Autobus - vozni red

04:40 05:15
Date: 21.01.2021.
04:40 05:15
0:35h 0
Učitavanje...
44 HRK
1
09:15 09:55
Date: 21.01.2021.
09:15 09:55
0:40h 0
Učitavanje...
37 HRK
1
12:00 12:35
Date: 21.01.2021.
12:00 12:35
0:35h 0
Učitavanje...
32 HRK
1
15:00 15:45
Date: 21.01.2021.
15:00 15:45
0:45h 0
Učitavanje...
44 HRK
1
19:00 19:45
Date: 21.01.2021.
19:00 19:45
0:45h 2
Učitavanje...
37 HRK
1
19:55 20:30
Date: 21.01.2021.
19:55 20:30
0:35h 0
Učitavanje...
36 HRK
1
19:55 20:30
Date: 21.01.2021.
19:55 20:30
0:35h 0
Učitavanje...
34.08 HRK
1

O putovanju

Iz: Rovinj, HR Za: Pula, HR
Udaljenost
Buses 7
Prosječno trajanje puta 0 h 34 min
Cijena karte od 31.7 HRK

  Rovinj - Pula

  Na putu iz Rovinja do Pule čeka vas ugodna vožnja autobusom. Na relaciji ćete provesti nekoliko sati, a tijekom kojih 35,6 km asfalta ostavljate do vraćanja. Između ova dva grada linija autobusa polazi u danu po 11 puta.

  Put traje okvirno 38 minuta, a to vrijeme spavajte, ili pratite promet. Autobusni polasci već od 04:15 garantiraju nam da stanemo, odnosno stignemo na konačno odredište u točno željeno vrijeme.

  Puno prijevozničkih poduzeća paralelno garantira i veliki broj busnih linija te ste slobodni dogovoriti svoj dolazak u Pula tada kada vam treba. Od brojnih poduzeća koja prelaze ovu liniju prvi u danu je prijevoznik BRIONI d.d..

  Za vožnje prijevoznik staje u prosjeku 11 puta, a zaustavljanje busa iskoristite da bi si kupili štogod slatko, ali i kako bi prošetali. Dužina vožnje i količina pauzi ovise o busnom prijevozniku i odabiru prometnice, a nerijetko se kombiniraju nove i stare ceste kako bi autobusni prijevoznici omogućili turistima ugodnu vožnju.

  Za jedan smjer kartu po najmanjoj cijeni nudi prijevoznik Črnja tours i to po cijeni od 29 HRK. Kontra toga kartu po najizdašnijoj cijeni kupcima nudi Autotrans d.o.o.. Cijena spomenutog puta je 44 HRK.

  Za detaljnije informacije i usluge, točne obavijesti, novosti i cijene karata potražite osobu zaduženu za informacije. Autobusni kolodvor Rovinj nudi svojim gostima da saznaju novi vozni red, zato ovdje navodimo tek da busevi na liniji prometuju od 04:15 do 20:40. Upamtite da se popusti najčešće odobravaju na pojedine kategorije, kao na primjer za: djecu, studente i umirovljenike.

  Lista prijevoznika Rovinj - Pula

  • BRIONI d.d.
  • Autotrans d.o.o.
  • Črnja tours
  • CROATIA BUS d.o.o

  Autobusni kolodvor Rovinj

  Kad stignete do zgrade kolodvora uputite se koju ulicu dalje kako bi upijali grad i njegove domaćine još ovo kratko vrijeme. Ukoliko uranite na autobusni kolodvor Rovinj, nemojte uletiti odmah u prvi birc.

  Prije svega, ostavite kovčege u garderobi, a za što je, pogađate, potrebno osigurajti si kovanice. Kad smo već kod autobusnog kolodvora nije loše osigurati si i koju kunu više za potrebe naplate WC-a, jer nije najpristojnije sa novčanicom od 200 HRK plaćati toalet manje od 5 HRK.

  Poslije, tj. kad se riješite robe, a ako vam se ne pije kava potražite si kakav restoran i ondje guštajte do polaska busa. Naime, u okružju kolodvora smješten je golem broj primamljivih usluga i sadržaja. Zaista, svačega oko kolodvora ima, počevši od birceva sve do salona za osobnu njegu.

  Putovanje Rovinj - Pula

  Imate li priliku birajte prijevoznika po tome ide li autocestom i to zato što je put njom sigurniji te ćete na taj način brže biti na odredištu. Najveći dio prijevoznika u Pula stiže za prosječno 38 minuta.

  Stane li bus na benzinskoj postaji ovo u pravilu oduzima petnaestak minuta, točnije za toliko oduljuje vaš dolazak u Pula. Vrijeme za koje bus stiže na cilj ovisi o tipu ceste kojom idete, ali sasvim očito i o odmorima koje vozač radi.

  Ističemo da su cijene proizvoda nesumnjivo skuplje na ovim stajalištima u odnosu na regularne dućane pa sumnjamo da ćete u veći shopping. No, tijekom stajanja barem imate sasvim dovoljno vremena da nesmetano porazgovarate sa svojim suputnikom.

  Autobusni kolodvor Pula

  Kolodvor za autobuse svojim domaćim i stranim turistima pruža mogućnost da opuste se u jednome od obližnjih kafića i usput si kupe kakav primamljiv zalogaj. Po dolasku na kolodvor predajte stvari u garderobu i slobodni razgledajte grad, iliti mjesto u koje ste stigli pa pri tom svakako posjetite, tj. obiđite i gradske znamenitosti te najvažniji trg u Puli.

