recenzija

2.98
Na temelju 672 recenzija
Putovanje
Prijevoznik
Osoblje
4
Lalit , Croatia
16.06.2017.
Split - Zadar
Putovanje
Prijevoznik
Osoblje
Komentar

“The driver was not very communicative. He should be trained to announce essential information to the passengers.”

2
Dora, Croatia
14.08.2017.
Zadar - Imotski
Putovanje
Prijevoznik
Osoblje
Komentar

“Iako je prilikom rezervacije/kupovine vozne karte pisalo da je riječ o direktnoj liniji s polaskom iz Zadra u 13 sati i dolaskom u Imotski u 16:30 ispalo je da je bilo potrebno presjedati u drugi bus u Splitu, a onda ponovno u Zagvozdu. Sve naravno uz ogromna kašnjenja pa je tako autobus iz Splita krenuo tek u 16:35, dakle u vrijeme kad je već trebao biti u Imotskom. Croatia Bus d.o.o. je sramota od prijevoznika.”

1
Josip, Croatia
14.02.2018.
Delnice - Rijeka
Putovanje
Prijevoznik
Osoblje
Komentar

“poštovani, jucer sam preko interneta kupio kartu za relaciju Delnice-Rijeka za današnji dan. Kad sam pokazao vozacu kartu na mobitelu on je rekao da on to neće skenirati i da idem na busnu u ured isprintati. Otišao sam u ured a oni su rekli da mogu samo od autotransa printati online karte, tako da sam bio prisiljen kupiti jos jednu kartu kod njih. Molio bih da malo educirate vozače što se tiče tehnologije jer Živimo u 21 . stoljeću a ni edukacija za pristojnost im ne bi bila na odmet. LP”

O tvrtki

Tvrtka Croatia Bus je osnovana 1990. godine, a djeluje unutar grupacije Globtour Međugorje. Njena osnovna djelatnost je prijevoz putnika u domaćem i međunarodnom prometu. Croatia Bus svojim autobusnim linijama povezuje cijelu Hrvatsku, te Hrvatsku s Njemačkom, Austrijom, Švicarskom, Bosnom i Hercegovinom, Italijom, Slovenijom, Crnom Gorom, Srbijom, Švedskom, Norveškom i Danskom. Croatia Bus posjeduje preko 100 autobusa, a u svojim autobusima nude popuste za djecu, studente i umirovljenike. Skupni popusti se također mogu ostvariti u dogovoru s prijevoznikom za skupine preko 10 ljudi.