kovanice za: WC i garderobu, odnosno nemojte sa novčanicom od 200 kuna plaćati npr. 3 HRK za uslugu toaleta.

  Nema nekog smisla da autobus i hrpa putnika nestrpljivo čekaju samo tebe. Pripazite da budete u pravo vrijeme na kolodvoru.

  Putovanje Rovinj - Turin

  Prije nego krenete na put svakako provjerite ide li taj autobus kojega pikirate autocestom ili tamošnjom lokalnom cestom. Informacija o ruti mogla bi vam popraviti, tj. olakšati vožnju.

  Naime, putovanje autocestom znači vožnju koja je ne samo sigurnija, nego i brža i udobnija za putnika. Ipak uglavnom vrijedi da je putovanje značajno zanimljivije i zabavnije putujemo li lokalnim cestama, jer time smo u prilici promatrati kako žive stanovnici mjesta i gradova paralelno kojih prolazimo.

  U redu, istina je da ćete autocestom doputovati brže, budući da vam njom treba prosječno 6 sati. Starijim cestama trebat će vam duže te često tim putem i više od jednog sata budete u zaostatku.

  Autobusni kolodvor Turin

  Nakon što dođete na vaše odredište savjetujemo da se riješite prtljage koja ionako samo smeta i predate ju na čuvanje u garderobu, a ako je puna i da više nemaju mjesta raspitajte se postoji li neko drugo mjesto za odlaganje prtljage u blizini. U Turinu odite do obližnjeg kafića pa se zasjednite i popijte u miru svoju kavu, a onda dolazi vrijeme da se smjestite u sobi i potom odete u obilazak.

  Oprema autobusa na relaciji Rovinj - Turin

  Autobusi na relaciji od Rovinja do Turina opremljeni su sa TV-om i WiFi internetom, a neki imaju čak šoko utočnice pa ćete imati mogućnost priključiti svoj mobitel. Prije svega, istina je da se u pokojem autobusu nađe i toalet, no, ovo je prije iznimka nego pravilo i ne valja se na tu mogućnost oslanjati.

  Putnici se pokušavaju u isti čas spojiti na internet pa zbog slabe veze dolazi do prekida signala i generalne nemogućnosti uživanja u surfanju. WiFi signal u busu nije najbolji, odnosno nerijetko šteka.

  Zašto je autobus najbolji odabir na liniji Rovinj - Turin

  Usporedimo sada autobus s ovdje iznesenim s drugim iznesenim oblicima prijevoza. Najprimjerenija prijevozna sredstva na liniju su ova: automobil, autobus, vlak i avion. Put od Rovinja do Turina pokriven je različitim vozilima.

  Za primjer, nedostatak automobila je taj što litra goriva drži cijenu, a to očigledno nije sami trošak. Govoreći o automobilu ne zaboravimo cestarinu. U prvi mah se automobil doima kao generalno najbolje rješenje.

  Negativnost vlaka jest ta da na putu provedete sate i sate, a linije između kojih možete birati prilično su oskudne. Dakle, niste u prilici birati među velikim brojem polazaka, ali ste slobodni raščistiti si puste sate za put.

  Nema sumnje, autobus jamči visoku kvalitetu, udobnost, iskustvo vozača i sigurnost vožnje. Autobus jamči svima pristupačne cijene bilo jednosmjernih, bilo dvosmjernih karata.

  Računajte, također, vrijeme i novac potreban da biste došli do aerodroma, a potom od njega do smještaja. Svima je jasno i znaju da zračne luke nisu i ne mogu biti u blizini gradskog središta, nego moraju biti Ipozicionirani u njegovoj široj okolici. Visina cijene avionske karte ide pod ruku s kraćim vremenom putovanja.

  Gradovi i mjesta koja prolaze autobusi na liniji Rovinj - Turin

  Krenuvši na put autobusom prolazite veliki broj divnih mjesta i gradova. Vožnja autocestom zna biti naporna zbog jednoličnosti pa zato po ulasku u kakav grad upijajte, odnosno promatrajte baš sve.

  Uživajte promatrajući ih i paralelno planirajući svoje sljedeće putovanje.

  O Rovinju

  U ovom gradu proučite i gradske znamenitosti, a ako niste sigurni koje su za turiste obavezne za obići bez zadrške se konzultirajte s domaćinima, ili pitajte u kojem je dijelu grada smještena kakva turistička agencija gdje se mogu dobiti vodiči. U Rovinju prvo prošećite i vidite centar.

  Središnji gradski trg poslastica je za one željne najvažnijih gradskih događanja. Na trgu ćete vidjeti grad u njegovom najživljem ritmu.

  Interesiraju li vas sakralne gradnje pratite gradske putokaze, odnosno pitajte mještane ili pretražite web stranice tog sadržaja. Ovo je područje bogato poviješću te je prava šteta ne osigurati si dovoljno vremena za njegovo upoznavanje.

  O Turinu

  Vjerojatno ste birali ovaj grad jer na odličan način spaja prirodne ljepote, ne samo kroz svoje parkove nego i kroz okolno područje, i suvremen tj. urbani životni stil. Bilo da želite posjetiti skrivena prirodna blaga, bilo da želite svjedočiti povijesnim bogatstvima i diviti se tamošnjim građevinama Turin je vaše odredište.

  Za slučaj da biste htjeli nastaviti putovanje u druge europske destinacije sigurni smo da ćete gotovo instant pronaći svoju destinaciju na Vollo.hr, a ako rađe želite detaljnije istražili Hrvatsku, tu su: Umag, Rijeka, Split, Makarska i Dubrovnik. Za one koji ne ljube toliko plaže i Sunce, već su ljubitelji kontinentalnih područja u RH tu su: Osijek, Samobor, Varaždin, Vukovar i Zagreb.