Autobus - vozni red

03:45 14:00
Date: 13.12.2018.
03:45 14:00
10:15h 1
Učitavanje...
295.59 HRK
1
05:30 15:30
Date: 13.12.2018.
05:30 15:30
10:00h 1
Učitavanje...
266.02 HRK
1
07:00 20:20
Date: 13.12.2018.
07:00 20:20
13:20h 1
Učitavanje...
295.59 HRK
1
12:50 21:30
Date: 13.12.2018.
12:50 21:30
8:40h 3
Učitavanje...
365 HRK
1
16:00 03:10
Date: 13.12.2018.
16:00 03:10
11:10h 1
Učitavanje...
347.33 HRK
1

O putovanju

Iz: Pula, HR Za: Vienna, AT
Udaljenost
Buses 5
Prosječno trajanje puta 10 h 32 min
Cijena karte od 266 HRK

  Pula - Beč

  Ovo putovanje je zasigurno sigurno i udobno. Prelazeći relaciju od Pule do Beča slijedi vožnja koja iziskuje prelazak ukupno 586 km.

  Važno je naglasiti da autobus na ruti Pula - Beč putuje skoro svaki dan. Moderne ceste, odnosno u glavnini autoceste čine da ste za putovanja bez brige i opušteni.

  Puno prijevoznika osigurava puno polazaka u danu. Prvi busevi u danu polaze na svoje putovanje između dva spomenuta grada u 05:00. Spomenutu rutu prelaze mnogobrojni autobusni prijevoznici, a prvi među njima je prijevoznik Flixbus.

  Puno polazaka pruža odličnu priliku da si i strani i domaći putnici planiraju put u konkretan sat i vrijeme tako da si prema tom planiraju svoj prijevoz do hotela. Spomenimo i da autobusne tvrtke na opisanoj relaciji u danu uobičajeno polaze 3 puta i to od 05:00 do 12:50.

  Kod putovanja autobus stane od 1 do 6 puta, a tijekom dotičnih stajanja možete pojesti sendvič kojega ste eventualno ponijeli sa sobom na put ili porazgovarati sa svojim suputnikom. Prosječna cijena spomenutog puta je 314 HRK.

  Ako trebate na autobusni kolodvor imajte na umu da ste na njemu u prilici kontaktirati djelatnika u informacijskom uredu u vezi kakvih nedoumica, kao i za novi vozni red, točne obavijesti i novosti. Svoj put autobusom uz Vollo možete planirati iz svoje sobe.

  Lista prijevoznika Pula - Beč

  • CROATIA BUS d.o.o
  • Črnja tours
  • Flixbus

  Autobusni kolodvor Pula

  Busni kolodvor može, pristignete li puno ranije od vremena kretanja vašeg autobusa, ponuditi zaista velik broj vlastitih sadržaja i usluga. Za one iscrpljene tu su caffe barovi i fast food objekti u kojima možete predahnuti dok čekate na svoj bus.

  Sitna napomena, provjerite imate li kovanice za: WC i garderobu, odnosno nemojte sa novčanicom od 100 kuna plaćati kojih 3 HRK za kolodvorski toalet. Od ostalih sadržaja i usluga na kolodvoru po potrebi potražite: trgovine mješovitom robom, pekare, bankomate, mjenjačnicu i parking.

  Nema nekog smisla da bus, tj. vozač i ostali putnici s nestrpljenjem očekuju tebe. Osigurajte da se nacrtate u ispravno vrijeme na kolodvoru.

  Putovanje Pula - Beč

  Prije nego krenete na put svakako se raspitajte ide li autobus za kojega kupujete kartu autocestom. Informacija o ruti mogla bi vam poboljšati putovanje.

  Ipak nerijetko vrijedi da je putovanje značajno zanimljivije i zabavnije putujemo li lokalnim cestama, jer time smo u prilici vidjeti kako žive stanovnici mjesta i gradova paralelno kojih prolazimo. Naime, putovanje autocestom jamči vožnju koja je sigurnija i udobnija za putnika.

  U redu, istina je da ćete autocestom putovati manje, budući da vam je idući njom potrebno u prosjeku 5 sati. Lokalnim cestama trebat će vam duže da stignete kamo ste naumili te nekada tim putem i više od sat vremena budete u zaostatku.

