Autobus - vozni red

05:00 20:25
Date: 27.05.2019.
05:00 20:25
15:25h 1
Učitavanje...
311.54 HRK
1
05:30 18:05
Date: 27.05.2019.
05:30 18:05
12:35h 1
Učitavanje...
356.14 HRK
1
11:15 01:30
Date: 27.05.2019.
11:15 01:30
14:15h 1
Učitavanje...
326.38 HRK
1
16:00 10:35
Date: 27.05.2019.
16:00 10:35
18:35h 1
Učitavanje...
378.40 HRK
1

O putovanju

Iz: Pula, HR Za: Turin, IT
Udaljenost
Buses 4
Prosječno trajanje puta 14 h 45 min
Cijena karte od 311.5 HRK

Bus prijevoznici na ovoj liniji

  Pula - Turin

  Ovo putovanje je zasigurno mirno i udobno. Prelazeći relaciju od Pule do Turina slijedi vožnja tijekom koje prolazite ukupno 673 km.

  Novoizgrađene autoceste čine da se opustite i odmorite tijekom svog puta. Važno je naglasiti da autobus na ruti Pula - Turin ide na put praktički iz dana u dan.

  Spomenutu rutu vozi samo prijevoznik Flixbus. Veliki broj prijevoznika osigurava mnogo autobusnih polazaka u danu. Busevi prvi put u danu kreću na svoje putovanje na navedenoj ruti u 05:00.

  Napomenimo i da autobusne tvrtke na ovdje opisanoj ruti u jednom danu uglavnom prelaze put 2 puta i to od 05:00 do 08:10. Puno polazaka omogućava da domaćini i turisti planiraju dolazak u grad u točno određeno vrijeme pa da si prema tom organiziraju svoj prijevoz do hotela.

  Prosječna, odnosno okvirna cijena dotična putovanja je 393 HRK. Kod putovanja autobus napravi pauzu do 1 puta, a u tim pauzama možete prolistati novine, tj. pročitati u miru koju stranicu knjige koju ste ponijeli sa sobom.

  U slučaju da želite na glavni autobusni kolodvor imajte na umu da ste ondje u prilici upitati djelatnika u informacijskom uredu u vezi bilo kakvih eventualnih nejasnoća, kao i za novosti, akcije, obavijesti i novi vozni red. Svoj put autobusom uz Vollo možete organizirati iz svoga doma.

  Lista prijevoznika Pula - Turin

  Jedini prijevoznik koji vozi ovu liniju je Flixbus.

  Autobusni kolodvor Pula

  Busni kolodvor može, pristignete li puno prije od vremena kada vam bus kreće, ponuditi raznovrsnost i brojnost kolodvorskih sadržaja i usluga. Za konstantno pospane tu su mnogobrojni kafići idealni za kratki espresso.

  Brzinska napomena, izdvojite si kovanice za: parking, garderobu i toalet, odnosno nemojte sa novčanicom od 100 kuna plaćati npr. 3 HRK za kolodvorski toalet. Od ostalih sadržaja i usluga na kolodvoru po potrebi potražite: bankomate, mjenjačnice i trgovine mješovitom robom.

  Obratite pažnju na to da budete u pravo vrijeme na kolodvoru. Nije neka fora da vozač i ostali putnici s nestrpljenjem očekuju tebe.

  Putovanje Pula - Turin

  Informacija o liniji mogla bi vam uljepšati, odnosno olakšati putovanje. Uoči puta definitivno provjerite ide li taj autobus kojega pikirate autocestom ili tamošnjom lokalnom cestom.

  Ipak uglavnom vrijedi da je putovanje značajno zanimljivije i zabavnije putujemo li lokalnim cestama, jer tim putem smo u prilici promatrati kako su raspoređena sela i gradovi kojima prolazimo i kako izgledaju te kako tamošnji stanovnici žive. Naime, putovanje autocestom garantira vožnju koja je brža i sigurnija za putnika.

  Ipak istina je da ćete autocestom biti ranije na odredištu, budući da vam njom treba cca 6 sati. Cestama koje su lokalne trebat će vam više vremena te nekada tim putem i više od sat vremena budete u zaostatku.

