Autobus - vozni red

06:25 10:20
Date: 27.05.2019.
06:25 10:20
3:55h 1
Učitavanje...
203 HRK
1

O putovanju

Iz: Pula, HR Za: Mestre, IT
Udaljenost
Buses 1
Prosječno trajanje puta 3 h 55 min
Cijena karte od 197.2 HRK

Bus prijevoznici na ovoj liniji

  Pula - Mestre

  Na putovanju od Pule do Mestrea slijedi vožnja koja iziskuje prelazak ukupno 278 km. Ovo putovanje je nesumnjivo mirno i sigurno.

  Bitno je naglasiti da autobus na ruti Pula - Mestre ide na put praktički svaki novi dan. Sigurne i moderne autoceste čine da ste bezbrižni, opušteni, ali i da odmorite.

  Ovu relaciju prelaze mnogobrojne autobusne prijevozničke tvrtke, a u danu je prvi prijevoznik BRIONI d.d.. Prvi autobusi u danu počinju svoje putovanje na opisanoj relaciji u 05:00. Veliki broj autobusnih poduzeća nudi mnogo autobusnih polazaka u danu.

  Spomenimo i da autobusni prijevoznici na ovoj liniji u okviru jednog dana uglavnom prelaze put 3 puta i to od 05:00 do 06:25. Puno polazaka pruža odličnu priliku da si i strani i domaći putnici planiraju putovanje u konkretno vrijeme pa da si prema tom planiraju svoj prijevoz do smještaja.

  Okvirna, odnosno prosječna cijena spomenutog puta je 180 HRK. Za vrijeme putovanja autobus napravi pauzu od 1 do 6 puta, a tijekom dotičnih stajanja možete prolistati novine, tj. pročitati u miru koju stranicu knjige koju ste ponijeli sa sobom.

  Svoj put autobusom uz Vollo možete isplanirati iz svoje sobe. Za slučaj da morate na glavni autobusni kolodvor sjetite se da ste na njemu u prilici kontaktirati zaposlenika na šalteru za informacije u vezi kakvih specifičnih pitanja, kao i za novosti, akcije, obavijesti i novi vozni red.

  Lista prijevoznika Pula - Mestre

  • BRIONI d.d.
  • Črnja tours
  • FILS Pula

  Autobusni kolodvor Pula

  Autobusni kolodvor može, stignete li ranije od vremena kretanja vašeg autobusa, ponuditi uistinu gomilu kolodvorskih sadržaja i usluga. Za one iscrpljene tu su mnogobrojni kafići idealni za kratki espresso.

  Od ostalih sadržaja na kolodvoru po potrebi potražite: pekarnicu, trgovinu, kao i bankomate i mjenjačnicu. Samo mala napomena, izdvojite si kovanice za: toalet, garderobu i parking, odnosno nemojte sa novčanicom od 200 kuna plaćati primjerice 3 HRK za WC na kolodvoru.

  Nije ni malo kul da bus, tj. vozač i ostali putnici s nestrpljenjem očekuju tebe. Osigurajte da na vrijeme budete i čekate na kolodvoru.

  Putovanje Pula - Mestre

  Uoči putovanja bez ikakva suzdržavanja pitajte ide li bus kojega birate manjim lokalnim cestama ili autocestom. Informacija o ruti mogla bi vam olakšati vrijeme na putu.

  Ipak obično vrijedi da je putovanje značajno zanimljivije i zabavnije krenemo li lokalnim cestama, jer na taj način smo u prilici razgledavati kako izgledaju mjesta paralelno kojih prolazimo i kako tamošnji stanovnici provode svoje dane. Naime, putovanje autocestom jamči vožnju koja je sigurnija, udobnija i brža za putnika.

  Istina je da ćete autocestom stići prije, budući da vam njom treba prosječno 2 sata. Nekadašnjim rutama trebat će vam duže te tim putem nekada i više od jednog sata budete u zaostatku.

  Autobusni kolodvor Mestre

  Kad dođete na vaš autobusni kolodvor savjetujemo da stavite svoju prtljagu u garderobu, a u slučaju da je skroz popunjena saznajte postoji li neka druga garderoba. U Mestreu se prošećite do obližnjeg caffe bara pa ispijajući svoj espresso guštajte u za vas svježem okruženju, a onda dolazi vrijeme da vaša avantura u novom gradu počne.

