Autobus - vozni red

05:15 07:56
Date: 27.05.2019.
05:15 07:56
2:41h 4
Učitavanje...
82 HRK
1
11:15 14:58
Date: 27.05.2019.
11:15 14:58
3:43h 0
Učitavanje...
81.56 HRK
1
14:00 16:56
Date: 27.05.2019.
14:00 16:56
2:56h 4
Učitavanje...
82 HRK
1
20:45 00:28
Date: 27.05.2019.
20:45 00:28
3:43h 0
Učitavanje...
81.56 HRK
1

O putovanju

Iz: Pula, HR Za: Koper, SI
Udaljenost
Buses 4
Prosječno trajanje puta 2 h 55 min
Cijena karte od 79.6 HRK

  Pula - Koper

  Na putovanju od Pule do Kopera slijedi vožnja tijekom koje prolazite ukupno 101 km. Ovo putovanje je garantirano mirno i udobno.

  Vrijedno je naglasiti da autobus na ruti Pula - Koper polazi skoro iz dana u dan. Moderne ceste čine da ste bezbrižni, opušteni, ali i da odmorite.

  Puno autobusnih tvrtki stavlja na tržište mnogo linija na ruti između kojih onda možete birati. Autobusi kreću prvi put u danu na svoje putovanje na navedenoj ruti u 05:00. Ovu rutu prelaze mnogobrojne autobusne prijevozničke tvrtke, a prvi od njih je prijevoznik BRIONI d.d..

  Puno polazaka omogućava da si i strani i domaći putnici planiraju put u konkretan sat i vrijeme tako da prema tom organiziraju svoj prijevoz do sobe. Spomenimo i da autobusni prijevoznici na ovdje opisanoj ruti u 24 sata uobičajeno polaze 4 puta i to od 05:00 do 14:15.

  Prosječna cijena toga puta je 99 HRK. U tijeku prelaska puta autobus zastane do 4 puta, a za tih pauzi možete kupiti kakvu sitnicu poput suvenira za prijatelje, čipsa, čokolade i sl..

  Svoj put autobusom uz Vollo možete organizirati iz svoga doma. Za slučaj da morate na središnji autobusni kolodvor ne zaboravite da ste ovdje u prilici upitati na šalteru za informacije u vezi kakvih nedoumica, kao i za akcije, obavijesti i novi vozni red.

  Lista prijevoznika Pula - Koper

  • BRIONI d.d.
  • FILS Pula
  • Črnja tours
  • Flixbus

  Autobusni kolodvor Pula

  Busni kolodvor može, stignete li dosta prije od vremena polaska autobusa, ponuditi raznovrsnost i brojnost dodatnih sadržaja i usluga. Za one umorne tu su caffe barovi i fast food objekti u kojima možete predahnuti dok čekate na svoj bus.

  Sitna napomena, usitnite si novac za: toalet, garderobu i parking, odnosno nemojte sa novčanicom od 100 kuna plaćati npr. 3 HRK za uslugu toaleta. Od ostalih dodatnih sadržaja i usluga na kolodvoru po potrebi potražite: bankomate, mjenjačnice i trgovine mješovitom robom.

  Nije ni malo kul da svi ostali putnici i vozač čekaju samo tebe. Vodite računa o tome da bar pet minuta prije busa budete na kolodvoru.

  Putovanje Pula - Koper

  Informacija o ruti mogla bi vam poboljšati put. Prije puta definitivno provjerite ide li taj autobus kojega pikirate autocestom ili tamošnjom lokalnom cestom.

  Ipak nerijetko vrijedi da je putovanje zabavnije idemo li lokalnim cestama, jer tako smo u prilici razgledavati kako žive stanovnici mjesta i gradova paralelno kojih prolazimo. Naime, putovanje autocestom znači vožnju koja je brža i sigurnija za putnika.

  Istina je da ćete autocestom putovati manje, budući da vam njom treba cca 1 sat. Nekadašnjim rutama trebat će vam više vremena te tim putem nekada i više od jednog sata budete u zaostatku.

  Autobusni kolodvor Koper

  Kad dođete na vaše odredište savjetujemo da se riješite prtljage koja ionako samo smeta i predate ju na čuvanje u garderobu, a ukoliko je krcata i da nedostaje mjesta saznajte postoji li neka druga garderoba. U Koperu krenite do obližnjeg bara pa napokon guštajte u novom okruženju i finoj kavi, a onda dolazi vrijeme da vaša avantura u novom gradu počne.

