recenzija

3.48
Na temelju 11 recenzija
Putovanje
Prijevoznik
Osoblje
2
Nadina, Croatia
25.05.2018.
Zagreb - Zenica
Putovanje
Prijevoznik
Osoblje
Komentar

“Stari mini bus uzasno neudoban i neprigodan za dugo putovanje i voznju autoputem. Voznja ne traje 5,5 sati kao sto pise nego 7,5. Turbo folk i uz to putnici koji se pridruzuju muzici. Na sve to vozac ne zna za elektronske karte a ni osoblje u centrali koje vas zove na telefon i tvrdi da vam karta nije validna i da nikad nisu culi za vas sajt. Krajnje neugodno. ”

1
Adila, Croatia
31.08.2018.
Slavonski Brod - Tuzla
Putovanje
Prijevoznik
Osoblje
Komentar

“Na autobusu piše da ima besplatni WiFi za putnike ali nije bio uključen kao ni klimatizacija iako je temperatura tog dana bila preko 30°C. ”

5
Adila, Croatia
31.08.2018.
Tuzla - Slavonski Brod
Putovanje
Prijevoznik
Osoblje
Komentar

“Autobus nije bio Pepeksov a vjerojatno ni osoblje. Sve je bilo baš kako bi trebalo uvijek biti. Osoblje vrlo profesionalno i ljubazno.”

O tvrtki

Tvrtka Pepeks postoji od 1995. godine. Većinu svojih prijevozničkih usluga obavlja na relaciji RH i BiH. Njihovi autobusi svakodnevno povezuju gradove u Bosni i Hercegovini s Hrvatskom. Jednom tjedno vrše prijevoz putnika između Hrvatske i Švedske. Pepeks nudi i usluge izvanrednog prijevoza za putovanja unutar granica Republike Hrvatske ili inozemna putovanja s mini busevima (8 mjesta) i luksuznim autobusima. U Pepeksovim klimatiziranim autobusima s TV i besplatnim WI-FI (samo na liniji Pula - Prijedor i Županja - Uppsala) s Vama može putovati i Vaš kućni ljubimac.