recenzija

3.94
Na temelju 176 recenzija
Putovanje
Prijevoznik
Osoblje
1
Aleksandar, Croatia
17.10.2017.
Zagreb - Pula
Putovanje
Prijevoznik
Osoblje
Komentar

“Bus ZG-PU je kasnio 2h20min. I to im (Črnji) nije prvi put da kasne.Toliko.”

4
Andreas, Croatia
17.03.2018.
Rijeka - Zagreb
Putovanje
Prijevoznik
Osoblje
Komentar

“The bus was about one hour late. I really dislike the feeling of unknowing if it will show up or not. With a foreign sim card I could not call the number on the ticket to ask. Please find some way to notify the bussterminal in Rijeka.”

4
Marija , Croatia
07.05.2018.
Đakovo - Rosenheim
Putovanje
Prijevoznik
Osoblje
Komentar

“Dugo se čekalo u Zagrebu.Prvo sa čekao autobus za presjedanje a onda se čekala još jedna putnica (kineskinja ili japanka).Predugo skoro sat i sl.U autobusu iz Đakova je vozač rekao da neradi wc a dalje u autobusu iz Zagreba je wc bio strašno prljav. Nadam se da se to sve neče događati i u povratku iz Rosenheima. Ukupna ocjena putovanja 2.5 Hvala!”

O tvrtki

Črnja Tours se bavi organiziranim putovanjima od 2000. godine. Črnja Tours je obiteljska tvrtka i trenutno imaju 19 zaposlenih djelatnika. Nude usluge prijevoza diljem Hrvatske kao i u inozemstvu po eurposkim odredištima poput: Pariza, Praga, Budimpešte, Rima, Firenze, Krakowa, Amsterdama itd. Komforni autobusi s odličnom opremom, toaletom i bežičnim internetom zadovoljit će putnike na udaljenijim putovanjima. Črnja Tours nudi svojim klijentima redovite popuste na povratne karte, te popust studentima, umirovljenicima, neuposlenim i školarcima, a jedan komad prtljage je besplatan.