  Oprema autobusa na relaciji Pula - Mestre

  Prije svega, istina je da se u pokojem autobusu nađe i toalet za putnike, no, ovo je rijetkost i ne valja se na tu mogućnost oslanjati. Autobusi na liniji od Pule do Mestrea opremljeni su sa TV prijamnicima i klimom, a neki imaju čak utičnice za napajanje pa ćete biti u mogućnosti priključiti svoj laptop.

  WiFi signal u busu nerijetko šteka. Domaći i strani putnici se pokušavaju istovremeno spojiti na internet pa zbog slabe veze dolazi do praktički neupotrebljivosti ove usluge.

  Zašto je autobus najbolji odabir na liniji Pula - Mestre

  Usporedimo sada autobus s drugim istaknutim sredstvima za prijevoz. Najznačajnija prijevozna sredstva na liniju su ova: automobil, autobus, vlak i avion. Put od Pule do Mestrea pokriven je mnogobrojnim vozilima.

  Na prvi pogled se automobil čini kao generalno najbolje rješenje. Govoreći o automobilu ne zaboravimo cestarinu. Za primjer, nedostatak automobila je taj što benzin drži cijenu, a to očigledno nije isključivi trošak.

  Nedostatak vlaka jest ta da na putu provedete sate i sate, a linije između kojih možete birati prilično su oskudne. Dakle, niste u prilici birati među praktički zavidnim brojem svakodnevnih polazaka, ali ste u prilici izdvojiti si sate i sate za put.

  Nema sumnje, autobus jamči udobnost, visoku kvalitetu i sigurnost vožnje. Autobus jamči pristupačne cijene jednosmjernih i dvosmjernih karata.

  Kratkoću putovanja avionom, nadoknađuje visina cijene. Svi već znaju da aerodromi nisu i ne mogu biti u gradskim središtima, nego definitivno moraju biti izgrađeni u njegovoj široj okolici. Računajte, također, vrijeme i novac potreban da bi uopće došli do aerodroma, a kasnije i s aerodroma do grada u koji ste se uputili.

  Gradovi i mjesta koja prolaze autobusi na liniji Pula - Mestre

  Krenuvši na put autobusom prolazite veliki broj lijepih gradova i mjesta. Vožnja autocestom zna biti dosadnjikava radi svoje jednoličnosti pa zato po ulasku u kakav grad promatrajte baš sve.

  Putujući od Pule do Mestre proći ćete: Trieste i Venice. Iskoristite to vrijeme i uživajte promatrajući ih.

  O Puli

  U Puli prvo prošećite i vidite centar. U ovom gradu tijekom obilaska posjetite i gradske znamenitosti, a ako niste sigurni po kojima je grad ponajviše poznat bez imalo ustručavanja se konzultirajte s tamošnjim stanovnicima, tj. pitajte gdje se nalazi kakva turistička agencija a u okviru se koje mogu dobiti vodiči.

  Najvažniji gradski trg poslastica je za one željne najvažnijih gradskih događanja. Na trgu ćete vidjeti grad u njegovom najužurbanijem ritmu.

  Volite li sakralne gradnje pratite gradske putokaze, odnosno pitajte mještane ili pretražite web stranice tog sadržaja. Ovo mjesto obiluje poviješću te je prava šteta ne ukrasti si dovoljno vremena za obilazak njega.

  O Mestreu

  Bit će da ste birali ovaj grad jer na divan način spaja netaknuti duh prirode, ne samo kroz svoje parkove nego i kroz gradsko okružje, i suvremen, odnosno moderan ovdašnji životni stil. Bilo da želite posjetiti prekrasne prirodne oaze, bilo da želite svjedočiti glavnim povijesnim vrednotama i diviti se impresivnim građevinama Mestre je vaša destinacija.

  Ako biste htjeli nastaviti svoj put u druge europske destinacije sigurni smo da ćete bez problema pronaći svoju destinaciju na Vollo.hr, a ako vam je pak želja detaljnije istražili Hrvatsku, imate ove: Umag, Rijeka, Zadar, Split i Dubrovnik. Za totalne fanove kontinentalnih područja u RH tu su: Osijek, Požega, Vukovar i Zagreb.