  Autobusni kolodvor Turin

  Kad dođete na autobusni kolodvor svojeg odredišta savjetujemo da prvo odložite svoje stvari u garderobu, a ukoliko je ona zauzeta istražite postoji li oko kolodvora druga garderoba kojom bi se mogli poslužiti. U Turinu krenite do obližnjeg caffe bara pa upijajte novi grad i njegove ljude dok ispijate svoj espresso, a onda dolazi vrijeme da vaša avantura u novom gradu počne.

  Oprema autobusa na relaciji Pula - Turin

  Autobusi na relaciji od Pule do Turina opremljeni su sa TV prijamnicima i klimom, a neki imaju čak utičnice za napajanje pa ćete biti u mogućnosti priključiti svoj uređaj da se napuni. Prije svega, istina je da se ponekad u busu nađe i WC za putnike, no, ovo je iznimika i ne valja se na tu opciju oslanjati.

  Putnici se pokušavaju istovremeno spojiti na internet pa zbog slabe veze dolazi do praktički neupotrebljivosti ove usluge. Internet u busu često prilično šteka.

  Zašto je autobus najbolji odabir na liniji Pula - Turin

  Najprimjerenija prijevozna sredstva na liniju su ova: automobil, autobus, vlak i avion. Put od Pule do Turina pokriven je mnogobrojnim vozilima. Usporedimo sada autobus s ostalim vozilima.

  Za primjer, nedostatak automobila je taj što tank drži cijenu, a to apsolutno nije jedini trošak. Govoreći o automobilu uzmimo u obzir cestarinu. Ispočetka se automobil čini kao ponajbolje rješenje.

  Dakle, ne postoji mogućnost pa da možete birati među više svakodnevnih polazaka, ali ste u situaciji odvojiti si duge sate za put. Mana putovanja vlakom jest ta da je broj linija osjetno manji, a putovanje osjetno dulje.

  Nema sumnje, autobus jamči udobnost, visoku kvalitetu i sigurnost vožnje. Prijevoz autobusom jamči povoljne cijene kako jednosmjernih tako i dvosmjernih karata.

  Već svi znaju da zračne luke nisu i ne mogu biti u gradskim centrima, no moraju biti Ipozicionirani izvan njega. Kratkoću putovanja avionom, nadoknađuje visina cijene. Računajte, također, vrijeme i novac potreban za dolazak s aerodroma do smještaja.

  Gradovi i mjesta koja prolaze autobusi na liniji Pula - Turin

  Vožnja autocestom zna biti naporna zbog jednoličnosti pa zato po ulasku u kakav grad upijajte, odnosno promatrajte baš sve. Putujući autobusom prolazite ogroman broj zanimljivih mjesta i gradova.

  Iskoristite priliku i promatrajte ih.

  O Puli

  U ovom gradu tijekom obilaska posjetite i gradske znamenitosti, a ako niste sigurni kojima da prilikom razgledavanja date prednost, tj. koje ne smijete propustiti definitivno se konzultirajte s mještanima, tj. pitajte gdje je smještena kakva turistička agencija a u okviru se koje mogu dobiti vodiči. U Puli prvo prošećite i razgledajte centar.

  Najvažniji gradski trg poslastica je za one željne gradske vrve. Na trgu ćete vidjeti grad u njegovom najglasnijem ritmu.

  Zanimaju li vas sakralne gradnje pratite gradske putokaze, odnosno pitajte mještane ili pretražite web stranice tog sadržaja. Ovo mjesto obiluje poviješću te je prava šteta ne osigurati si dovoljno vremena za njegovo razgledavanje.

  O Turinu

  Bilo da želite posjetiti prekrasne prirodne oaze, bilo da želite svjedočiti glavnim povijesnim vrednotama i diviti se impresivnim građevinskim zdanjima Turin je vaša destinacija. Izgleda da ste birali ovaj grad jer na divan način spaja prirodne ljepote, ne samo kroz svoje parkove nego i kroz okolno područje, i urbani, moderan, ovdašnji životni stil.

  Za fanove kontinentalnih područja u RH tu su: Osijek, Samobor, Varaždin, Vukovar i Zagreb. Želite li nastaviti putovati u druge europske destinacije sigurni smo da ćete za koji trenutak pronaći svoju destinaciju na Vollo.hr, a ako biste radije detaljnije istražili Hrvatsku, razmotrite: Umag, Rijeka, Zadar, Split i Dubrovnik.