  Autobusni kolodvor Beč

  Po dolasku na autobusni kolodvor svojeg odredišta savjetujemo da stavite svoju prtljagu u garderobu, a za slučaj da je skroz popunjena saznajte postoji li neka druga garderoba. U Beču prošetajte do obližnjeg caffe bara pa odahnite i popijte kavicu, a onda dolazi vrijeme da krenete istraživati grad.

  Oprema autobusa na relaciji Pula - Beč

  Autobusi na ruti od Pule do Beča opremljeni su sa klimom, TV-om i WiFi internetom, a neki imaju čak utičnice za napajanje pa ćete imati odličnu priliku priključiti svoj uređaj da se napuni. Prije svega, istina je da se nekad u autobusu nađe i minijaturni toalet za putnike, no, ovo je specifičnost i ne valja se na tu opciju oslanjati.

  Internet mreža u busu nerijetko ne radi kako treba. Putnici se pokušavaju automatski spojiti na internet pa zbog slabe veze dolazi do prekida i nemogućnosti normalnog, iliti ikakvog surfanja.

  Zašto je autobus najbolji odabir na liniji Pula - Beč

  Usporedimo sada autobus s iznesenim oblicima transporta putnika. Najprimjerenija prijevozna sredstva na liniju su ova: automobil, autobus, vlak i avion. Put od Pule do Beča pokriven je raznim vozilima.

  U prvi mah se automobil čini kao bez premca najbolje rješenje. Govoreći o automobilu imajmo na umu cestarinu. Za primjer, nedostatak automobila je taj što gorivo drži cijenu, a to očigledno nije samostalni trošak.

  Dakle, niste si slobodni birati među velikim brojem polazaka, ali ste u prilici i slobodni izdvojiti si mnogobrojne sate za put. Očita negativnost vlaka jest ta da se sati na putu množe, dok se broj polazaka reducira.

  Nema sumnje, autobus jamči sigurnost i udobnost prilikom vožnje. Prijevoz autobusom jamči svima pristupačne cijene bilo jednosmjernih, bilo dvosmjernih karata.

  Jasno je i već svi znaju da aerodromi nisu i ne mogu biti u gradskim središtima, nego moraju biti smješteni u njegovoj široj okolici. Računajte, također, vrijeme i novac potreban za dolazak do aerodroma te s njega do smještaja. Avionom je putovanje uvjerljivo kraće, ali i skuplje.

  Gradovi i mjesta koja prolaze autobusi na liniji Pula - Beč

  Vozeći se autobusom prolazite ogroman broj divnih mjesta i gradova. Vožnja autocestom zna biti dosadnjikava radi svoje jednoličnosti pa zato nakon što dođete u kakav grad upijajte, odnosno promatrajte baš sve.

  Dobro ih promotrite i usput isplanirajte svoje sljedeće putovanje. Putujući od Pule do Beč proći ćete: Umag, Novigrad, Poreč, i Rovinj.

  O Puli

  U Puli prvo prošećite i vidite centar. U ovom gradu nemojte smetnuti s uma gradske znamenitosti, a ako niste sigurni kojima da prilikom razgledavanja date prednost, tj. koje ne smijete propustiti svakako se konzultirajte s domaćinima, iliti pitajte u kojem je dijelu grada smještena kakva turistička agencija gdje se mogu dobiti vodiči.

  Na trgu ćete vidjeti grad u njegovom najživljem ritmu. Najvažniji gradski trg poslastica je za one željne neprestane gradske vreve.

  Ako su vam bitne sakralne gradnje pratite gradske putokaze, odnosno pitajte mještane ili pretražite web. Ovo je područje bogato poviješću te je prava šteta ne ukrasti si dovoljno vremena za njegovo razgledavanje i upoznavanje.

  O Beču

  Bilo da želite posjetiti divne oaze prirode, bilo da želite svjedočiti povijesnim ljepotama i diviti se velebnim građevinama Beč je za vas najbolja destinacija. Izgleda da ste birali ovaj grad jer na divan način spaja što skrivene, što oku očite prirodne ljepote, ne samo kroz svoje parkove nego i kroz gradsku okolicu, i urbani životni stil.

  Za ljubitelje kontinentalnih područja u RH tu su: Osijek, Samobor, Varaždin, Vukovar i Zagreb. Želite li nastaviti putovati dalje u druge europske destinacije sigurni smo da ćete praktički odmah pronaći svoju destinaciju na Vollo.hr, a ako biste radije detaljnije istražili Hrvatsku, imate ove: Umag, Rijeka, Zadar, Split i Dubrovnik.