recenzija

3.96
Na temelju 190 recenzija
Putovanje
Prijevoznik
Osoblje
4
marin, Croatia
22.04.2017.
Zagreb - Vienna
Putovanje
Prijevoznik
Osoblje
Komentar

“start was 40 min later n the arrival 80 min. the drivers have a strange music taste. the avoid front seats. no1 liked croatian folk music in the fist 2 hrs of journey ”

1
Luka, Croatia
27.11.2017.
Rijeka - Zagreb
Putovanje
Prijevoznik
Osoblje
Komentar

“Katastrofa, goreg prijevoznika u životu nisam vidio. Kašnjenje u prosjeku sat vremena, neozbiljni vozači. Kod Črnje je kretanje na vrijeme iznimka, a ne pravilo. Ne bih preporučio "Črnjatours" najgorem neprijatelju. Cijene su niske, ali za ovakvu (ne)kvalitetu prijevoza, i previsoke.”

5
Ivan, Croatia
12.02.2018.
Zagreb - Pula
Putovanje
Prijevoznik
Osoblje
Komentar

“The staff was exelent and extremly pleasant!”

O tvrtki

Črnja Tours se bavi organiziranim putovanjima od 2000. godine. Črnja Tours je obiteljska tvrtka i trenutno imaju 19 zaposlenih djelatnika. Nude usluge prijevoza diljem Hrvatske kao i u inozemstvu po eurposkim odredištima poput: Pariza, Praga, Budimpešte, Rima, Firenze, Krakowa, Amsterdama itd. Komforni autobusi s odličnom opremom, toaletom i bežičnim internetom zadovoljit će putnike na udaljenijim putovanjima. Črnja Tours nudi svojim klijentima redovite popuste na povratne karte, te popust studentima, umirovljenicima, neuposlenim i školarcima, a jedan komad prtljage je besplatan.