recenzija

2.98
Na temelju 672 recenzija
Putovanje
Prijevoznik
Osoblje
1
Josip, Croatia
14.02.2018.
Delnice - Rijeka
Putovanje
Prijevoznik
Osoblje
Komentar

“poštovani, jucer sam preko interneta kupio kartu za relaciju Delnice-Rijeka za današnji dan. Kad sam pokazao vozacu kartu na mobitelu on je rekao da on to neće skenirati i da idem na busnu u ured isprintati. Otišao sam u ured a oni su rekli da mogu samo od autotransa printati online karte, tako da sam bio prisiljen kupiti jos jednu kartu kod njih. Molio bih da malo educirate vozače što se tiče tehnologije jer Živimo u 21 . stoljeću a ni edukacija za pristojnost im ne bi bila na odmet. LP”

4
Tracy, Croatia
17.06.2018.
Kotor - Dubrovnik
Putovanje
Prijevoznik
Osoblje
Komentar

“On an earlier trip, I mistook the time for afternoon instead of morning and so missed the bus. Totally my fault but when I called the number on the ticket to see if I could apply any or all of the money I'd paid for that ticket to a new ticket, I was given a different number to call. I called that number and they gave me the first number. Called that number back and they hung up on me! Then they stopped answering the phone! It was only the in-person staff member at the bus station who finally stepped in to help that saved the situation for me (although, even she couldn't give me an answer to my question).”

1
Jacinta, Croatia
29.06.2018.
Split - Dubrovnik
Putovanje
Prijevoznik
Osoblje
Komentar

“Rude staff. Arrived an hour after scheduled without explanation. Pay to store luggage and then have to crawl in there yourself to get it. Not enough direction on how to find the right bus and what company to look for as I believed I was looking for a Vollo bus..”

O tvrtki

Tvrtka Croatia Bus je osnovana 1990. godine, a djeluje unutar grupacije Globtour Međugorje. Njena osnovna djelatnost je prijevoz putnika u domaćem i međunarodnom prometu. Croatia Bus svojim autobusnim linijama povezuje cijelu Hrvatsku, te Hrvatsku s Njemačkom, Austrijom, Švicarskom, Bosnom i Hercegovinom, Italijom, Slovenijom, Crnom Gorom, Srbijom, Švedskom, Norveškom i Danskom. Croatia Bus posjeduje preko 100 autobusa, a u svojim autobusima nude popuste za djecu, studente i umirovljenike. Skupni popusti se također mogu ostvariti u dogovoru s prijevoznikom za skupine preko 10 ljudi.