  Oprema autobusa na relaciji Pula - Koper

  Autobusi na liniji od Pule do Kopera opremljeni su sa klimom, TV-om i WiFi internetom, a neki imaju čak utičnice za napajanje pa ćete imati mogućnost priključiti svoj tablet. Prije svega, istina je da se nekad u autobusu nađe i minijaturni toalet za putnike, no, ovo je izuzeće i ne valja se na tu mogućnost oslanjati.

  Internet signal u busu nije najbolji, odnosno nerijetko šteka. Domaći i strani putnici se pokušavaju istovremeno spojiti na internet pa zbog slabe veze dolazi do praktički neupotrebljivosti ove usluge.

  Zašto je autobus najbolji odabir na liniji Pula - Koper

  Najprimjerenija prijevozna sredstva na liniju su ova: automobil, autobus, vlak i avion. Put od Pule do Kopera pokriven je brojnim vozilima. Usporedimo sada autobus s ostalim oblicima transporta putnika.

  Govoreći o automobilu pridružimo računici cestarinu. Naizgled se automobil čini kao generalno najbolje rješenje. Za primjer, nedostatak automobila je taj što automobilsko gorivo drži cijenu, a to apsolutno nije samostalni trošak.

  Negativnost vlaka jest ta da se sati na putu množe, dok se broj polazaka reducira. Dakle, ne postoji mogućnost pa da možete birati među praktički zavidnim brojem svakodnevnih polazaka, ali ste slobodni i u prilici osloboditi si sate i sate za put.

  Prijevoz busom jamči široko povoljne cijene bilo jednosmjernih, bilo dvosmjernih karata. Nema sumnje, autobus jamči sigurnost i udobnost prilikom vožnje.

  Koliko je putovanje avionom kraće, toliko je skuplje. Računajte, također, vrijeme i novac potreban za dolazak do aerodroma te s njega do smještaja. Svima je jasno i znaju da zrakoplovne piste nisu i ne mogu biti u središtima grada, nego moraju biti Ipozicionirani izvan njega.

  Gradovi i mjesta koja prolaze autobusi na liniji Pula - Koper

  Vožnja autocestom zna biti jednolična i dosadna pa zato nakon što uđete u kakav grad upijajte baš sve. Krenuvši na put autobusom prolazite cijeli niz zanimljivih mjesta i gradova.

  Putujući od Pule do Koper proći ćete: Zagreb, Rijeka, Rovinj, i Poreč. Iskoristite priliku i promatrajte ih.

  O Puli

  U Puli prvo posjetite i obiđete centar. U ovom gradu proučite i gradske znamenitosti, a ako niste sigurni kojima da prilikom razgledavanja date prednost, tj. koje ne smijete propustiti svakako se konzultirajte s mještanima, odnosno pitajte gdje se nalazi kakva turistička agencija a u okviru se koje mogu dobiti vodiči.

  Najvažniji gradski trg poslastica je za one željne ritma grada. Na trgu ćete vidjeti grad u njegovom najživljem ritmu.

  Volite li sakralne gradnje pratite gradske putokaze, odnosno pitajte mještane ili pretražite internet. Ovo je mjesto bogato poviješću te je prava šteta ne dati si dovoljno vremena za obilazak njega.

  O Koperu

  Bilo da želite posjetiti skrivena prirodna blaga, bilo da želite svjedočiti draguljima povijesti i diviti se impresivnim građevinskim postignućima Koper je za vas najbolje odredište. Vjerojatno ste birali ovaj grad jer na divan način spaja svo zelenilo i svu ljepotu prirode, ne samo kroz svoje parkove nego i kroz gradsku okolicu, i suvremen tj. urbani stil života.

  Za ljubitelje kontinentalnih područja u RH tu su: Osijek, Požega, Vukovar i Zagreb. U slučaju da biste htjeli nastaviti svoje putovanje u druge europske destinacije sigurni smo da ćete bez imalo frke pronaći svoju destinaciju na Vollo.hr, a ako vam je pak želja detaljnije istražili Hrvatsku, prelažemo da razmislite o ovima: Umag, Rovinj, Novi Vinodolski, Zadar, Pag i Dubrovnik.