  Zaustavite tamošnje stanovnike i saznajte o mogućnostima pronalaska interesantnih gradskih događanja. Naposljetku, po pronalasku hotela podignite prtljagu iz garderobe i krenite putem apartmana, a kad se smjestite možete sve što poželite i to onako kako želite, primjerice, ubiti oko pa u život, odnosno prošetati pa sjesti da odmorite.

  Oprema autobusa na relaciji Rovinj - Pula

  Autobusi koji prometuju na liniji od Rovinja do Pule opremljeni su sa TV prijamnicima i klimom, a neki imaju čak šoko utočnice pa ćete biti u prilici priključiti svoj tablet. Tvrtke za prijevoz autobusom teže međunarodnim standardima kod opremanja svojih autobusa pa kvalitetna oprema nije za čuditi se.

  Neki autobusi imaju i WC, no ipak, ovo je rađe iznimka nego pravilo pa se ne pouzdajte sasvim na tu mogućnost. WiFi u busu je nešto na što se ne valja pretjerano oslanjati, jer je nerijetko signal zagušen zbog mase ljudi u vašem busu.

  Zašto je autobus najbolji odabir na liniji Rovinj - Pula

  Linija Rovinj - Pula pokrivena je svakakvim prijevoznim sredstvima, pa slijedi evo usporedba busa s ostalim vozilima. Najčešća prijevozna sredstva na ovoj ruti su: osobni automobil, autobus, vlak i avion.

  Uz ponudu povoljnih jednosmjernih i povratnih karata, bus nudi priliku za izbor između velikog broja svakodnevnih kretanja te sigurnost i udobnost vožnje. Automobil se može činiti kao idealno rješenje za prijevoz, ali kod njega problem isplativosti dobiva na važnosti prisjetimo li se da je cifri za gorivo potrebno dodati i cifru cestarine. Vlak nije najbolje ikad moguće rješenje jer u glavnini podrazumijeva odabir između nekoliko raspoloživih linija, a osim tog su željezničke karte bez zabune skuplje.

  Zračna distanca je dosta manja u odnosu na cestovnu i to je stvarna prednost aviona nad busem, no ići zrakoplovom znači potrošiti više u odnosu na bus. Slabost aviona je ta što kada sletite trebate se pozabaviti prijevozom do gradskog centra, naime, aerodromi se uglavnom nalaze nekoliko desetina kilometara od grada, a taj prijevoz ponovno otvara vaše novčanike.

  Gradovi i mjesta koja prolaze autobusi na liniji Rovinj - Pula

  Dok se vozite autobusom u prilici ste promatrati mjesta kojima idete, pri tom je nebitno što nećete stati u svakom od tih mjesta lijepo je promatrati ih kroz prozor busa, jer tako brzo dobijete ideju o sljedećem gradu kojega želite obići. U svakom slučaju, vozite li se busom prolazite mnogobrojna mjesta i gradove. Putujući od Rovinja do Pula proći ćete: Zagreb, Ljubljana, Postojna, i Trieste.

  O Rovinju

  Zaboravite uobičajeni uobičajeni javni prijevoz, jer ste došli upoznati Rovinj, a da biste to i napravili morat ćete se umoriti. Grad ćete najbolje upoznati ukoliko njime šetate pa ga s time na umu upoznajte. Prije svega, po dolasku u Rovinj za početak se sjednite na tren, a za to je kafić najbolji izbor budući da ondje možete u miru popiti svoje piće.

  Kazališta, muzeji i galerije odredišta su u Rovinju na kojima dodatno proširujete svoje znanje pa zakoračite u njih da bi postali bogatiji za djeliće nekih davnih povijesti i načina života. Svakako, gradski centar na samom je vrhu popisa, a tek kad njega obiđete slijede sve druge kulturno-povijesne znamenitosti Rovinja.

  U slučaju gladi krenite do glavne gradske ulice, jer ćete hodajući njome naići na razne restorane - primjerice, preko tradicionalnih do fast food-a.
  Grad Rovinj se nalazi u blizini sljedećih gradova: Trieste, Rijeka, Pula, Medulin, i Galižana.

  O Puli

  Pula je za mnoge strance velika i neistražena želja pa zbog toga predlažemo da se čim prije uputite u njegovo razgledavanje. Ovaj grad je krcat poviješću i kulturom - sve od starogradske jezgre do zapanjujućih novih zdanja. U Puli i njegovoj okolici ćete pronaći puno zapanjujuće prirode i parkova.

  Od povučenih prirodnih divota do važnih zdanja u centru - sve ovaj grad ima. Ne postoji to što Pula nema, a sve to što ima bi se trebalo obići i pogledati.

  Ukoliko ste barem malo odvažni i snalažljivi sigurni ste i bez turističkih pratitelja. Naime, vodiči u Puli nisu apsolutno neophodni.

  Za sve dvojbe i specifična pitanja obratite se osobi zaduženoj za informacije, jer je on idealna osoba za saznati: sve obavijesti i točne informacije, kao i novosti i vozni red.
  Grad Pula se nalazi u blizini sljedećih gradova: Trieste, Rijeka, Sv. Anton, Koper, i Dekani. Mislite li o tome gdje prolongirati svoje putovanje predlažemo ove destinacije izvan Hrvatske: Beč (Austrija), Beograd (Srbija), Budimpešta (Mađarska), Ljubljana (Slovenija), Prag (Češka) te Sarajevo (Bosna i Hercegovina).